Proszę o skierowanie się do postu nr 53 na 3 stronie. Uznałem, że nie ma sensu zakładania nowego tematu.
Stara treść tematu:
Mam 2 problemy z tą myszką. 1 jest gorszy bo gdy gram, a do tego mysz jest przeciez stworzona mysz co jakis czas nie reaguje na kliknięcie. Cholernie wkurza. Oddawałem już ja raz na gwarancje,dali mi nową ale musiałem czekać 2 tygodnie. Z reszta z ta druga mam identyczny problem, a nawet wiecej (czyli ten drugi). Gram głownie w quake 3 arena, quakelive i crysis. W quake 3 problem wystepuje najczesciej. Dodam ze gdy mialem ten pierwszy egzemplarz to uzywalem jeszcze windows xp. Gdy myszka byla na gwarancji zainstalowałem windows 7 (i nie dawno wersje RC) wiec mysle ze to nie wina systemu. Ostatnio bylem u kolegi (nr 1), ktory tez ma ta mysz ale nie mial i z swoja i z moja takiego problmu. Tego drugiego o ktorym napisalem ponizej też. Jeszcze wcześniej bylem u innego kolegi (nr 2) posiadacza DiamondBack 3G problemy wystepowaly take jak i u mnie. Gdy myszke oddawalem na gware facet z empiku powiedazial ze myszka potrzebuje sporo pradu i ze w tzw stresie moze do kompa nie docerac sygnał. (czasem nie reaguje kilka razy z rzędu) Pytał też czy podlączałem z tylu czy z przodu kompa. Próbowałem na wszystkich portach usb i wielokrotnie przeinstalowywałem stery, lecz nic nie pomogło. Wiecie czemu tak jest? Ma ktoś może jeszcz ktoś taki problem?
Teraz ten drugi: gdy przekręce rolka np. suwak od przegladarki internetowej dosc szybko lub o wiele przeskokow to mi sie cofa, nawet o wiecej pól niz przewinąłem. Gdy kręcę w góre to mi cofa w dół. A gdy w dół to cofa w góre. Da się to jakoś naprawić?
Ten post był edytowany przez karolthas dnia: 09 Luty 2012 - 21:35

Zaloguj się

ASUS OC School
Ostatnio dodane tematy
Nowe artykuły
Najnowsze pliki

Wróć do góry
Multi cytowanie