Forum PCLab.pl: Jak odblokować porty dla BitComet i Counter-Strike w routerze? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Jak odblokować porty dla BitComet i Counter-Strike w routerze?

#21 Użytkownik jest niedostępny   Rafal'ek Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 40
  • Dołączył: So, 27 Cze 09

Napisany 01 Lipiec 2009 - 15:57

http://img233.images.../deviceinf.jpg/

http://img44.imagesh...us/i/scrrr.png/

Ten post był edytowany przez Rafal'ek dnia: 01 Lipiec 2009 - 15:58


#22 Użytkownik jest niedostępny   Krwawy Lolo Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 243
  • Dołączył: Nd, 11 Mar 07

Napisany 01 Lipiec 2009 - 16:01

w: Protokol Internetowy TCP/IP

adres IP: 192.168.1.101
maska podsieci powinna sie pojawic automatycznie, jak nie to :255.255.255.0
Brama domyslna:213.25.2.162

Serwer DNS:194.204.159.1
drugi: 213.25.204.162

I ten adres IP: 192.168.1.101 ustawiasz w Virtual serwer.
Powinno chodzic

#23 Użytkownik jest niedostępny   Rafal'ek Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 40
  • Dołączył: So, 27 Cze 09

Napisany 01 Lipiec 2009 - 16:05

Kurcze, zbyt nie wiem gdzie to w tym routerze pozmieniać ; /


Może jakoś sobie poradze.

#24 Użytkownik jest niedostępny   Krwawy Lolo Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 243
  • Dołączył: Nd, 11 Mar 07

Napisany 01 Lipiec 2009 - 16:06

Nie w routerze tylko w karcie sieciowej!!!

#25 Użytkownik jest niedostępny   Rafal'ek Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 40
  • Dołączył: So, 27 Cze 09

Napisany 01 Lipiec 2009 - 16:14

Nie działa, net mi się rozłącza po zatwierdzeniu tych zmian . . : ( w karcie sieciowej

Ten post był edytowany przez Rafal'ek dnia: 01 Lipiec 2009 - 16:14


#26 Użytkownik jest niedostępny   Krwawy Lolo Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 243
  • Dołączył: Nd, 11 Mar 07

Napisany 01 Lipiec 2009 - 16:16

To zmien brame domyslna na 192.168.1.1

w karcie sieciowej of course :)

Ten post był edytowany przez Krwawy Lolo dnia: 01 Lipiec 2009 - 16:17


#27 Użytkownik jest niedostępny   Rafal'ek Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 40
  • Dołączył: So, 27 Cze 09

Napisany 01 Lipiec 2009 - 16:19

Działa :thumbup: Jeest !

Dziękuję za pomoc : ))) i za poświęcony czas : )))

(( jak jest możliwość to masz piwo, albo dwa ))

#28 Użytkownik jest niedostępny   Krwawy Lolo Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 243
  • Dołączył: Nd, 11 Mar 07

Napisany 01 Lipiec 2009 - 16:21

Sie ciesze :D

Pozdrawiam

#29 Użytkownik jest niedostępny   Roki1173 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8
  • Dołączył: Pn, 30 Mar 09

Napisany 23 Styczeń 2010 - 15:05

Witam,
jak odblokować porty dla bitcometa? Ponieważ pojawia mi się żółta lampka w bitcommet i mówi że mam zablokowane porty. Mam router NetGear WGR614 v9, windows XP, łącze UPC 10mb.
Proszę o pomoc.

#30 Użytkownik jest niedostępny   agravator Ikona

  • jestem hejterem
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3957
  • Dołączył: Cz, 22 Paź 09

Napisany 23 Styczeń 2010 - 15:52

http://www.portforwa...v9/BitComet.htm

czyżbyś miał bana na Google :D

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych