Forum PCLab.pl: Obracanie obrazu w laptopie - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Obracanie obrazu w laptopie Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Erigme Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 828
  • Dołączył: Wed, 16 Lip 08

Napisany 11 Luty 2009 - 17:21

Witam. Chciałem sie zapytać czy ktoś z Was wie jak obrócić obraz w laptopie (mam compala). W innych laptopach idzie obrócić obraz za pomocą skrótu alt+ strzałka, u mnie to nie działa.



Pozdro.

#2 Użytkownik jest niedostępny   Teko Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 561
  • Dołączył: Nd, 01 Lut 09

Napisany 13 Luty 2009 - 15:21

jak masz nvidia cpanel to w nim jest taka opcja;)

#3 Użytkownik jest niedostępny   tomak Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2964
  • Dołączył: Pn, 25 Sie 08

Napisany 13 Luty 2009 - 15:24

jaką masz grafę?

#4 Użytkownik jest niedostępny   Erigme Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 828
  • Dołączył: Wed, 16 Lip 08

Napisany 15 Luty 2009 - 09:27

GF 8600 GT

#5 Użytkownik jest niedostępny   Teko Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 561
  • Dołączył: Nd, 01 Lut 09

Napisany 15 Luty 2009 - 20:13

to tak jak pisałem..
nvidia cpanel i bez problemu to tam zrobisz;)

#6 Użytkownik jest niedostępny   Erigme Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 828
  • Dołączył: Wed, 16 Lip 08

Napisany 16 Luty 2009 - 10:34

Zobacz postTeko, o 15 Luty 2009, 20:13, napisał(a):

to tak jak pisałem..
nvidia cpanel i bez problemu to tam zrobisz;)

Idzie to zrobic ale czy mozna przypisać do tego jakiś skrot klawiszowy ??

#7 Użytkownik jest niedostępny   Tw!st3r Ikona

  • ...
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 594
  • Dołączył: Wed, 25 Lip 07

Napisany 16 Luty 2009 - 10:41

Spróbuj ctrl+alt+strzałka.

#8 Użytkownik jest niedostępny   Erigme Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 828
  • Dołączył: Wed, 16 Lip 08

Napisany 16 Luty 2009 - 10:45

Zobacz postTw!st3r, o 16 Luty 2009, 10:41, napisał(a):

Spróbuj ctrl+alt+strzałka.

Nie działa :( Na ogoół takie coś jest na alt+strzalka ale u mnie to nie diała

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych