Forum PCLab.pl: Can You Run It? - Czy Możesz W To Grać? / Test Twojego Komputera! - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Can You Run It? - Czy Możesz W To Grać? / Test Twojego Komputera!

#1 Użytkownik jest niedostępny   RadAR_666 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 123
  • Dołączył: Pt, 22 Sie 08

Napisany 25 Sierpień 2008 - 20:12

Witam!

Sprawa jest prosta. Masz komputer i zastanawiasz się, nad kupnem nowej gry... ale? - ale zastanawiasz się nad tym, czy gra uruchomi się na Twoim komputerze. Przeczytałeś wymagania, ale, jednak nie masz pewności w 100%, bo a opisie był AMD, a Ty posiadasz Intel... W opisie był GeForce, a Ty masz ATI Radeon.

Sprawa jest teraz prosta.


KLIK --> Can You Run It <-- KLIK


--!! For Lamers!!--

1. Select a product from the drop-down list below.
tł.
1. Wybierz grę z rozsuwanej listy.

2. Click "Can you run it?"
tł.
2. Kliknij "Możesz to uruchomić?" (ten przycisk obok napisu).


Następnie czekamy na werdykt.

--!! End for Lamers !!--


Odpowiedni skrypt przeskanuje Wasz komputer wzdłuż i wszerz i wyświetli Wam jego szczegółowe parametry, oraz ocenę, pod względem wybranej gry.

Wymagania.
Systemy: 98, 98SE, ME, 2000, XP, 2003, Media Center, Vista
Zainstalowany ActiveX/Java


---
Być może część z Was zna już tą stronę, ale proszę o wyrozumiałość... - zapewne nie wszyscy

Pozdrawiam.

#2 Użytkownik jest niedostępny   neo1992 Ikona

  • xD
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 649
  • Dołączył: Nd, 29 Kwi 07

Napisany 25 Sierpień 2008 - 20:31

ja od dawna korzystam z tej stronki xD

#3 Użytkownik jest niedostępny   Zonc Ikona

  • (Oo\___/oO)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6452
  • Dołączył: Pn, 26 Mar 07

Napisany 25 Sierpień 2008 - 21:03

Zastanawia mnie, czy np. 2600XT 512mb miał by takie same noty co mój 3870 :hmm: bo ficzersy ma te same a jest 2,5 raza słabszy

#4 Użytkownik jest niedostępny   Sobol Ikona

  • Intel® i7 @ 4.00GHz Club™
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5743
  • Dołączył: Wed, 15 Sie 07

Napisany 25 Sierpień 2008 - 23:08

mi to jakoś nie dziala bo wszędzie pokazuje mi :P You have - undefined i nie wiadomo czy mogę grać :P

#5 Użytkownik jest niedostępny   RazorBMW_M3_GTR Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 202
  • Dołączył: Nd, 04 Maj 08

Napisany 26 Sierpień 2008 - 07:36

A mi kiedyś pokazało, że na moim kompie nie mogę grać w Crysisa :hmm:
Omijam takie stronki z daleka.

Ten post był edytowany przez RazorBMW_M3_GTR dnia: 26 Sierpień 2008 - 07:37


#6 Gość_ZgredeK_*

  • Grupa: Goście

Napisany 26 Sierpień 2008 - 08:19

Zobacz postRadAR_666, o 25 Sierpień 2008, 20:12, napisał(a):

KLIK --> http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest <-- KLIK

SPAMER

#7 Użytkownik jest niedostępny   Agnes Ikona

  • Moderatorka
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 42186
  • Dołączył: Nd, 01 Wrz 02

Napisany 26 Sierpień 2008 - 08:22

Już, już...

#8 Użytkownik jest niedostępny   Satyavan Ikona

  • Fun & Love
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11601
  • Dołączył: Pn, 01 Lis 04

Napisany 26 Sierpień 2008 - 08:37

Takie programy to do "lamusa" ...

#9 Użytkownik jest niedostępny   Setmag Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 982
  • Dołączył: Nd, 25 Cze 06

Napisany 26 Sierpień 2008 - 09:43

COD4 i FAIL? Chyba sobie żartują...

#10 Użytkownik jest niedostępny   Boro666 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 44349
  • Dołączył: Wt, 08 Paź 02

Napisany 26 Sierpień 2008 - 10:50

Zobacz postSetmag, o 26 Sierpień 2008, 10:43, napisał(a):

COD4 i FAIL? Chyba sobie żartują...

Ja nawet "can't run" tego ich appletu :lol2: :lol2: :lol2:

#11 Użytkownik jest niedostępny   Setmag Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 982
  • Dołączył: Nd, 25 Cze 06

Napisany 26 Sierpień 2008 - 22:15

Zobacz postBoro666, o 26 Sierpień 2008, 11:50, napisał(a):

Ja nawet "can't run" tego ich appletu :lol2: :lol2: :lol2:

Czy gdzieś małym druczkiem nie jest napisane "Please use Internet Explorer 6.0 or higher"? :E

#12 Użytkownik jest niedostępny   teamdox Ikona

  • Always be yourself !
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3956
  • Dołączył: Cz, 15 Lis 07

Napisany 27 Sierpień 2008 - 06:49

U mnie na Celeron D 3,20 Ghz, 1.50GB ram i Geforce 7600GS DDR wyszło, że AC pójdzie na full - to nie dokońca prawda :E

EDIT - a CoD 4 na minimum, a w rzeczywistości gram na full ( prawie ) :)

#13 Użytkownik jest niedostępny   k_p_n_b Ikona

  • kto pyta nie błądzi
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5721
  • Dołączył: Cz, 08 Lut 07

Napisany 27 Sierpień 2008 - 09:35

Też parę razy kiedyś ją sprawdzałem - IMO stronka raczej nie warta większej uwagi.

#14 Użytkownik jest niedostępny   Nudziarz Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4276
  • Dołączył: Pn, 16 Paź 06

Napisany 27 Sierpień 2008 - 09:52

http://game.amd.com/...rs_husdawg.aspx

A co sądzicie o tym? :E

#15 Użytkownik jest niedostępny   Kuriozal Ikona

  • java dev
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 735
  • Dołączył: So, 31 Gru 05

Napisany 27 Sierpień 2008 - 10:12

To jest to samo? :P

#16 Użytkownik jest niedostępny   Nudziarz Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4276
  • Dołączył: Pn, 16 Paź 06

Napisany 27 Sierpień 2008 - 11:17

Zobacz postKuriozal, o 27 Sierpień 2008, 11:12, napisał(a):

To jest to samo? :P

Gratuluję. Zastanawiałem się, czy ktoś to zauważy ;).

#17 Użytkownik jest niedostępny   Sajmon8 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 488
  • Dołączył: Nd, 08 Mar 09

Napisany 29 Listopad 2009 - 21:01

Ludzie apeluje omijajcie tą stronke z daleka to jakies przkłamane dziadostwo jest.
Ja tak z ciekawosci patrze i wybieram z tej listy CoD 4 no i czekam a tu FAIL no to sory,prawda moj sprzet jest dosc leciwy ale w CoD4 to ja gralem bez najmniejszej scinki...

#18 Użytkownik jest niedostępny   dioda123 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 763
  • Dołączył: Wed, 23 Wrz 09

Napisany 29 Listopad 2009 - 21:03

Zobacz postSajmon8, o 29 Listopad 2009, 21:01, napisał(a):

Ludzie apeluje omijajcie tą stronke z daleka to jakies przkłamane dziadostwo jest.
Ja tak z ciekawosci patrze i wybieram z tej listy CoD 4 no i czekam a tu FAIL no to sory,prawda moj sprzet jest dosc leciwy ale w CoD4 to ja gralem bez najmniejszej scinki...

Boże ręce opadają jak się coś takiego czyta. A co ty myślisz że ta strona poda Ci perfekcyjne dane? Na 1 GB ramie i sempronie to fakt grałem bez najmniejszej ścinki na minimalnych - czyli teoretycznie FAIL

Ten post był edytowany przez dioda123 dnia: 29 Listopad 2009 - 21:04


#19 Użytkownik jest niedostępny   Daszek Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2118
  • Dołączył: Nd, 09 Gru 07

Napisany 29 Listopad 2009 - 21:04

Było ze sto razy, a poza tym wymagania "z pudełek" są nic nie warte, trzeba czytać testy.

#20 Użytkownik jest niedostępny   Arcadius Ikona

  • Losing all hope was freedom
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2474
  • Dołączył: Cz, 18 Gru 08

Napisany 29 Listopad 2009 - 21:09

Głupia strona, sumuje rdzenie
Performance Rated at: 6.048 GHz
Hehe i jeszcze pokazuje, że pamięć mojego 8800gt wynosi 1.2Gb :D

Ten post był edytowany przez Arcadius dnia: 29 Listopad 2009 - 21:10


  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych