Przejdźmy od razu do rzeczy... Mam około 1000 zł, +/- 100 zł i muszę sobie wybrać nowy telefon jako że mój Sony Ericsson k770i już powoli odmawia posłuszeństwa.
Zamysł kupna jest nastawiony na wzięcie telefonu na raty, nawet z allegro, już parę rzeczy tak kupowałem i wszystko w porządku po prostu trzeba dobrze się dogadać
Priorytety?
Telefon multimedialny bez dwóch zdań, a że ich kombinacji teraz jest tak wiele, nie sposób będzie mi się po prostu samemu zdecydować. Nie orientuje się też ostatnio co jest lepsze WM6.5 czy najnowszy Symbian, ani który system można ładnie 'obrobić' pod siebie, czy podmienić to i owo.
Najchętniej bym wziął Androida, ale jedyny telefon jaki mnie interesuje czyli Hero, jednak jest poza moim zasięgiem, a same paczki danych w Erze też nie należą do najtańszych
Czyli tak jak już wspominałem, na pewno telefon z systemem, na pewno multimedialny, więcej raczej nie wiem sam co bym chciał, czy potrzebował... Wifi to konieczność. Co do muzyki powiem tylko tyle że mam iToucha więc telefon nie musi posiadać super odtwarzacza
To chyba tyle, tak na szybko, może wymienię jakim telefonom się przyglądałem i brałem pod uwagę, może coś poradzicie, coś odradzicie, ale mam pewność że pomożecie
-> Omnia II, Xperia, Aino, 5800, N85, N86... może sami jeszcze coś ciekawego zaproponujecie, nawet tego bym oczekiwał
Pozdrawiam!

Zaloguj się

Ostatnio dodane tematy
Nowe artykuły
Ostatnie aktualności
Najnowsze pliki
CoreClub
Wróć do góry
Multi cytowanie