Forum PCLab.pl: Najtańszy abonament na telefon stacjonarny - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Najtańszy abonament na telefon stacjonarny Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   barack.obamowski Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 978
  • Dołączył: Pt, 22 Sty 10

Napisany 15 Październik 2010 - 23:36

Witam. Orientuje się ktoś ile kosztuje najtańszy abonament na telefon stacjonarny? Teraz mam socjalny tp. Abonament wychodzi 28 zł a cały rachunek 32.

#2 Użytkownik jest niedostępny   ShadowMan Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11456
  • Dołączył: Wt, 21 Lip 09

Napisany 15 Październik 2010 - 23:46

http://www.tp.pl/prt...ow_prom/687190/

#3 Użytkownik jest niedostępny   milekp Ikona

  • życie jest łatwiejsze z zamkniętymi oczami
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13434
  • Dołączył: Cz, 29 Maj 03

Napisany 16 Październik 2010 - 07:57

Zobacz postbarack.obamowski, o 16 Październik 2010 - 00:36, napisał(a):

Witam. Orientuje się ktoś ile kosztuje najtańszy abonament na telefon stacjonarny? Teraz mam socjalny tp. Abonament wychodzi 28 zł a cały rachunek 32.

Winogradzka Spółdzielnia Mieszkaniowa w Poznaniu, brutto - 10 zł/mc. Mam, korzystam, polecam :E

#4 Użytkownik jest niedostępny   Kpc21 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3157
  • Dołączył: Nd, 15 Lut 09

Napisany 16 Październik 2010 - 14:15

Z tych dostępnych w całej Polsce, jest to obecnie najtańsza opcja. Dialog na liniach TP ma chyba tą samą cenę.

#5 Użytkownik jest niedostępny   marcinsz101 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 149
  • Dołączył: Pn, 10 Wrz 07

Napisany 17 Październik 2010 - 23:29

polecam freeconet.pl telefonia voip ale mozna przeniesc numer stacjonarny do nich i utryzmanie numeru to 5 zl na miesiac, sam własnie na to przechodze bo nikt z stacjonarnego w domu już nie korzysta jedynie, ktoś z starszego grona z rodziny dzwoni na ten numer dlatego zalezy nam na jego utrzymaniu

#6 Użytkownik jest niedostępny   kamassss Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5662
  • Dołączył: Pt, 04 Sty 08

Napisany 17 Październik 2010 - 23:37

play za 25zł/m-ac

#7 Użytkownik jest niedostępny   ShadowMan Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11456
  • Dołączył: Wt, 21 Lip 09

Napisany 17 Październik 2010 - 23:44

A w ogóle, to po co komu w dzisiejszych czasach telefon stacjonarny? Ja mam stacjonarny z TP, ale tylko dla tego, że mam Neostradę i jak zawieszę telefon, to płacę taniej jak za utrzymanie łącza w opcji Neostrada bez telefonu. Telefon jak wspomniałem mam zawieszony, a aparat telefoniczny wylądował w szafie. Po kiego mi telefon stacjonarny w domu jak każdy z domowników ma komórkę? :D

Ten post był edytowany przez ShadowMan dnia: 17 Październik 2010 - 23:46


#8 Użytkownik jest niedostępny   apa-sf Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 755
  • Dołączył: Pt, 09 Lip 04

Napisany 20 Październik 2010 - 22:26

shadowman: a na przykład po to aby ultra-tanio wykonywać połączenia do firm i instytucji polskich i zagranicznych. Nie oszukujmy się, przez komórkę nie porozmawiasz np z Azja za kilka gr/min, a poprzez voip i stacjonarkę owszem :-)

#9 Użytkownik jest niedostępny   barack.obamowski Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 978
  • Dołączył: Pt, 22 Sty 10

Napisany 20 Październik 2010 - 23:01

A jaki voip jest najlepszy jakość/cena?

#10 Użytkownik jest niedostępny   krzat Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 745
  • Dołączył: Pt, 06 Kwi 07

Napisany 21 Październik 2010 - 00:32

Prawdopodobnie ipcall.
Z voipem jest mały problem gdy coś się robi w sieci. Jakoś nie znalazłem routera który zapewniłby rozmowy bez przerywania gdy coś się ściąga.

Ten post był edytowany przez krzat dnia: 21 Październik 2010 - 00:33


#11 Użytkownik jest niedostępny   Camis Ikona

  • Android Fan
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3504
  • Dołączył: So, 09 Kwi 05

Napisany 21 Październik 2010 - 00:48

Zobacz postkrzat, o 21 Październik 2010 - 01:32, napisał(a):

Prawdopodobnie ipcall.
Z voipem jest mały problem gdy coś się robi w sieci. Jakoś nie znalazłem routera który zapewniłby rozmowy bez przerywania gdy coś się ściąga.



wrt54gl + tomato

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych