Forum PCLab.pl: jak przelac pieniadze z telefonu na telefon - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

jak przelac pieniadze z telefonu na telefon Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   karol111 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 316
  • Dołączył: Pt, 06 Sie 10

Napisany 14 Październik 2010 - 13:48

Czesc, jak przelac pieniadze z telefonu (era) na telefon (tez z ery)??

#2 Użytkownik jest niedostępny   mati17 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6041
  • Dołączył: Pt, 21 Sie 09

Napisany 14 Październik 2010 - 13:55

Iść do najbliższego salonu ery i zapytać ?

#3 Użytkownik jest niedostępny   Baronik Ikona

  • I  iMac
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9020
  • Dołączył: Nd, 22 Cze 03

Napisany 14 Październik 2010 - 14:03

Albo zadzwonić na infolinie Ery. Nie dziw się, że odpowiedzi są zdawkowe, bo sam zadałes absolutnie nieprecyzyjne pytanie i nie wiadomo o co Ci chodzi - czy telefony oba są na karte, oba na abonament, jeden na karte, jeden na abo (wtedy który)? Ma to znaczenie, choć wydaje mi się, że nawet jeśli będzie możliwość przesłanai środków w którejś z tych konfiguracji, to raczej tylko na zasadzie doładowania telefonu na kartę z abonamentu poprzez obciążenie tego ostatniego kwotą doładowania. Nie da się chyba przerzucić kasy z jednej karty pre-paid na inną.

#4 Użytkownik jest niedostępny   karol111 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 316
  • Dołączył: Pt, 06 Sie 10

Napisany 14 Październik 2010 - 14:05

oba sa na karte ery

#5 Użytkownik jest niedostępny   mati17 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6041
  • Dołączył: Pt, 21 Sie 09

Napisany 14 Październik 2010 - 14:08

Zobacz postkarol111, o 14 Październik 2010 - 15:05, napisał(a):

oba sa na karte ery

Tak, ale musi być dostępna taka opcja, jaka taryfa itd.

#6 Użytkownik jest niedostępny   Petru23 Ikona

  • 5`nizza
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18061
  • Dołączył: Cz, 15 Lis 07

Napisany 14 Październik 2010 - 14:15

jaklbyś zadzownił na erę to byś się dowiedział w 2 minuty

#7 Użytkownik jest niedostępny   karol111 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 316
  • Dołączył: Pt, 06 Sie 10

Napisany 14 Październik 2010 - 15:34

pytalem sie i powiedzieli mi ze mozna ale tylko z telefonami na abonament :/ A nikt z was nie przelewal pieniedzy w taki sposob???

#8 Użytkownik jest niedostępny   Baronik Ikona

  • I  iMac
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9020
  • Dołączył: Nd, 22 Cze 03

Napisany 14 Październik 2010 - 15:57

Tak jak Ci pisałem wcześniej - możesz z telefonu na abo zasilić telefon na kartę, więc przy najbliższej fakturze doliczą Ci do rachunku kwotę doładowania. Raz tak robiłem, w Orange i wszystko było ok. Nie da się przelewać kasy między dwoma telefonami na kartę.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych