Forum PCLab.pl: Gra już ktoś w AA3? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Gra już ktoś w AA3?

#21 Użytkownik jest niedostępny   piotras112 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1044
  • Dołączył: Wt, 29 Maj 07

Napisany 10 Luty 2010 - 09:17

Właśnie miałem poprawić :D

#22 Użytkownik jest niedostępny   Glenroy 

  • If I Die Tomorrow
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: Wt, 23 Gru 08

Napisany 23 Luty 2010 - 00:06

O, jakaś nowa poprawka się ściąga :E zobaczymy [albo i nie] czy coś się w końcu poprawi... jeśli nie naprawią tego weapon buga, tak chyba powoli zacznę kończyć przygodę z AA, szkoda tych trzech lat...ale moja cierpliwość do trójki zaczyna się kończyć :kwasny:

#23 Użytkownik jest niedostępny   Czyluk 

  • Apple
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 968
  • Dołączył: Cz, 05 Kwi 07

Napisany 23 Luty 2010 - 22:34

A ja dalej czekam na army 3 na maca :( Przed premierą gdzieś czytałem że ma wyjść ale chyba mi się coś nie widzi. Chyba będę musiał odkopać swojego pc xD

#24 Użytkownik jest niedostępny   Glenroy 

  • If I Die Tomorrow
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: Wt, 23 Gru 08

Napisany 25 Luty 2010 - 09:28

Kierwa! co się w ogóle wyrabia? trzeci dzień na steamie komunikat "download starting..." albo "Update 0%" :mad2: co lepsze w tym samym czasie CSS i DOD:S uaktualniły się po dwa, trzy razy... . ;)

#25 Użytkownik jest niedostępny   louis230 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 267
  • Dołączył: Nd, 02 Lis 08

Napisany 25 Luty 2010 - 20:22

Zobacz postGlenroy, o 25 Luty 2010, 09:28, napisał(a):

Kierwa! co się w ogóle wyrabia? trzeci dzień na steamie komunikat "download starting..." albo "Update 0%" :mad2: co lepsze w tym samym czasie CSS i DOD:S uaktualniły się po dwa, trzy razy... . ;)


Zmień "Region pobierania" w STEAM :D

#26 Użytkownik jest niedostępny   Glenroy 

  • If I Die Tomorrow
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: Wt, 23 Gru 08

Napisany 26 Luty 2010 - 11:20

Na to jeszcze sam wpadłem :E ale niewiele to dało :hmm:

#27 Użytkownik jest niedostępny   Szczurek 

  • 鋼の錬金術師
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3124
  • Dołączył: Nd, 12 Wrz 04

Napisany 28 Luty 2010 - 15:41

Ja zakończyłem swoją przygodę z AA dość długi czas temu, ze względu na to, co tam się wyrabiało i przez olewatorstwo DEVteamu. Z tego co słyszałem, to AA ogólnie zaczyna być/ jest martwą grą.

#28 Użytkownik jest niedostępny   karol33 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7
  • Dołączył: Wt, 23 Lut 10

Napisany 28 Luty 2010 - 19:58

Zobacz postjimi77, o 9 Luty 2010, 20:09, napisał(a):

Dlatego najlepsze jest nieśmiertelne 2.8.5 :)

ahhh te czasy...mój D.O.M.E.L miał 86 honorek

#29 Użytkownik jest niedostępny   Glenroy 

  • If I Die Tomorrow
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: Wt, 23 Gru 08

Napisany 28 Luty 2010 - 22:15

Zobacz postSzczurek, o 28 Luty 2010, 15:41, napisał(a):

Ja zakończyłem swoją przygodę z AA dość długi czas temu, ze względu na to, co tam się wyrabiało i przez olewatorstwo DEVteamu. Z tego co słyszałem, to AA ogólnie zaczyna być/ jest martwą grą.


Po 4 dniach i nocach oczekiwania ruszył się update ;) . Co do samej gry? jeżeli w 2.8.5 grało się bardzo przyjemnie tak grając w 3 można nabawić się po prostu nerwicy, prawie wszystko co dzieje się na ekranie człowieka wkur**a :hmm:

Zobacz postkarol33, o 28 Luty 2010, 19:58, napisał(a):

ahhh te czasy...mój D.O.M.E.L miał 86 honorek


Ajjjjj mój B.R.O.W.A.R.E.K [dość często tego używam :E ] miał 84 :E

#30 Użytkownik jest niedostępny   Izm 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1702
  • Dołączył: Wt, 16 Cze 09

Napisany 04 Marzec 2010 - 10:22

Czyżby już nikt nie grał w AA3,wczoraj wszedłem pograc a tu tylko kilkanaście serwerów (wszystkie puste) z czego na jednym było 7 osób.

pz

#31 Użytkownik jest niedostępny   Glenroy 

  • If I Die Tomorrow
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: Wt, 23 Gru 08

Napisany 07 Marzec 2010 - 12:12

Zobacz postIzm, o 4 Marzec 2010, 10:22, napisał(a):

Czyżby już nikt nie grał w AA3,wczoraj wszedłem pograc a tu tylko kilkanaście serwerów (wszystkie puste) z czego na jednym było 7 osób.

pz


Hmmm pomyślmy...gram z 7 kumplami w AA3, i już na biedę od tygodnia update nie chce żadnemu z nas ruszyć cały czas jest "download starting..." albo "Update 0%", może to problem globalny :E raz niby update wystartował, doszło do 10% i od nowa "download starting" :mad2:

#32 Użytkownik jest niedostępny   Szczurek 

  • 鋼の錬金術師
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3124
  • Dołączył: Nd, 12 Wrz 04

Napisany 15 Marzec 2010 - 14:59

Zobacz postGlenroy, o 7 Marzec 2010, 12:12, napisał(a):

Hmmm pomyślmy...gram z 7 kumplami w AA3, i już na biedę od tygodnia update nie chce żadnemu z nas ruszyć cały czas jest "download starting..." albo "Update 0%", może to problem globalny :E raz niby update wystartował, doszło do 10% i od nowa "download starting" :mad2:


Może watro poczytać na forach o AA co w tym temacie słychać ?

#33 Użytkownik jest niedostępny   Glenroy 

  • If I Die Tomorrow
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: Wt, 23 Gru 08

Napisany 20 Marzec 2010 - 10:59

Zobacz postSzczurek, o 15 Marzec 2010, 14:59, napisał(a):

Może watro poczytać na forach o AA co w tym temacie słychać ?


Szczerze to po miesiącu [może dwóch?] grania w "to" i borykania się z setkami wkurw****cych błędów i teraz jeszcze po tygodniu nieudanych updateów wywaliłem ten śmieć z mojego dysku na rzecz BF Bad Company II w którą gra się o wiele, wiele, wiele przyjemniej.

Poczekam, może za rok jak pozbędą się kilku[set] problemów z tą grą znów zawita ona na moim dysku, ale na razie niech się trzyma jak najdalej ode mnie.

#34 Użytkownik jest niedostępny   adrian139 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 553
  • Dołączył: Wed, 21 Mar 07

Napisany 12 Kwiecień 2010 - 18:40

siema, mam problem z grą po włączeniu gry wyskakuje mi error wxmsw28u_xrc_vc.custom.dll

#35 Użytkownik jest niedostępny   louis230 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 267
  • Dołączył: Nd, 02 Lis 08

Napisany 19 Kwiecień 2010 - 18:24

Zobacz postGlenroy, o 9 Luty 2010, 17:09, napisał(a):

W ogóle cała historia produkcji AA3 to jedna wielka porażka, powiedzcie mi ile razy w czasie tworzenia gry była zmieniana ekipa programistów? 3-4? i weź się w tym połap.


Odpowiem Ci na to pytanie:
Ekipa DEV'ów nie była zmieniana ani razu.Po prostu większej cześci DEV Team skończyły się kontrakty.

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych