Forum PCLab.pl: Logowanie sie do szkół ponadgimnazjalnych. - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Logowanie sie do szkół ponadgimnazjalnych. Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Darek93 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 27
  • Dołączył: Wed, 20 Lut 08

Napisany 09 Maj 2009 - 09:42

Witam mam pewien dylemat otóż chciałbym sie dowiedzieć czy jak sie loguje dalej do szkół to czy w każdy województwie mogę do 3 sie zalogować czy tak ogólnie do 3 bo jestem zalogowany do jednej w woj świętokrzyskim i do jednej w mazowieckim i mogę jeszcze wybrać jedną i nie wiem czy mogę jeszcze tylko jedną czy jeszcze po 2 w danym woj bardzo proszę o wyjaśnienie mi tej sprawy ;]

#2 Użytkownik jest niedostępny   MasterOfTheWszystko Ikona

  • A to można tu coś wpisać?
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4112
  • Dołączył: So, 03 Maj 08

Napisany 09 Maj 2009 - 11:06

Takie pytania lepiej zadać nauczycielowi w szkole, bo będzie wiedział najlepiej. Teoretycznie możesz złożyć tylko 3 podania. Nawet jeśli wysyłasz podanie za pomocą poczty, a nie komputera, to w tym elektronicznym naborze możesz złożyć jeszcze 2 podania. Czyli jak wyślesz ręcznie podanie np. do OLL (nie mają elektronicznego naboru), to zostają ci 2 podania do jakiejkolwiek szkoły. Oczywiście, że możesz sobie w każdym powiecie wybrać po 3 szkoły, ale jak ktoś cię sprzeda, to będziesz miał problem :E

#3 Użytkownik jest niedostępny   Rubcil Ikona

  • :*
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4485
  • Dołączył: Nd, 30 Mar 08

Napisany 09 Maj 2009 - 12:43

Nie,żebym się czepiał,ale logować się do szkół,to możesz na n-k :E

#4 Użytkownik jest niedostępny   Kretoslav Ikona

  • Member of LabVIEW Fan Group
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4151
  • Dołączył: Pn, 28 Lut 05

Napisany 09 Maj 2009 - 12:56

Zobacz postDarek93, o 9 Maj 2009, 10:42, napisał(a):

Witam mam pewien dylemat otóż chciałbym sie dowiedzieć czy jak sie loguje dalej do szkół to czy w każdy województwie mogę do 3 sie zalogować czy tak ogólnie do 3 bo jestem zalogowany do jednej w woj świętokrzyskim i do jednej w mazowieckim i mogę jeszcze wybrać jedną i nie wiem czy mogę jeszcze tylko jedną czy jeszcze po 2 w danym woj bardzo proszę o wyjaśnienie mi tej sprawy ;]

A co? Nie jest napisane na stronie OKE, czy czego tam?

Zobacz postRubcil, o 9 Maj 2009, 13:43, napisał(a):

Nie,żebym się czepiał,ale logować się do szkół,to możesz na n-k :E

O rejestracki elektronicznej słyszałeś?

#5 Użytkownik jest niedostępny   Darek93 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 27
  • Dołączył: Wed, 20 Lut 08

Napisany 09 Maj 2009 - 13:25

No własnie nic nie pisze i nie wiem czy logować sie do 3 w woj świętokrzyskim i do 3 w woj mazowieckim ? czy tylko do jednej w woj świętokrzyskim i do 2 w woj mazowieckim prosze o pomoc

#6 Użytkownik jest niedostępny   Master Husky Ikona

  • życie to nie je bajka
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3179
  • Dołączył: Wt, 24 Cze 08

Napisany 09 Maj 2009 - 13:29

chmmm... ja tez miałem zakładac taki temat bo u mnie w szkole to trzeba awantrue zrobić żeby się czegoś dowiedzieć, prośba do starszych labowiczów jak ktoś wie kiedy jak i gdzie to by mógł powiedzieć

ach................ cód lub cud jak kto woli :P!

https://www.oke.krak.../login_form.php


z tym narazie wał bo hasła nie ma ale już znalazłem, a z logowanie do szkół faktycznie mam dylepmat bo w 2 z 2 szkół na ich str. nic nie mówią o logowaniu, tylko o pobraniu podania z systemu NABÓR

Ten post był edytowany przez Master Husky dnia: 09 Maj 2009 - 13:33


#7 Użytkownik jest niedostępny   -marcineq- Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1011
  • Dołączył: Wed, 06 Sie 08

Napisany 09 Maj 2009 - 13:30

Możesz wybrać TYLKO 3 szkoły. Nieważne w jakim województwie.
Uprzezdzając pytania, wybierasz przykładowo 1 szkołe w mazowieckim z 1 wyboru, 2 w świętokrzyskim, jedną z 1 wyboru, 2 z drugiego.

#8 Użytkownik jest niedostępny   Kretoslav Ikona

  • Member of LabVIEW Fan Group
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4151
  • Dołączył: Pn, 28 Lut 05

Napisany 09 Maj 2009 - 13:51

Zobacz post-marcineq-, o 9 Maj 2009, 14:30, napisał(a):

Możesz wybrać TYLKO 3 szkoły. Nieważne w jakim województwie.
Uprzezdzając pytania, wybierasz przykładowo 1 szkołe w mazowieckim z 1 wyboru, 2 w świętokrzyskim, jedną z 1 wyboru, 2 z drugiego.

ale ilość klas w danej szkole jest chyba nieograniczona, co nie?

#9 Użytkownik jest niedostępny   MasterOfTheWszystko Ikona

  • A to można tu coś wpisać?
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4112
  • Dołączył: So, 03 Maj 08

Napisany 09 Maj 2009 - 14:29

Jak już mówiłem można wybrać 3 szkoły niezależnie gdzie się znajdują i czy mają elektroniczny nabór czy nie. Możesz wybrać więcej, ale raczej ktoś to zauważy i będziesz miał problemy. Ilość klas jest nieograniczona ;)

#10 Użytkownik jest niedostępny   Darek93 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 27
  • Dołączył: Wed, 20 Lut 08

Napisany 09 Maj 2009 - 21:40

a czy jak w jednej szkole jest technikum i zawodówka i jak w każdej z nich wybiorę po jedenej klsasie to to sie liczy jako że wybrałem dwie szkoły czy jedną ?

#11 Użytkownik jest niedostępny   kurgan Ikona

  • Nołfjuczer
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3889
  • Dołączył: Pn, 30 Cze 08

Napisany 09 Maj 2009 - 21:52

To są dwie oddzielne szkoły, tylko w zespole szkół

#12 Użytkownik jest niedostępny   Darek93 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 27
  • Dołączył: Wed, 20 Lut 08

Napisany 09 Maj 2009 - 22:47

ok dzięki śliczne.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych