Forum PCLab.pl: Iiyama ProLite E2403WS - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (3 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Iiyama ProLite E2403WS

#41 Użytkownik jest niedostępny   Swistaczek 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 137
  • Dołączył: Wt, 01 Kwi 08

Napisany 16 Wrzesień 2008 - 23:33

Wrzuce kilka fotek:
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez Swistaczek dnia: 16 Wrzesień 2008 - 23:39


#42 Użytkownik jest niedostępny   Murdock@ 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 104
  • Dołączył: So, 07 Kwi 07

Napisany 17 Wrzesień 2008 - 17:32

Właśnie się też zastanawiam nad zakupem tego lcd-ka i też w agito i mam pytanie dotyczące miesięcznej gwarancji na te pixele, jak po tygodniu wyskoczy mi jeden to wystarczy że zadzwonię do agito i powiem że mam pixela i kurier przyjedzie i wymieni na nowy, tak??

#43 Użytkownik jest niedostępny   Newsted 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1744
  • Dołączył: Nd, 03 Gru 06

Napisany 17 Wrzesień 2008 - 17:36

wiesz co nie wiem bo nie mialem zadnego bad pixela. Ale wydaje mi sie ze tak. Musisz do agito napisc i sie dowiedziec

#44 Użytkownik jest niedostępny   Murdock@ 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 104
  • Dołączył: So, 07 Kwi 07

Napisany 17 Wrzesień 2008 - 17:40

Monitor jest objęty gwarancją Producenta "ZERO MARTWYCH PIKSELI". W przypadku pojawienia się ich w ciągu 30 dni od daty zakupu Producent zobowiązuje się do wymiany monitora na nowy.


Taki jest opis produktu, tylko do producenta trzeba słać albo do agito ...??

Edit. napisałem do agito zobaczymy co odp.

Edit. 2 odp jaką uzyskałem z agito :

Odpowiedź:
Witam, Jeżeli wada urządzenia iiyama ujawni się w ciągu 30 dni od dnia zakupu producent za naszym pośrednictwem wymieni niesprawny monitor na nowy, najlepiej odpowiadający mu pod względem konstrukcji. Należy zatem zgłosić fakt pojawienia się martwych pikseli do nas drogą mailową z podaniem numeru zamówienia. Pozdrawiam serdecznie, Beata Ostrowska Biuro Obsługi Klienta Sklep Internetowy Agito Tel. +48 22-2100300\ fax +48 22-2100 392 http://www.agito.pl ?Agito.pl to największy polski sklep internetowy wg raportu E-commerce 2007?

Ten post był edytowany przez Murdock@ dnia: 18 Wrzesień 2008 - 10:35


#45 Gość_Usunięty_*

  • Grupa: Goście

Ikona postu  Napisany 18 Wrzesień 2008 - 12:06

Murdock ja też sie zastanawiam nad tym monitorem i widzę, że mamy takie same karty graficzne :P
Właśnie troche sie obawiam jak będzie z jakością obrazu przy far cry 2, gta 4 na pc i kilku nadchodzących grach.... bo przy tych grach będzie trzeba pewnie grać w rozdziałce 1024 i medium.... żeby było plynnie na naszej grafie...
a ja tej grafy nie mam zamiaru raczej wymieniac do czerwca nawet...;s

Newsted a jak pracujesz na tym monitorze jakies 5-6 godzin to nie meczy oczu? Ja troche gram, tworze animacje we flash i tworze strony i nie wiem.... nada sie?

#46 Użytkownik jest niedostępny   Murdock@ 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 104
  • Dołączył: So, 07 Kwi 07

Napisany 18 Wrzesień 2008 - 12:24

Ja też nie mam zamiaru wymieniać, ale sądzę że na medium detale, a cienie na low i będzie można grać :D

#47 Użytkownik jest niedostępny   Newsted 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1744
  • Dołączył: Nd, 03 Gru 06

Napisany 18 Wrzesień 2008 - 15:02

Zobacz postrahH, o 18 Wrzesień 2008, 13:06, napisał(a):

Murdock ja też sie zastanawiam nad tym monitorem i widzę, że mamy takie same karty graficzne :P
Właśnie troche sie obawiam jak będzie z jakością obrazu przy far cry 2, gta 4 na pc i kilku nadchodzących grach.... bo przy tych grach będzie trzeba pewnie grać w rozdziałce 1024 i medium.... żeby było plynnie na naszej grafie...
a ja tej grafy nie mam zamiaru raczej wymieniac do czerwca nawet...;s

Newsted a jak pracujesz na tym monitorze jakies 5-6 godzin to nie meczy oczu? Ja troche gram, tworze animacje we flash i tworze strony i nie wiem.... nada sie?



powiem tak pierwszego dnia padlem po godzinie :E ale to ze wzgledu na to ze mialem wszytsko ustawione na maxa. Teraz ustawilem tak zeby mi pasowalo i max gdy siedzialem 12 godzin przed monitorem nie czulem zmeczenia ani nic. Tak wiec nada sie jak najbardziej

#48 Gość_Usunięty_*

  • Grupa: Goście

Ikona postu  Napisany 18 Wrzesień 2008 - 16:00

a HDCP nie obsługuje ten monitor? czy obsługuje? bo różnie piszą...

#49 Użytkownik jest niedostępny   Newsted 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1744
  • Dołączył: Nd, 03 Gru 06

Napisany 18 Wrzesień 2008 - 16:04

Zobacz postrahH, o 18 Wrzesień 2008, 17:00, napisał(a):

a HDCP nie obsługuje ten monitor? czy obsługuje? bo różnie piszą...


moj obsluguje, moze wersja B2 nie obsluguje (ja mam B1)

#50 Użytkownik jest niedostępny   Ahalelc Lakecut 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 28
  • Dołączył: So, 17 Lut 07

Napisany 07 Maj 2011 - 12:42

Mam ten monitor od około półtora roku i jestem zadowolony. Polecam.

Jedynym problemem jest wejście hdmi, które bardzo szybko się ułamało (mały element się ułamał) i przez to kabel trzeba podłączać bardzo precyzyjnie, aby nie wypadał.
Ale nie reklamowałem, bo to akurat dla mnie szczegół. Komuś jeszcze się to wejście uszkodziło?

  • (3 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych