Forum PCLab.pl: Radio CDR 500 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Radio CDR 500 Wpisywanie kodu Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   tomak Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2964
  • Dołączył: Pn, 25 Sie 08

Ikona postu  Napisany 03 Listopad 2008 - 21:37

Jak wpisać kod do radia Delco CDR 500 w Oplu Astra?

#2 Użytkownik jest niedostępny   tomak Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2964
  • Dołączył: Pn, 25 Sie 08

Napisany 30 Listopad 2008 - 15:33

Kod to 9852
Pomoże ktoś?

Ten post był edytowany przez tomak dnia: 30 Listopad 2008 - 15:36


#3 Użytkownik jest niedostępny   lukjar7 Ikona

  • Po burzy zawsze wychodzi słońce.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3847
  • Dołączył: Wt, 20 Lut 07

Napisany 30 Listopad 2008 - 15:43

Witam
Włącz zapłon
Wciśnij "AS" i trzymaj
Włącz radio dalej trzymając "AS"
Zwolnij "AS" gdy usłyszysz sygnał potwierdzający
Wprowadź kod wciskając odpowiednie klawisze
np. wpisanie kodu 1234:
wciskasz 2 razy "1"
3 razy "2"
4 razy "3"
5 razy "4"
ponieważ pierwsze wciśnięcie odpowiada 0.
Następnie potwierdzasz "AS" i to wszystko.

Pozdrawiam

#4 Użytkownik jest niedostępny   tomak Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2964
  • Dołączył: Pn, 25 Sie 08

Napisany 30 Listopad 2008 - 15:45

Zobacz postlukjar7, o 30 Listopad 2008, 15:43, napisał(a):

Witam
Włącz zapłon
Wciśnij "AS" i trzymaj
Włącz radio dalej trzymając "AS"
Zwolnij "AS" gdy usłyszysz sygnał potwierdzający
Wprowadź kod wciskając odpowiednie klawisze
np. wpisanie kodu 1234:
wciskasz 2 razy "1"
3 razy "2"
4 razy "3"
5 razy "4"
ponieważ pierwsze wciśnięcie odpowiada 0.
Następnie potwierdzasz "AS" i to wszystko.

Pozdrawiam


Tyle to ja sam wiem 


Skorzystałeś z wujka Google i weszłeś na elektrode

Jak wpisać kod który podałem?

#5 Użytkownik jest niedostępny   lukjar7 Ikona

  • Po burzy zawsze wychodzi słońce.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3847
  • Dołączył: Wt, 20 Lut 07

Napisany 30 Listopad 2008 - 15:49

10 razy 1
9 razy 2
6 razy 3
3 razy 4

#6 Użytkownik jest niedostępny   Donnie Ikona

  • dude, seriously...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11209
  • Dołączył: Pn, 28 Mar 05

Napisany 30 Listopad 2008 - 16:09

Zobacz posttomak, o 30 Listopad 2008, 16:45, napisał(a):

Tyle to ja sam wiem 


Skorzystałeś z wujka Google i weszłeś na elektrode

Jak wpisać kod który podałem?


miales wszystko wytlumaczone, problemy z czytaniem?

#7 Użytkownik jest niedostępny   tomak Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2964
  • Dołączył: Pn, 25 Sie 08

Napisany 30 Listopad 2008 - 16:17

problemy
już wpisałem
Dzięki

#8 Użytkownik jest niedostępny   lukjar7 Ikona

  • Po burzy zawsze wychodzi słońce.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3847
  • Dołączył: Wt, 20 Lut 07

Napisany 01 Grudzień 2008 - 10:32

Zobacz posttomak, o 30 Listopad 2008, 16:17, napisał(a):

problemy
już wpisałem
Dzięki

dziala ??

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych