Forum PCLab.pl: Pasek narzędzi w Word - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Pasek narzędzi w Word Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   straznik teksasu Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 441
  • Dołączył: So, 30 Sie 08

Napisany 08 Marzec 2009 - 12:40

W Wordzie mam na pasku ,,Plik'' ,,Edycja'' ,,Narzędzia'' i ,,Okno'', jak zrobić żeby dodać tam jeszcze ,,Widok'' ,,Wsataw'' ,,Format'' ,,Tabela'' i ,,Pomoc''
Proszę o pomoc.

#2 Użytkownik jest niedostępny   Qazzy Ikona

  • śpioch
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2974
  • Dołączył: Cz, 20 Lut 03

Napisany 08 Marzec 2009 - 13:28

na każdym paski masz opcję dodaj/usuń przyciski

#3 Użytkownik jest niedostępny   pletwalkroliczy Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: So, 24 Sty 09

Ikona postu  Napisany 08 Marzec 2009 - 13:45

Zobacz postQazzy, o 8 Marzec 2009, 13:28, napisał(a):

na każdym paski masz opcję dodaj/usuń przyciski

Ale w którym Wordzie? 2003 czy 2007?

Ten post był edytowany przez pletwalkroliczy dnia: 09 Marzec 2009 - 23:13


#4 Użytkownik jest niedostępny   straznik teksasu Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 441
  • Dołączył: So, 30 Sie 08

Napisany 09 Marzec 2009 - 18:51

Nie chodzi mi o te paski do tekstu, tylko do programu. Każdy program ma ten pasek.

Cytuj

Zaglądnij w ustawienia i ustaw sobie.
Szukałes wogóle smilies/question.gif


Pletwal, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to nic nie pisz i nie nabijaj sobie postów.

#5 Użytkownik jest niedostępny   pletwalkroliczy Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: So, 24 Sty 09

Napisany 09 Marzec 2009 - 23:16

Tobie chodzi o te u góry,tak?
Ja mam 2007 i w wordzie,w "dodatki" mam opcje zmien pasek narzedzi Word.
Coś takiego chciałeś?
PS. Co jest nie mądrego ,iz pytam jakeigo masz Worda,skoro sie ona=e znaczaca roznia?

#6 Użytkownik jest niedostępny   straznik teksasu Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 441
  • Dołączył: So, 30 Sie 08

Napisany 10 Marzec 2009 - 15:53

Mam Word'a 2003.

Apropos tego twojego P.S to nie edytuj postów w ten sposób, że mażesz całą treść i piszesz coś innego. :lame:

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych