Forum PCLab.pl: Włączanie Bluetooth w Windows 7 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Włączanie Bluetooth w Windows 7 Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   pavel332 Ikona

  • Raczej rzadki bywalec...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1091
  • Dołączył: Wt, 19 Gru 06

Napisany 04 Sierpień 2010 - 17:51

Nigdy nie miałem styczności z Windows 7... po pierwszym uruchomieniu laptopa wyłączyłem bluetooth z autostartu żeby niepotrzebnie nie działał. Teraz gdy potrzebuję go załączyć nie mogę znaleźć gdzie się to robi...
Proszę o pmoc w tym małym problemie :)

#2 Użytkownik jest niedostępny   Huciap Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 162
  • Dołączył: Wt, 09 Gru 08

Napisany 04 Sierpień 2010 - 19:16

Pewnie Ci nie pomogę ale ja na swoim laptopie mam na panelu przednim przycisk do włączania Bluetooth więc może i sprawdz u siebie:)

#3 Użytkownik jest niedostępny   pavel332 Ikona

  • Raczej rzadki bywalec...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1091
  • Dołączył: Wt, 19 Gru 06

Napisany 04 Sierpień 2010 - 19:17

Prawidłowo napisałeś - tym na pewno nie pomożesz a zrobiłeś mi już nadzieję że problem rozwiązany :kwasny:

#4 Użytkownik jest niedostępny   Huciap Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 162
  • Dołączył: Wt, 09 Gru 08

Napisany 04 Sierpień 2010 - 19:26

Jeśli Ci chodzi tylko o włączenie bluetooth to ja mam tak u siebie na Windows 7 dajesz urządzenia i drukarki potem szukasz w urządzeniach swojego laptopa klikasz i tam masz dwie zakładki(ogólne i sprzęt) poszukaj bluetooth w zakładce sprzęt(przynajmniej u mnie tak jest)

Ten post był edytowany przez Huciap dnia: 04 Sierpień 2010 - 19:27


#5 Użytkownik jest niedostępny   pavel332 Ikona

  • Raczej rzadki bywalec...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1091
  • Dołączył: Wt, 19 Gru 06

Napisany 04 Sierpień 2010 - 19:50

Hmm... tam już sam dotarłem tylko najdziwniejsze jest to że w tym miejscu u mnie na liście nigdzie nie ma słowa Bluetooth :/ ale przecież niemożliwe żebym całkowicie usunął Bluetooth z lapka.... Bo ojciec mnie już opieprzył że miałem tego nie wyłączać z autostartu.

#6 Użytkownik jest niedostępny   Huciap Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 162
  • Dołączył: Wt, 09 Gru 08

Napisany 04 Sierpień 2010 - 19:55

No a nie próbowałeś go znowu wlączyc w autostarcie?

#7 Użytkownik jest niedostępny   pavel332 Ikona

  • Raczej rzadki bywalec...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1091
  • Dołączył: Wt, 19 Gru 06

Napisany 04 Sierpień 2010 - 20:01

Chodzi o to właśnie że nie mam go teraz w autostarcie bo usunąłem żeby mi się nie włączał niepotrzebnie i teraz nie mogę znaleźć gdzie się go włącza w systemie.

#8 Użytkownik jest niedostępny   Huciap Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 162
  • Dołączył: Wt, 09 Gru 08

Napisany 04 Sierpień 2010 - 20:05

To może spróbuj przez 'dodaj urządzenie'

#9 Użytkownik jest niedostępny   pavel332 Ikona

  • Raczej rzadki bywalec...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1091
  • Dołączył: Wt, 19 Gru 06

Napisany 04 Sierpień 2010 - 20:09

Próbowałem już tak - dałem dodaj urządzenie i czekałem... po jakichś 3-5 minutach szukania bez skutku dałem spokój... Nie mam już pomysłu :( kurde przydałby się Bluetooth a tu nie mogę go uruchomić :kwasny:

#10 Użytkownik jest niedostępny   Huciap Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 162
  • Dołączył: Wt, 09 Gru 08

Napisany 04 Sierpień 2010 - 20:13

A jak dasz menadzer urządzeń jesli tam nie będzie to daj w menadzer urzadzen widok i wlącz ukryte urządzenia.

#11 Użytkownik jest niedostępny   pavel332 Ikona

  • Raczej rzadki bywalec...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1091
  • Dołączył: Wt, 19 Gru 06

Napisany 04 Sierpień 2010 - 20:18

Cholera, no nie ma tam tego nigdzie :( czyżbym coś spierdzielił na poważnie :kwasny: ...

#12 Użytkownik jest niedostępny   Huciap Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 162
  • Dołączył: Wt, 09 Gru 08

Napisany 04 Sierpień 2010 - 20:19

A spróbuj może od nowa sterowniki wgrac to może gdzieś wyskoczy:) A jeśli to nie pomoże to jakie masz włączone uruchamianie?normalne?diagnostyczne?selektywne? Jeszcze czytałem ze jak nie masz przycisku na panelu laptopa to spróbuj Fn + F1-12

A tak wogóle to jaki masz laptop?

Ten post był edytowany przez Huciap dnia: 04 Sierpień 2010 - 21:02


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

2 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych