Jeśli chodzi o gameplay, to nie spodziewałbym się prezentacji od razu podczas daty ujawnienia TES5.
Samo pokazanie światu tej informacji miało już taką wagę, że nie trzeba nic więcej.
Ten krótki, aczkolwiek zacny filmik to tylko tyle i AŻ tyle

Tak długo kazano nam czekać! Ach!
Dla mnie informacja o TES5 przebija wszystko, co do tej pory było w strefie moich marzeń o grach... No może jeszcze po połowie moje emocje dzielę z Wiedźminem 2, którego też "już kocham"

TES5, jeśli będzie miał choć tyle miodności, co Morro czy Oblivion, to ja już jestem na kolanach... I błagam, niech znów muzykę robi Jeremy, bo bez niego nie wyobrażam sobie kontynuacji przygód. Jego muzyka sprawia, że ilekroć ją sobie odtwarzam (a robię to od czasu do czasu mimo upływu lat) wciąż sprawia, że chcę wrócić do tej magicznej krainy...
TAk jak już napisano - jak dla mnie to nie musiałoby być żadnego trailera, obrazka czy wywiadu - i tak kupię w ciemno 5 część... Tylko na Boga - jak ja zniosę tyle czasu oczekiwania!

To mnie przeraża najbardziej:)
Mały OT:
Ale na otarcie łez z tęsknoty mamy w 2011 jeszcze kilka kamieni milowych, które ten czas skrócą tak, że rok minie nawet nie zorientujemy się kiedy...
Już pisałem-ale się powtórzę: 2011 będzie epicki, ponieważ:
Dead Space 2 = = = Wiedźmin 2 = = = DeusEx HR = = = Mass Effect 3 = = = TES5 Skyrim...

Gdzieś tam jeszcze moze zagram po drodze w Crysis2 z ciekawości, ale nie spodziewam się niczego nadzwyczajnego od strony fabularnej, a z powodów o których nie będę sie rozwodził - nie będize także hitu graficznego...
Wybaczcie ten offtop;)
Wracając do TES5:
Preorder będzie napewno, czy kolekcjonerska to nie wiem - zależy od ceny.
Pozdrawiam!
PS: Jeśli masz konto na Facebook, to koniecznie zajrzyj tutaj
http://www.facebook....351403&comments
To jest link do posta z filmem, pokazującym jak zapowiedziano (trailer) TES5 na VGA... Szkoda, że filmik taki krótki, ale i tak widać, jak wspaniała i zacna może być atmosfera takiej chwili:)
Przypomniała mi się chwila, w któej z wypiekami na twarzy oglądałem ujawnienie Diablo3... ahhhh

To są takie chwile w świecie graczy, które przewracają wszystko do góry nogami
Ten post był edytowany przez sprzedam123 dnia: 15 Grudzień 2010 - 08:54