Forum PCLab.pl: Klan .error. Rekrutacja otwarta - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Klan .error. Rekrutacja otwarta

#21 Użytkownik jest niedostępny   -=(^ICE^)=- 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: Pn, 21 Mar 05

Napisany 15 Październik 2009 - 10:17

Dzieki ale nie interesuja nasz Multigamingi , U nas jest jedna zasada .error. byl , .error. jest , .error. bedzie i tego nikt nie zmieni , jestesmy ekipa starszych ludzi i mamy kase by se kupic serwer do gry , ts , czy forum , i wywalic kase na lan party , nie potrzebujemy dofinansowania :)
Ale glownie chodzi o to ze zalozyla to grupa ludzi i .error. nigdy nie zmieni nazwy jest .error. i tak pozostanie :)

#22 Użytkownik jest niedostępny   jimi77 

  • Hmm...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1183
  • Dołączył: So, 10 Maj 03

Napisany 15 Październik 2009 - 17:23

No i to podstawa a nie jak te sprzedajne chłopaki z klanu PCLab :E (joke)
Powiedz mi ICE jest szansa, że scena 2.8.5 przetrwa jakiś czas (kilka lat ) ?

#23 Użytkownik jest niedostępny   Mayster 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4127
  • Dołączył: Wed, 30 Wrz 09

Napisany 15 Październik 2009 - 18:11

Zobacz post-=(^ICE^)=-, o 15 Październik 2009, 11:17, napisał(a):

Dzieki ale nie interesuja nasz Multigamingi , U nas jest jedna zasada .error. byl , .error. jest , .error. bedzie i tego nikt nie zmieni , jestesmy ekipa starszych ludzi i mamy kase by se kupic serwer do gry , ts , czy forum , i wywalic kase na lan party , nie potrzebujemy dofinansowania :)
Ale glownie chodzi o to ze zalozyla to grupa ludzi i .error. nigdy nie zmieni nazwy jest .error. i tak pozostanie :)

my tez juz jestesmy starsi :) dlatego pytam bo my jestesmy przedewszystkim clanem towarzyskim-zeby na ts pogadac i powymieniac sie ,..................

#24 Użytkownik jest niedostępny   -=(^ICE^)=- 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: Pn, 21 Mar 05

Napisany 16 Październik 2009 - 09:29

s.soplica spoko , ale to jest to ze u nas zmiana nazwy nie wchodzi w gre :)
jimi77 wszystko jest mozliwe:)

#25 Użytkownik jest niedostępny   -=(^ICE^)=- 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: Pn, 21 Mar 05

Napisany 20 Październik 2009 - 10:49

odswiezam

#26 Użytkownik jest niedostępny   Divine.Shrub 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22
  • Dołączył: So, 17 Paź 09

Napisany 20 Październik 2009 - 22:54

a jak często pokazujecie się na Bridge Crossing? ;) pozdr GRASICIEL

#27 Użytkownik jest niedostępny   -=(^ICE^)=- 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: Pn, 21 Mar 05

Napisany 22 Październik 2009 - 11:19

8927 h , styknie taka odpowiedz

#28 Użytkownik jest niedostępny   -=(^ICE^)=- 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: Pn, 21 Mar 05

Napisany 04 Grudzień 2009 - 19:58

Dalej szukamy ludzi :)

#29 Użytkownik jest niedostępny   RAM1024 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 110
  • Dołączył: Nd, 31 Gru 06

Napisany 16 Grudzień 2009 - 00:33

nie ma Duska w AA3 ?! warto zaczynać od początku? Miałem przerwę ale byłem dobry głównie dusk/csar nieźle się wymiatało. Szukam klanu może do was dołączę. W aa3 zdaje sie trzeba konto od nowa zaczynać bo nie ma mojego starego.

#30 Użytkownik jest niedostępny   -=(^ICE^)=- 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: Pn, 21 Mar 05

Napisany 18 Grudzień 2009 - 15:20

niestety w 3 ca od nwoa wsio robic, wez zapodaj trakera i nika z gry to obadamy

#31 Użytkownik jest niedostępny   -=(^ICE^)=- 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: Pn, 21 Mar 05

Napisany 26 Grudzień 2009 - 14:59

Dodaj obrazek

A więc tak .error. esports
Posiada 2 Team Speaki publiczne. na wersji 2.0, niedługo będzie 3 Team Speak na wersji 3.0
Ale na razie są 2 Team Speaki na wersji 2.0 i jest możliwość założenia kanału dla klanu na jednym z nich bezpłatnie.
Co oferujemy: kanał z hasłem lub bez, CA na kanale, pod kanały, R dla ludzi, serwery w Polsce z dość dobrym pingiem.

Kontakt: .error.[ICE] gg 9750185

Oto IP TS dla chętnych by mogli zobaczyć jak im działają.
Ip TS 1. 86.63.64.60:8888
Ip TS 2. 85.14.85.18:8000

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych