Forum PCLab.pl: jak włączyc pasek adresu ten od wpisywania strony - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

jak włączyc pasek adresu ten od wpisywania strony Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   binladen Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 327
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 27 Styczeń 2009 - 21:25

bo przypadkiem go usunąlem

#2 Użytkownik jest niedostępny   karmazynowy Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22
  • Dołączył: Wt, 27 Sty 09

Napisany 27 Styczeń 2009 - 21:27

w jakiej przeglądarce ?

#3 Użytkownik jest niedostępny   binladen Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 327
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 27 Styczeń 2009 - 21:39

cos mi sie explorer pieprzy to wchodze w mój komputer daje przejdz do strony głownej wogole sie explorer nie uruchamia

moze mi ktos powiedziec??? chodzi mi o pole do wpisywania adresu

Ten post był edytowany przez binladen dnia: 27 Styczeń 2009 - 21:35


#4 Użytkownik jest niedostępny   Colicab Ikona

  • Congratulations forever
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 41993
  • Dołączył: Wed, 02 Mar 05

Napisany 27 Styczeń 2009 - 21:44

ie6, 7, 8?

moze screen?

#5 Użytkownik jest niedostępny   binladen Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 327
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 27 Styczeń 2009 - 21:50

do internetu wchodze jako w strone głowna tylko nie mam pola do wpisywania adresu strony

#6 Użytkownik jest niedostępny   karmazynowy Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22
  • Dołączył: Wt, 27 Sty 09

Napisany 27 Styczeń 2009 - 21:51

Jeżeli masz IE w wersji 8 i nie masz paska, to na 90% masz wirusa, w innych wersjach klikasz PPM na pasku nawigacyjnym i musisz zafajkować pasek adresu
Pozdro

#7 Użytkownik jest niedostępny   binladen Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 327
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 27 Styczeń 2009 - 21:54

na nawigacyjnym to znaczy gdzie bo kliklem w jednym miejscu i po prawej stronie wyswietla sie napis adres

#8 Użytkownik jest niedostępny   nobodyknows+ Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 338
  • Dołączył: Wt, 12 Lut 08

Napisany 27 Styczeń 2009 - 21:57

Zainstaluj inna przegladarke :D

#9 Użytkownik jest niedostępny   binladen Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 327
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 27 Styczeń 2009 - 22:00

tylko lol nie jestem w polsce nie mam przy sobie zadnych programów a nie bede nic instalował bo i tak tylko format bo mam pełno wirusów

#10 Użytkownik jest niedostępny   karmazynowy Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22
  • Dołączył: Wt, 27 Sty 09

Napisany 27 Styczeń 2009 - 22:15

kliknij PPM na górze obok zakładek, poniżej niebieskiego paska który jest na samej górze

#11 Użytkownik jest niedostępny   binladen Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 327
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 27 Styczeń 2009 - 22:22

sa opcje przyciski standardowe, pasek adresu,lacza dałem pasek adresu i nic sie nie zmieniło

#12 Użytkownik jest niedostępny   beowulf Ikona

  • Mam dynamicznie przydzielane IQ...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4105
  • Dołączył: So, 25 Lis 06

Napisany 27 Styczeń 2009 - 22:53

Tzn. ze masz teraz "zafajkowaną" pozycję Pasek Adresu?
Sprawdź może komputer jakimś antywirusem, bo może coś śmieci...

#13 Użytkownik jest niedostępny   binladen Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 327
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 28 Styczeń 2009 - 19:39

tylko zecz w tym ze nie mam zadnego antywira :(

#14 Użytkownik jest niedostępny   beowulf Ikona

  • Mam dynamicznie przydzielane IQ...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4105
  • Dołączył: So, 25 Lis 06

Napisany 29 Styczeń 2009 - 11:50

I liczysz na to, że...?
Nie możesz jakiegoś ściągnąć?

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych