Forum PCLab.pl: Jak sprawdzić hasło Routera? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Jak sprawdzić hasło Routera? Bezprzewodowy Router.

#1 Użytkownik jest niedostępny   jankooss Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4849
  • Dołączył: Nd, 30 Mar 08

Napisany 09 Lipiec 2009 - 20:33

Witam publike! Trafiłem do domu, w którym jest bezprzewodowy Router i podłączony pod niego laptop. Musze pod Router podłączyć drugiego laptopa ale jest INFo, iz sieć jest zabezpieczona hasłem. Jak moge go uzyskać? Pomocy!

#2 Użytkownik jest niedostępny   John Sharkrat Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3676
  • Dołączył: So, 26 Lip 08

Napisany 09 Lipiec 2009 - 20:43

administrator sieci zna hasło. :D

#3 Użytkownik jest niedostępny   losdamianos Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3795
  • Dołączył: So, 15 Wrz 07

Napisany 09 Lipiec 2009 - 20:52

jezeli nic nie bylo zmieniane to pod spodem routera powinno byc haslo

#4 Użytkownik jest niedostępny   Piter:) Ikona

  • Obserwator
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2115
  • Dołączył: So, 19 Maj 07

Napisany 09 Lipiec 2009 - 20:54

Zobacz postlosdamianos, o 9 Lipiec 2009, 21:52, napisał(a):

jezeli nic nie bylo zmieniane to pod spodem routera powinno byc haslo


a z boku malutki przycisk: "reset" :D

#5 Użytkownik jest niedostępny   Colicab Ikona

  • Congratulations forever
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 42469
  • Dołączył: Wed, 02 Mar 05

Napisany 09 Lipiec 2009 - 21:20

Jeśli ktoś przewidywał, że możesz używać do tej sieci, dostałbyś dostęp. Więcej nie powiem :P

#6 Użytkownik jest niedostępny   John Sharkrat Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3676
  • Dołączył: So, 26 Lip 08

Napisany 09 Lipiec 2009 - 21:27

Zobacz postlosdamianos, o 9 Lipiec 2009, 20:52, napisał(a):

jezeli nic nie bylo zmieniane to pod spodem routera powinno byc haslo

Bardzo interesująca teoria. :D

#7 Użytkownik jest niedostępny   jankooss Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4849
  • Dołączył: Nd, 30 Mar 08

Napisany 09 Lipiec 2009 - 21:29

Zobacz postlosdamianos, o 9 Lipiec 2009, 20:52, napisał(a):

jezeli nic nie bylo zmieniane to pod spodem routera powinno byc haslo

Dziękuje, działa! Temat do zamknięcia.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych