Forum PCLab.pl: [Przeniesiony]Jak podłączyć pad od Xboxa 360 do PC ? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

[Przeniesiony]Jak podłączyć pad od Xboxa 360 do PC ? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Miszczyn Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 857
  • Dołączył: Wt, 09 Wrz 08

Napisany 13 Grudzień 2009 - 21:13

Podobno jest możliwość podłączenia pada od Xboxa 360 pod PC nie wie ktoś jak to zrobić ?

#2 Użytkownik jest niedostępny   Bartoo Ikona

  • Just do it!!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2495
  • Dołączył: Nd, 06 Lip 08

Napisany 13 Grudzień 2009 - 21:22

Rozwalasz mnie. Google by Ci odpowiedziało na to pytanie w sekunde.
Jak masz przewodowego, to sciągasz tylko sterowniki, jak bezprzewodowego, to musisz kupić specjalny odbiornik.

#3 Użytkownik jest niedostępny   koziakaka Ikona

  • Białystok
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3463
  • Dołączył: Nd, 22 Lut 09

Napisany 13 Grudzień 2009 - 22:08

rzeczywiscie swieta=wysyp niemyslacych...

#4 Użytkownik jest niedostępny   przemo07 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 163
  • Dołączył: Cz, 08 Maj 08

Napisany 13 Grudzień 2009 - 22:17

Cytuj

Podobno jest możliwość podłączenia pada od Xboxa 360 pod PC nie wie ktoś jak to zrobić ?

Już to chyba było rozkminiane o ile sie nie mylę

#5 Użytkownik jest niedostępny   koziakaka Ikona

  • Białystok
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3463
  • Dołączył: Nd, 22 Lut 09

Napisany 13 Grudzień 2009 - 22:48

pewnie,ze bylo.jak 95% problemow opisywanych w nowo zakladanych tematach :)

#6 Użytkownik jest niedostępny   Miszczyn Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 857
  • Dołączył: Wt, 09 Wrz 08

Napisany 16 Grudzień 2009 - 16:13

Zamiast sie czepiać możecie tylko odpowiedzieć na moje pytanie.Nie wiem z kąd sie bieże tyle złośliwych ludzi

#7 Użytkownik jest niedostępny   Baronik Ikona

  • I  iMac
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9074
  • Dołączył: Nd, 22 Cze 03

Napisany 16 Grudzień 2009 - 16:21

Zobacz postMiszczyn, o 16 Grudzień 2009, 16:13, napisał(a):

Zamiast sie czepiać możecie tylko odpowiedzieć na moje pytanie.Nie wiem z kąd sie bieże tyle złośliwych ludzi

bierze się z tego, że to samo pytanie, które zadałeś na forum mogłeś wpisać w google i uzyskać odpowiedź w ułamku sekundy, zamiast czekania ileś minut i narzekania, że się czepiamy. Jasne, że nie wszystko łatwo i szybko można w google znaleźć, ale akurat ten problem powinieneś był rozwiazać we własnym zakresie w ciagu minuty. Powodzenia!

#8 Użytkownik jest niedostępny   koziakaka Ikona

  • Białystok
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3463
  • Dołączył: Nd, 22 Lut 09

Napisany 16 Grudzień 2009 - 18:32

Cytuj

czekania ileś minut

chyba czekal 2 tyg :P

#9 Użytkownik jest niedostępny   korcjan Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 919
  • Dołączył: Pt, 18 Sie 06

Napisany 16 Grudzień 2009 - 19:28

kupujesz moduł rf lutujesz kabel usb i masz odbiornik za 30zł

#10 Użytkownik jest niedostępny   bboyvbad Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 0
  • Dołączył: Pn, 28 Gru 09

Napisany 28 Grudzień 2009 - 23:03

Zobacz postkorcjan, o 16 Grudzień 2009, 20:28, napisał(a):

kupujesz moduł rf lutujesz kabel usb i masz odbiornik za 30zł

A może schemat takiego podłączenia. Podobno potrzebny jest jakiś tranzystor??
Dzięki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych