Forum PCLab.pl: Program do sprawdzania szybkości łącza?? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

Program do sprawdzania szybkości łącza?? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   e2rdo Ikona

  • Inny niż są inni
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1869
  • Dołączył: Pt, 09 Maj 03

Napisany 04 Czerwiec 2003 - 16:45

Program do sprawdzania szybkości łącza?? jakiś fajny prosty w obsłudze i najlepiej link z kąd go pobrac...

#2 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 04 Czerwiec 2003 - 16:47

Cytuj

Program do sprawdzania szybkości łącza?? jakiś fajny prosty w obsłudze i najlepiej link z kąd go pobrac...

no tez by mi się przydał taki :) niedługo będe zmieniał łącze i chcałbym sprawdzić jak dzała :)

ps. cos ...już takiego było na forum ..ale gdzie to jest ..to nie mm pojęcia :) tyle tych postów :P

#3 Użytkownik jest niedostępny   e2rdo Ikona

  • Inny niż są inni
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1869
  • Dołączył: Pt, 09 Maj 03

Napisany 04 Czerwiec 2003 - 16:49

Cytuj

Cytuj

Program do sprawdzania szybkości łącza?? jakiś fajny prosty w obsłudze i najlepiej link z kąd go pobrac...

no tez by mi się przydał taki :) niedługo będe zmieniał łącze i chcałbym sprawdzić jak dzała :)

ps. cos ...już takiego było na forum ..ale gdzie to jest ..to nie mm pojęcia :) tyle tych postów :P

lepiej się zapytać niż godzinami latać w poszukiwaniu odpowiedzi
a w dodatku może wymyślili coś nowszego
tak więc ponaglam zapytanie... jaki fajny program do sprawdzania łącza??

#4 Użytkownik jest niedostępny   metyl Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2312
  • Dołączył: So, 09 Lis 02

Napisany 04 Czerwiec 2003 - 17:43

DU Meter

NetGrid

te znam i urzywam:)

#5 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 04 Czerwiec 2003 - 18:47

DU Meter http://www.dumeter.com/download.php

NetGrid http://www.bluechill....html?sid=10650

#6 Użytkownik jest niedostępny   JaBoliQue Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 799
  • Dołączył: Wt, 21 Sty 03

Napisany 04 Czerwiec 2003 - 19:03

Nie trzeba programów, wystarczy to:
http://www.numion.com/YourSpeed/

#7 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 04 Czerwiec 2003 - 19:12

Cytuj

Nie trzeba programów, wystarczy to:
http://www.numion.com/YourSpeed/


no właśnie to chcałem znaleść :)

#8 Użytkownik jest niedostępny   e2rdo Ikona

  • Inny niż są inni
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1869
  • Dołączył: Pt, 09 Maj 03

Napisany 04 Czerwiec 2003 - 19:14

Cytuj

Cytuj

Nie trzeba programów, wystarczy to:
http://www.numion.com/YourSpeed/


no właśnie to chcałem znaleść :)

i ja ale ja znalazłem coś jeszcze takiego http://www.netbiz.com.pl/kolakowski/ ale to wymieka przy tamtym od ciebie

#9 Użytkownik jest niedostępny   teg Ikona

  • We are the Borg. Resistance is futile.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2651
  • Dołączył: Nd, 01 Gru 02

Napisany 05 Czerwiec 2003 - 07:42

pelno tego jest, wpisz sobie w googlu "connection bandwidth" i wchodz na kolejne strony

#10 Użytkownik jest niedostępny   Jacks Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1273
  • Dołączył: So, 26 Kwi 03

Napisany 05 Czerwiec 2003 - 07:47

po prostu miodzio,u mnie chyba nie jest zel pokazuje 380-382 kb/s :D

#11 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 05 Czerwiec 2003 - 08:04

Cytuj

po prostu miodzio,u mnie chyba nie jest zel pokazuje 380-382 kb/s :D 


WOW :o

#12 Użytkownik jest niedostępny   mario22 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 262
  • Dołączył: Wt, 18 Lut 03

Napisany 05 Czerwiec 2003 - 08:26

jest tez cos takigo co nazywa sie "my vital agent" fajny programik do sprawdzania predkosci lacza i dodatkowo pokazuje przez jakie serwery mamy polaczenie a pozatym fajnie wyglada niestety nie mam linka skad mozna go pobrac trzeba bedzie poszukac :)

#13 Użytkownik jest niedostępny   grudzio Ikona

  • "robisz mi wstyd"
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1400
  • Dołączył: Nd, 01 Wrz 02

Napisany 05 Czerwiec 2003 - 08:30

I jeszcze cosik takiego : http://www.pcpitstop...net/default.asp

#14 Użytkownik jest niedostępny   dante2252 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1
  • Dołączył: Cz, 26 Lip 07

Napisany 26 Lipiec 2007 - 22:55

Zobacz postgrudzio, o 5 czerwca 2003, 08:30, napisał(a):

I jeszcze cosik takiego : http://www.pcpitstop...net/default.asp

a ja mam 1,665.90/711.86
to tez chyba dobrze,co?? :thumbup:

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych