Forum PCLab.pl: Sterowniki do pada przewodowego od Xbox'a 360 na Windows XP - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Sterowniki do pada przewodowego od Xbox'a 360 na Windows XP Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Kris Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5390
  • Dołączył: Wed, 26 Gru 07

Ikona postu  Napisany 13 Wrzesień 2008 - 15:34

Witam , mógłby ktoś zapodać linka o ile jest to w sieci , ze sterownikami do pada od Xbox'a 360 żeby chodził pod windowsem xp . jest wogóle gdzies?? dzieki za pomoc z gory :]

Ten post był edytowany przez nietopyrz dnia: 24 Grudzień 2011 - 18:44
Powód edycji: Niekonkretny tytuł.


#2 Użytkownik jest niedostępny   shreku Ikona

  • Dawno, dawno temu....
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3287
  • Dołączył: Nd, 07 Maj 06

Napisany 13 Wrzesień 2008 - 15:38

w ogóle masz odbiornik do kompa ?

#3 Użytkownik jest niedostępny   Kris Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5390
  • Dołączył: Wed, 26 Gru 07

Napisany 13 Wrzesień 2008 - 16:31

Sterowniki do pada przewodowego

czytaj ze zrozumieniem.

Wie ktoś może jak mam skonfigurować need for speeda pro streeta zeby ten pad był pokazywany jako 2 gracz a nie jako po prostu 2 kontroler dla 1 gracza?

#4 Użytkownik jest niedostępny   teaser2 Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2873
  • Dołączył: Cz, 17 Sie 06

Napisany 13 Wrzesień 2008 - 16:34

Zobacz postKris22, o 13 Wrzesień 2008, 16:31, napisał(a):

Sterowniki do pada przewodowego

czytaj ze zrozumieniem.


Masz pretensje, że ktoś się zainteresował Twoim problemem ? :lol2:

#5 Użytkownik jest niedostępny   Kris Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5390
  • Dołączył: Wed, 26 Gru 07

Napisany 13 Wrzesień 2008 - 16:38

Nie -.- nie o to mi chodziło , dał bezsensowne pytanie bo temat się tyczy przewodowego pada (napisałem to w tytule) .

To wie ktoś jak skonfigurować nfsa albo wogóle coś zrobić żeby pad był rozumiany przez gry jako player 2 ?

#6 Użytkownik jest niedostępny   teaser2 Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2873
  • Dołączył: Cz, 17 Sie 06

Napisany 13 Wrzesień 2008 - 16:47

Założyciel tego tematu powinien orientować się w "temacie", może warto do niego napisać na PM (jeśli jeszcze urzęduje na pclab). Przeczytaj w ogole ten temat, chyba pojawia się w nim Twój problem.

Ten post był edytowany przez teaser2 dnia: 13 Wrzesień 2008 - 16:48


#7 Użytkownik jest niedostępny   Jasp3r Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9
  • Dołączył: Wt, 01 Lip 08

Napisany 13 Wrzesień 2008 - 16:51

Zobacz postteaser2, o 13 Wrzesień 2008, 17:47, napisał(a):

Założyciel tego tematu powinien orientować się w "temacie", może warto do niego napisać na PM (jeśli jeszcze urzęduje na pclab). Przeczytaj w ogole ten temat, chyba pojawia się w nim Twój problem.

AFAIK sterowniki można ściągnąć ze strony Microsoftu.
Jeśli to z powyższego linka działa na tych samych sterownikach co zwykły pad od X'a, to:
http://download.micr...ox360_32Eng.exe

#8 Użytkownik jest niedostępny   shreku Ikona

  • Dawno, dawno temu....
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3287
  • Dołączył: Nd, 07 Maj 06

Napisany 13 Wrzesień 2008 - 18:05

wiesz czemu zapytałem ?! bo był gość co miał pada od xboxa i chciał go podłączyć do kompa, tylko jeden mały psikus nie miał odbiornika, bo myślał że tak jak w xboxie jest, włączy i działa

#9 Użytkownik jest niedostępny   Cmentarz Ikona

  • Kto ma 2 kciuki i ma to gdzieś?
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2442
  • Dołączył: Cz, 13 Lip 06

Napisany 13 Wrzesień 2008 - 18:13

Zobacz postshreku3, o 13 Wrzesień 2008, 18:05, napisał(a):

wiesz czemu zapytałem ?! bo był gość co miał pada od xboxa i chciał go podłączyć do kompa, tylko jeden mały psikus nie miał odbiornika, bo myślał że tak jak w xboxie jest, włączy i działa

okej, WALI nas to, nie bulwersuj sie ze Cie zjechal, bo mial prawo i ja bym zrobil dokladnie to samo bo Twoja odpowiedz byla z odbytu mu niepotrzebna, czyta sie temat, a nie: "nie czyta, zle odpowiada i jeszcze bulwers". ludzie spokojnie.

edyt:

Zobacz postteaser2, o 13 Wrzesień 2008, 16:34, napisał(a):

Masz pretensje, że ktoś się zainteresował Twoim problemem ? :lol2:

do tego tez sie to tyczy...

to tak jakbym napisal temat "jaka kupic karte graficzna" a wy byscie polecili mu dobrego procka :)

Ten post był edytowany przez radas3x1 dnia: 13 Wrzesień 2008 - 18:14


#10 Użytkownik jest niedostępny   shreku Ikona

  • Dawno, dawno temu....
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3287
  • Dołączył: Nd, 07 Maj 06

Napisany 13 Wrzesień 2008 - 21:17

no to powodzenia w zakupie karty graficznej bez płyty głównej :thumbup: nie bulwersuje się dla Twojej wiadomości,
gdyby kupił zestaw z odbiornikiem to miałby serowniki na płycie

#11 Użytkownik jest niedostępny   Orange Ikona

  • I've covered wars,you know
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4225
  • Dołączył: Wed, 15 Lut 06

Napisany 14 Wrzesień 2008 - 08:53

Zobacz postteaser2, o 13 Wrzesień 2008, 17:34, napisał(a):

Masz pretensje, że ktoś się zainteresował Twoim problemem ? :lol2:


tak sie zainteresowal ,ze nawet nie przeczytal tytułu tematu ? :lol2:

Cytuj

no to powodzenia w zakupie karty graficznej bez płyty głównej nie bulwersuje się dla Twojej wiadomości,
gdyby kupił zestaw z odbiornikiem to miałby serowniki na płycie


gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem :P

#12 Użytkownik jest niedostępny   Cmentarz Ikona

  • Kto ma 2 kciuki i ma to gdzieś?
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2442
  • Dołączył: Cz, 13 Lip 06

Napisany 14 Wrzesień 2008 - 10:08

Zobacz postshreku3, o 13 Wrzesień 2008, 21:17, napisał(a):

no to powodzenia w zakupie karty graficznej bez płyty głównej :thumbup: nie bulwersuje się dla Twojej wiadomości,
gdyby kupił zestaw z odbiornikiem to miałby serowniki na płycie

a skad wiesz ze nie mam plyty glownej? ;) widzac "?!" w moim mniemaniu jest to bulwers. gdyby kupil, a nie kupil, bo kupil zupelnie cos innego. okej mniejsza, problem rozwiazany.

#13 Użytkownik jest niedostępny   Kris Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5390
  • Dołączył: Wed, 26 Gru 07

Napisany 14 Wrzesień 2008 - 16:46

shreku3

Cytuj

do pada od Xbox'a 360
ja tego pada wziąłem od mojej konsoli , a że ma końcówkę usb to chciałem na nim pograć trochę pod pc z kuzynem , nie kupiłem go detalicznie jako "for windows" tylko razem z moim Xboxem 360 to skąd miałem mieć tą płytę ze sterami?

#14 Użytkownik jest niedostępny   teaser2 Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2873
  • Dołączył: Cz, 17 Sie 06

Napisany 14 Wrzesień 2008 - 17:12

Dałbym sobie coś uciąć, że wcześniej w temacie było "bezprzewodowego". Albo przeczytałem post Shreka i się nim zasugerowałem (i potem już widziałem co chciałem widzieć).

Ten post był edytowany przez teaser2 dnia: 14 Wrzesień 2008 - 17:14


#15 Użytkownik jest niedostępny   peter89evo Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 413
  • Dołączył: Wt, 29 Kwi 08

Napisany 14 Wrzesień 2008 - 17:33

użyj google x hasłem "sterowniki pad xbox 360" wybierz pierwszą opcję od góry, robię w ten sposób aby nie było reklamy.

a sam używam identycznego pada na kompie i jest super. Polecam. Co do NFS, to musisz jakoś wybrać po prostu tak jak na konsoli podobne opcje i próbować grać

Ten post był edytowany przez peter89evo dnia: 14 Wrzesień 2008 - 17:34


#16 Użytkownik jest niedostępny   ptasior360 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 907
  • Dołączył: Pn, 06 Sie 07

Napisany 05 Wrzesień 2009 - 14:37

Gdzie można pobrać najnowsze sterowniki do pada przewodowego pod windows vista 64bit? Znalazłem jakieś ale z 2006 roku trochę za stare :E

#17 Użytkownik jest niedostępny   bartuzzi Ikona

  • The only card I need is... ...The Ace of Spades
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1067
  • Dołączył: Pt, 20 Sty 06

Napisany 05 Wrzesień 2009 - 14:38

Spytaj w dziale PC. U nas przeważnie pada xboxowego używa się do Xboxa.

#18 Użytkownik jest niedostępny   ptasior360 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 907
  • Dołączył: Pn, 06 Sie 07

Napisany 05 Wrzesień 2009 - 14:45

Nie będę zakładał nowego tematu. Po co klonować temat skoro tu mogę uzyskać odpowiedź.

Ten post był edytowany przez ptasior360 dnia: 05 Wrzesień 2009 - 14:46


#19 Użytkownik jest niedostępny   Bartoo Ikona

  • Just do it!!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2495
  • Dołączył: Nd, 06 Lip 08

Napisany 05 Wrzesień 2009 - 14:47

Zainstaluj Win7 i same sterowniki Ci sie zainstaluja ;)

#20 Użytkownik jest niedostępny   ptasior360 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 907
  • Dołączył: Pn, 06 Sie 07

Napisany 05 Wrzesień 2009 - 15:08

Zobacz postptasior360, o 5 Wrzesień 2009, 15:45, napisał(a):

Po co klonować temat skoro tu MOGĘ UZYSKAĆ ODPOWIEDŹ.

Cofam te słowa

Ten post był edytowany przez ptasior360 dnia: 05 Wrzesień 2009 - 15:08


  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych