Forum PCLab.pl: Pytanie do wszystkich fanów tej wspaniałej gry:D - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Pytanie do wszystkich fanów tej wspaniałej gry:D

#1 Użytkownik jest niedostępny   dsme 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 152
  • Dołączył: Wed, 13 Sty 10

Ikona postu  Napisany 11 Maj 2010 - 12:50

Witam

Chciałbym sobie pograc w American's Army 3 lecz gdy ściągne te 250 kb musze potem ściągnąc 3.32 giga i tu pytanie jak bym te 3.32 giga sciagnoł gdzies indziej skopiował i wkleił gra by działała predkość mojego internetu nie jest za szybko i nie chce mi sie tyle czekac :).

Z góry dzieki za odpowiedzi

Pozdr.

#2 Użytkownik jest niedostępny   Glenroy 

  • If I Die Tomorrow
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: Wt, 23 Gru 08

Napisany 12 Maj 2010 - 19:07

Nie wiem jak to jest z AADeploy, ale ja po ściągnięciu gry przez steam, zrobiłem po prostu kopie zapasową plików i teraz mogę zainstalować sobie AA na jakimkolwiek kompie, jedynym wymaganiem jest uprzednie zainstalowanie Steamu.

#3 Użytkownik jest niedostępny   piotras112 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1044
  • Dołączył: Wt, 29 Maj 07

Napisany 31 Maj 2010 - 14:14

Stemowską możesz nagrać na płytke DVD, potem zależy gdzie masz stema.

#4 Użytkownik jest niedostępny   Glenroy 

  • If I Die Tomorrow
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: Wt, 23 Gru 08

Napisany 31 Maj 2010 - 19:33

Zobacz postpiotras112, o 31 Maj 2010, 15:14, napisał(a):

Stemowską możesz nagrać na płytke DVD, potem zależy gdzie masz stema.

A nie prościej po prostu w steamie zrobić kopię zapasową plików? nagra się normalnie z instalatorem do steama.
BTW. 11 Maj 2010, znaczy się kolega chyba sobie z problemem poradził ;)

#5 Użytkownik jest niedostępny   antaeus 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 208
  • Dołączył: Nd, 25 Maj 08

Napisany 26 Grudzień 2010 - 14:23

w deployu rowniez nie ma problemow, wlaczasz program, pobierasz przez pierwszą minute zeby stworzyl w wybranym przez Ciebie folderze docelowym pliki pobierania, a nastepnie wrzucasz do tego folderu pelne pliki ktore pobrales/dostales z innych zrodel
nastepnie ponownie uruchamiasz deploya i wlaczasz pobieranie, deploy odczytuje ze sciagnal juz cale pliki i zaczyna sie instalacja

#6 Użytkownik jest niedostępny   Quito 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 19
  • Dołączył: Wt, 27 Sie 13

Napisany 28 Sierpień 2013 - 12:32

Dużo cheaterów jest w AA3? (proszę o odp. na PW)

#7 Użytkownik jest niedostępny   Usen 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 52
  • Dołączył: Wt, 17 Kwi 12

Napisany 23 Październik 2013 - 09:28

Zobacz postQuito, o 28 Sierpień 2013 - 12:32, napisał(a):

Dużo cheaterów jest w AA3? (proszę o odp. na PW)


Nie mogę dostać się do Twojego PW, coś masz ze skrzynką.

Jeżeli chodzi o liczbę cheaterów to jest ona przeciętna, że tak powiem.

#8 Użytkownik jest niedostępny   PlayStation 4 

  • http://forums.nba-live.com/
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 739
  • Dołączył: So, 02 Mar 13

Napisany 24 Październik 2013 - 14:35

Nie ma to jak odpowiedź po dwóch miesiącach po zadaniu pytania...

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych