Forum PCLab.pl: Wygrane w zakladach bukmacherskich - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (4 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Wygrane w zakladach bukmacherskich Kto, na co i ile? :) Oceń temat: -----

#61 Użytkownik jest niedostępny   starykocur Ikona

  • Jestem barmanem na tym dancingu :D
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1977
  • Dołączył: Pn, 09 Lip 07

Napisany 01 Luty 2009 - 16:00

Zobacz postketyow, o 1 Luty 2009, 15:11, napisał(a):

Kiepska matematyka. Straciles 10zl :E Kursy sa ukladane tak, zeby nie bylo safebetow.

PS. Ruletka w zlotowkach na bet-at-home.pl

Nie straciłem :P

#62 Użytkownik jest niedostępny   giez Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10559
  • Dołączył: Wed, 13 Gru 06

Napisany 01 Luty 2009 - 20:57

Zobacz postketyow, o 1 Luty 2009, 15:11, napisał(a):

PS. Ruletka w zlotowkach na bet-at-home.pl

ja widzę, że jest w euro :hmm: chodzi mi o to, żeby minimalny żeton był 1 zł a nie 1 euro

#63 Użytkownik jest niedostępny   ketyow Ikona

  • Gecko Hunter
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2278
  • Dołączył: Cz, 04 Paź 07

Napisany 01 Luty 2009 - 21:13

U mnie jest cos takiego... PLN.

Dodaj obrazek

#64 Użytkownik jest niedostępny   giez Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10559
  • Dołączył: Wed, 13 Gru 06

Napisany 02 Luty 2009 - 12:25

Zobacz postketyow, o 1 Luty 2009, 21:13, napisał(a):

U mnie jest cos takiego... PLN.

a możesz kupić za 1 zł 1 żeton? jaka jest minimalna stawka?

Ten post był edytowany przez giez dnia: 02 Luty 2009 - 12:26


#65 Użytkownik jest niedostępny   bastek303 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1285
  • Dołączył: Pn, 10 Lis 08

Napisany 02 Luty 2009 - 12:31

w bet at home w ruletce można stawiać nawet 50 groszy

#66 Użytkownik jest niedostępny   giez Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10559
  • Dołączył: Wed, 13 Gru 06

Napisany 02 Luty 2009 - 22:10

Zobacz postbastek303, o 2 Luty 2009, 12:31, napisał(a):

w bet at home w ruletce można stawiać nawet 50 groszy

rzeczywiście :) szkoda, że górny limit to tylko 250 zł :(
ale widzę, że jest też od 5 do 25000 zł...

Ten post był edytowany przez giez dnia: 04 Luty 2009 - 00:02


#67 Użytkownik jest niedostępny   Kacperr Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 679
  • Dołączył: Pn, 01 Sty 07

Napisany 05 Luty 2009 - 09:54

Tu taki stary, dość ciekawy kuponik wygrzebałem:
Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez Kacperr dnia: 05 Luty 2009 - 10:14


#68 Użytkownik jest niedostępny   Boster Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 756
  • Dołączył: Pt, 13 Paź 06

Napisany 08 Luty 2009 - 18:50

I jak tam obstawiacie coś? u mnie to narazie szału nie ma, no praktycznie nic :E ale sie nie poddaje ;)

#69 Użytkownik jest niedostępny   danik Ikona

  • jea
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3020
  • Dołączył: So, 29 Sty 05

Napisany 08 Luty 2009 - 18:55

dziś kolejne kupony wtopione, w tym jeden pewniak :E ahh życie nie rozpieszcza :D

#70 Użytkownik jest niedostępny   Dookie Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1765
  • Dołączył: Pt, 26 Maj 06

Napisany 08 Luty 2009 - 21:07

Kolejny wtopiony kupon :/ Nie stawiam już na swoje ulubione drużyny (czyt. Arsenal). Villa I ManU mnie nie zawiedli. Natomiast liga niemiecka dopiero startuje :o

#71 Użytkownik jest niedostępny   ketyow Ikona

  • Gecko Hunter
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2278
  • Dołączył: Cz, 04 Paź 07

Napisany 13 Maj 2009 - 08:50

Od paru mies nie obstawiałem. Przedwczoraj znów kasę przelałem postawiłem złotówkę i...
Dodaj obrazek

#72 Użytkownik jest niedostępny   jarcow Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 17
  • Dołączył: Wt, 23 Maj 06

Napisany 15 Maj 2009 - 12:27

Kiedyś wygrałem za 2 złote w Profesjonalu ponad 6 stówek. Obstawiłem wtedy pewniakami całą Ekstraklasę. Od tego czasu mało już grałem.

#73 Użytkownik jest dostępny   żylak Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1434
  • Dołączył: Nd, 07 Maj 06

Napisany 30 Maj 2009 - 16:42

Dodaj obrazek

#74 Użytkownik jest niedostępny   bloss Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 328
  • Dołączył: Wed, 01 Kwi 09

Napisany 18 Lipiec 2009 - 16:54

Ja jeszcze nigdy nie obstawiałem. Może czas zacząć??;P kumpel obstawia i wygrywa raz w miesiącu 100zł. Chyba się przejdę niedługo z nim;) Ale nie wiem czy warto.

#75 Użytkownik jest niedostępny   Dookie Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1765
  • Dołączył: Pt, 26 Maj 06

Napisany 18 Lipiec 2009 - 20:37

Zobacz postbloss, o 18 Lipiec 2009, 16:54, napisał(a):

Ja jeszcze nigdy nie obstawiałem. Może czas zacząć??;P kumpel obstawia i wygrywa raz w miesiącu 100zł. Chyba się przejdę niedługo z nim;) Ale nie wiem czy warto.

Jeśli masz szansę zamienić kilka złotych na banknot(y) o wysokich nominałach, to czemu nie?
Jednakże, jeśli się nie znasz na danej dyscyplinie sportowej, radzę odpuścić.

#76 Użytkownik jest niedostępny   rob62 Ikona

  • tępić szali...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2050
  • Dołączył: Cz, 01 Kwi 04

Napisany 24 Lipiec 2009 - 12:37

Zobacz postbloss, o 18 Lipiec 2009, 17:54, napisał(a):

Ja jeszcze nigdy nie obstawiałem. Może czas zacząć??;P kumpel obstawia i wygrywa raz w miesiącu 100zł. Chyba się przejdę niedługo z nim;) Ale nie wiem czy warto.


Wygrywa 100zl a stawia 400zl, to troche tak jak z automatami zawsze wszyscy sie chwala ile wyciagneli ale nie wspominaja ze np w ciagu tego tygodnia wrzucili 2x tyle.
IMO trzeba sie dobrze znac na dyscyplinie + duzo farta.

#77 Użytkownik jest niedostępny   LubiePiwo Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1097
  • Dołączył: Pt, 20 Paź 06

Napisany 05 Sierpień 2009 - 22:29

Nie będę tworzył tematu na 1 proste pytanie:

Czy działa komuś gamebookers.com?

U mnie strona się ładuje, ale nie do końca. Nie ma grafik, kolorów, a czcionki są "zwykłe". Mam ten błąd na Operze, FF i IE.

#78 Użytkownik jest niedostępny   bloss Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 328
  • Dołączył: Wed, 01 Kwi 09

Napisany 05 Sierpień 2009 - 22:35

Zobacz postLubiePiwo, o 5 Sierpień 2009, 23:29, napisał(a):

Nie będę tworzył tematu na 1 proste pytanie:

Czy działa komuś gamebookers.com?

U mnie strona się ładuje, ale nie do końca. Nie ma grafik, kolorów, a czcionki są "zwykłe". Mam ten błąd na Operze, FF i IE.

U mnie działa normalnie;)

#79 Użytkownik jest niedostępny   LubiePiwo Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1097
  • Dołączył: Pt, 20 Paź 06

Napisany 05 Sierpień 2009 - 22:37

Zobacz postbloss, o 5 Sierpień 2009, 22:35, napisał(a):

U mnie działa normalnie;)

To ja powiem coś śmiesznego. U mnie też działa w miarę normalnie, ale tylko wtedy gdy wejdę przez proxy ;/

Eeeeee, a co lepsze. To jak wszedłem przez proxy, to widać Operka ściągnęła wszystkie style, grafiki itp. i teraz stronka działa normalnie ;/ Pewnie po wyczyszczeniu wszystkich cookies itd. problem będzie ten sam :/

  • (4 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych