Forum PCLab.pl: [AA 3.0] problem z pobraniem i instalacja.. - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

[AA 3.0] problem z pobraniem i instalacja..

#1 Użytkownik jest niedostępny   BandiT=PL 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 125
  • Dołączył: Wt, 12 Paź 10

Napisany 10 Grudzień 2010 - 02:51

klaniam,

mial ktos moze problem z pobraniem najnowszej wersji przez deploya ?
sciaga sie szybko, dochodzi do 100% a pozniej idzie dalej do 116% i staja w miejscu nie chcac sie zainstalowac..
juz kilka razy sie to powtarza..;/

ma ktos jakis pomysl co mozna z tym zrobic ?

Ten post był edytowany przez BandiT=PL dnia: 10 Grudzień 2010 - 02:52


#2 Użytkownik jest niedostępny   Konioklonio 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 843
  • Dołączył: Pn, 19 Lip 10

Napisany 10 Grudzień 2010 - 07:18

Zainstaluj przez Steam, Deploy client to ścierwo.

#3 Użytkownik jest niedostępny   BandiT=PL 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 125
  • Dołączył: Wt, 12 Paź 10

Napisany 10 Grudzień 2010 - 11:29

Zobacz postKonioklonio, o 10 Grudzień 2010 - 08:18, napisał(a):

Zainstaluj przez Steam, Deploy client to ścierwo.

poszlo przez deploya, ale musialem zainstalowac tu gdzie system..;/
inaczej nie idzie, nakazdej partycji innej niz C jest to samo...

pieknie.. gra dziala a teraz nie da sie zaliczyc treningu medycznego ;/

Ten post był edytowany przez BandiT=PL dnia: 10 Grudzień 2010 - 13:39


#4 Użytkownik jest niedostępny   louis230 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 267
  • Dołączył: Nd, 02 Lis 08

Napisany 11 Grudzień 2010 - 00:58

Da się zrobić trening medyka tylko trzeba odpowiednie odpowiedzi podać :)

#5 Użytkownik jest niedostępny   BandiT=PL 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 125
  • Dołączył: Wt, 12 Paź 10

Napisany 12 Grudzień 2010 - 21:10

Zobacz postlouis230, o 11 Grudzień 2010 - 01:58, napisał(a):

Da się zrobić trening medyka tylko trzeba odpowiednie odpowiedzi podać :)

mialem na mysli to, ze nie wyswietla mi sie wogole HUD na ekranie ;/ nie moge wybierac zadnych sposobow leczenia i nic zrobic..

#6 Użytkownik jest niedostępny   louis230 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 267
  • Dołączył: Nd, 02 Lis 08

Napisany 13 Grudzień 2010 - 00:03

Zobacz postBandiT=PL, o 12 Grudzień 2010 - 21:10, napisał(a):

mialem na mysli to, ze nie wyswietla mi sie wogole HUD na ekranie ;/ nie moge wybierac zadnych sposobow leczenia i nic zrobic..



Anti-Aliasing= Use Application Settings

Ten post był edytowany przez louis230 dnia: 13 Grudzień 2010 - 00:07


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych