Forum PCLab.pl: Rezygnacja z telefonu stacjonarnego - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Rezygnacja z telefonu stacjonarnego TP S.A. Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest dostępny   Pulpit Ikona

  • ಠ╭╮ಠ
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 15323
  • Dołączył: Pt, 11 Lis 05

Napisany 21 Lipiec 2009 - 09:56

Szukałem w internecie i powiem, że znalazłem! Ale, jak kliknę pobierz na każdej stronie chcą ode mnie wysłania SMSa za 9zł żeby uzyskać dostęp do pliku. Znalazłem jedynie http://www.sciaga.pl...u_stacjonarnego ale mając bogate doświadczenie wolę znaleźć dwa takie dokumenty i mieć pewność, że są poprawne niż jeden, bo każdy może sobie co chce zamieścić w internecie. W związku z czym kieruję do was pytanie - czy takie podanie jest prawidłowe? (bo wiadomo jak TP sie przywala o wszystko żeby tylko utrudnić cały proces)

#2 Użytkownik jest niedostępny   RaQ Ikona

  • !!-!! RaQ !!-!!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2459
  • Dołączył: Wed, 25 Sty 06

Napisany 21 Lipiec 2009 - 10:07

jak ja się pytałem na tym forum to mi powiedziano żebym poszedł do telepunktu/orange. I dzisiaj właśnie idę, rezygnuję razem z neostadą. Może i Ty tak zrób?;>

#3 Użytkownik jest niedostępny   giez Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10539
  • Dołączył: Wed, 13 Gru 06

Napisany 21 Lipiec 2009 - 10:09

Imo wcale nie powinieneś się tym przejmować - napisz odręcznie podanie, że od dnia tego i tego (chyba 30 dni wypowiedzenia) rozwiązujesz umowę z TPSA, dane abonenta i tyle, zanieś im do punktu i koniec

Ten post był edytowany przez giez dnia: 21 Lipiec 2009 - 10:10


#4 Użytkownik jest niedostępny   szybki2005 Ikona

  • \m/
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8086
  • Dołączył: Pn, 24 Kwi 06

Napisany 21 Lipiec 2009 - 10:12

'Rezygnuje z usługi telefon stacjonarny'. Przecież nie jest ważne dokładnie każde słowo...

#5 Użytkownik jest niedostępny   FlashMan Ikona

  • The Laughing Man.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12935
  • Dołączył: Pn, 25 Paź 04

Napisany 21 Lipiec 2009 - 10:15

Zobacz postgiez, o 21 Lipiec 2009, 11:09, napisał(a):

Imo wcale nie powinieneś się tym przejmować - napisz odręcznie podanie, że od dnia tego i tego (chyba 30 dni wypowiedzenia) rozwiązujesz umowę z TPSA, dane abonenta i tyle, zanieś im do punktu i koniec

Dokładnie. Złożenie to pikuś, egzekwowanie tego to dopiero jazda ;)

Trochę było kłopotów u mnie z przeniesieniem numeru stacjonarki z TPSA do UPC - TelePies robił problemy z wnioskiem, ale po 2 tyg. już było po wszystkim. Nie zdążyli z tym, żebyśmy mieli jeszcze płacić abonament za zwłokę z rozwiązaniem umowy i przeniesienia numeru.

#6 Użytkownik jest niedostępny   barbarita Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 356
  • Dołączył: Cz, 21 Sie 08

Napisany 21 Lipiec 2009 - 11:08

Tak dokładnie wystarczy zajść do TP. Ale jeszcze będą dzwonić 10 razy i pytać czy przypadkiem nie zmieniło się zdania :E

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych