Forum PCLab.pl: Sterownik do Thomson SpeedTouch 330 pod Netie. - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Sterownik do Thomson SpeedTouch 330 pod Netie.

#1 Użytkownik jest niedostępny   tomek79 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 692
  • Dołączył: So, 13 Sty 07

Napisany 01 Lipiec 2009 - 18:32

Witam.
Mój router zaczyna odmawiac posłuszenstwa wiec jutro wysyłam go na gwarancje i co za tym idzie zostane bez internetu :(
Musze wiec spróbowac zainstalowac stery pod Thomson SpeedTouch 330 poniewaz taki modem pozostał mi w pamiątce po neostradzie i napewno stery od neo nie bedą pasowac pod netie chyba ze sie myle bo jeszcze nie próbowałem instalowac tego modemu. Jesli ktos wie gdzie mozna pobrac te sterowniki to proszę o link i z góry dziękuje :)

Pozwoliłem sobie napisac ten sam temat na innym dziale bo mi sie pomyliły :kwasny:
Klik

Ten post był edytowany przez tomek79 dnia: 01 Lipiec 2009 - 19:27


#2 Użytkownik jest niedostępny   Colicab Ikona

  • Congratulations forever
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 41971
  • Dołączył: Wed, 02 Mar 05

Napisany 01 Lipiec 2009 - 19:32

sterownik jest do urzadzenia, a nie do operatora

#3 Użytkownik jest niedostępny   tomek79 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 692
  • Dołączył: So, 13 Sty 07

Napisany 01 Lipiec 2009 - 20:00

No to jutro bede próbował podłączyc ten modem pod kompa :)
Dzieki i mam nadzieje ze sie nie mylisz i ze nie bedzie problemów z synchronizacją :)

#4 Użytkownik jest niedostępny   Boro666 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 44349
  • Dołączył: Wt, 08 Paź 02

Napisany 02 Lipiec 2009 - 06:25

Nie wiem czy nie trzeba wgrac nowego firmware pod Netie. Pamietam ze w Sagemach Fast 800 mozna bylo wgrac. Niby ustawienia sa takie same (jak masz Netie na laczach TP), ale jednak wymagalo to wgrania. Ale sprobowac mozna :)

#5 Użytkownik jest niedostępny   Samotnick Ikona

  • Siła Spokoju
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1809
  • Dołączył: Nd, 25 Gru 05

Napisany 02 Lipiec 2009 - 06:35

W razie czego szukaj sterowników na stronie www.pomoc.x.pl mają tam stery chyba na wszystkie konfiguracje modem/provider/system operacyjny.

#6 Użytkownik jest niedostępny   tomek79 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 692
  • Dołączył: So, 13 Sty 07

Napisany 03 Lipiec 2009 - 20:54

Próbowałem zainstalowac i wyskoczyło mi komunikat 95,98, xp, milenium okazało sie ze visty te stare sterowniki nie obsługują zapomnialem dodac ze mam viste :)
Pobrałem sterowniki pod viste ze strony neti i wszystko juz smiga z resztą jak widac ze moge pisac na forum :)

Ten post był edytowany przez tomek79 dnia: 03 Lipiec 2009 - 21:05


#7 Użytkownik jest niedostępny   smietans Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2747
  • Dołączył: So, 27 Wrz 08

Napisany 03 Lipiec 2009 - 21:10

Zobacz postBoro666, o 2 Lipiec 2009, 07:25, napisał(a):

Nie wiem czy nie trzeba wgrac nowego firmware pod Netie. Pamietam ze w Sagemach Fast 800 mozna bylo wgrac. Niby ustawienia sa takie same (jak masz Netie na laczach TP), ale jednak wymagalo to wgrania. Ale sprobowac mozna :)

Ja mam sagema 800 wczesniej neo z tpsa a teraz netia juz 2 rok i nic nie wygraywlaem.poprostu wrzucasz stery od sagema a tu od thomsona i tyle,mozna zainstalowac soie takze od netii aplikacje do laczenia ale moim zdaniem jest zbedna.dzialalo mi n xp,viscie a teraz na 7 bez problemu chociaz 7 maial problem zapamietac mi hasloa le to cos bylo z wysypanym systemem.

#8 Użytkownik jest niedostępny   Grzegorz_J Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13640
  • Dołączył: Nd, 05 Paź 08

Napisany 04 Lipiec 2009 - 10:32

Szukales sterownikow na stronach Neti?? Wydaje mi sie, ze nie, a one ytam sa do sciagniecia.

Leniwym nie podkladam pod nos linkow.

#9 Użytkownik jest niedostępny   Grzegorz_J Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13640
  • Dołączył: Nd, 05 Paź 08

Napisany 04 Lipiec 2009 - 15:43

http://www.netia.pl/uslugi,dla_domu,59.html - na samym dole.

#10 Użytkownik jest niedostępny   tomek79 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 692
  • Dołączył: So, 13 Sty 07

Napisany 05 Lipiec 2009 - 08:21

Zobacz postGrzegorz_J, o 4 Lipiec 2009, 11:32, napisał(a):

Leniwym nie podkladam pod nos linkow.


Wyzej juz pisałem ze zainstalowałem stery ze strony netii :Up_to_s:

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych