Ty masz więcej niż 8 lat? Bo twoje odpowiedzi naprawdę potrafią mnie dobić, chocby ta o tym że:
Acha i mnie też nie interesuje w co ty wierzysz a w co nie ..........
Bo powiem szczerze takie teksty pisze się wtedy gdybym UWAGA pisał coś o tobie, a dokładniej nie wierzył tobie, więc napisałeś to sobie, tyle że DO NIcZEGO TO SIĘ NIE ODNOSI, bo ani razu nie pisałem o niczym gdzie "wiara" miałaby znaczenie, więc już tutaj widać ze piszesz tylko po to by pisać - żal. Przeanalizuj mojego posta powyżej i domysl się dlaczego JA tego użyłem, a dlaczego Ty nie powinieneś...
Powiedz mi w takim razie, jak te odblokowane rdzenie rpacują, skoro nie normalnie? Może...nienormalnie i zamiast na prąd działają na marchew, a zamiast informacji przesyłają kalarepy...
Dobra starczy, bo mnie już brzuch ze śmiechu boli, a nie chce robić większego offtopa... to co jest starczy by ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia.
PS: moje teksty to pyskówki? Pokaż mi gdzie, choc nie sądze by pobiły twoje z piaskownicą, bambusem czy ni stąd ni zowąd z wierzeniem komuś...
DOWN (nie chcąc robić większego offtopa niż jest): Ale to Ty powiedziałeś ze te rdzenie rpacują inaczej, więc to Ty musisz t udowodnić, bo przecież nie będę udowadniał ze pracują normalnie, bo jest to dosyć ciężkie, bo musiałbym udowodnić że nie przesyłają bambusa i tak naprawdę wszystkie nieskończone możliwości nienormalności, bo inaczej to nie wiem jakbym miał to zrobić, powiedzieć ze działają ludziom i normalnie obliczają, gdy sa stabilne sa to zwykłe rdzenie które zostały zablokowane z wielu przyczyn które nie rozumiesz (jak choćby mały ubytek procesorów nie spełniajacych pewnych norm - ale tłumaczyć tego nie bede)?
Ten post był edytowany przez Loofah dnia: 06 Sierpień 2009 - 13:26