Forum PCLab.pl: Grand Theft Auto / GTA IV - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (939 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Grand Theft Auto / GTA IV Temat glówny

#1 Użytkownik jest niedostępny   Snipe_ 

  • Lubię Kakako
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1941
  • Dołączył: Cz, 31 Lip 08

Napisany 04 Grudzień 2008 - 01:48

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek


Producent: Rockstar North
Wydawca: Rockstar Games
Dystrybutor PL: Cenega Poland
kategoria: gry akcji / TPP

Data Premiery:
Świat: 02 grudnia 2008
Polska: 03 grudnia 2008

Tryb gry: single / multiplayer
Tryb multiplayer: LAN / Internet | liczba graczy: 1-32
Wymagania wiekowe: 18+

"Nowa część Grand Theft Auto to według wielu rankingów jedna z najbardziej oczekiwanych gier 2008 roku. Słynna, bestsellerowa seria o dziesięcioletniej historii (ostatnio Vice City i San Andreas) jest już nie tylko programem komputerowym, ale zjawiskiem kulturowym. Produkt firmy Rockstar* wywarł olbrzymi wpływ na branżę gier i młodzież na całym świecie. W ścieżce dźwiękowej do GTA zawsze znajdują się największe gwiazdy muzyki pop, rock RAP, czy hip hop. Bezkompromisowa fabuła przedstawia za to największe bolączki współczesnej Ameryki.

Grand Theft Auto IV rozpoczyna nową erę w serii. Gra otrzymała m.in. zmieniony silnik graficzny R.A.G.E., który zapewnia więcej tekstur i szczegółów w otoczeniu oraz przebudowany system misji. Głównym bohaterem GTAIV jest Niko Bellic, imigrant ze wschodniej Europy, który w Stanach Zjednoczonych marzy o spełnieniu ?amerykańskiego snu?. Szybko jednak przekonuje się, że życie imigranta w USA nie jest usłane różami. Fabuła z pewnością znacznie bliższa Polakom od poprzednich części gry."


Oficjalne wymagania sprzętowe (jak na razie należy je traktować z przymrużeniem oka):


Wymagania minimalne:

Windows XP - Service Pack 3 / Windows Vista - Service Pack 1
Intel Core 2 Duo 1.8 GHz lub AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
1,5 GB RAM
16 GB miejsca na dysku twardym
nVidia GeForce 7900 lub ATI Radeon X1900 (256 MB)

Wymagania zalecane:

Windows XP - Service Pack 3 / Windows Vista - Service Pack 1
Intel Core 2 Quad 2.4 GHz lub AMD Phenom X3 2.1 GHz
2 GB RAM (XP) / 2,5 GB (Vista)
18 GB miejsca na dysku twardym
nVidia GeForce 8600 lub ATI Radeon HD3700 (512 MB)


Po premierze gracze dostrzegli problem z optymalizacją najnowszej odsłony serii Grand Theft Auto, a także rejestracją produktu w systemie Games for Windows Live oraz Social Club Rockstar.

Wg wielu chodzi ona nie tak jak powinna. Równocześnie proszę o powstrzymywanie się od komentarzy na ten temat do czasu wydania stosownych poprawek sterowników kart graficznych lub samego patcha do gry. Co do problemu z aktywacją, na razie jedynym rozwiązaniem jest rejestracja gry na inny kraj, sugeruję tutaj Wielką Brytanię, Niemcy lub Irlandię. Należy pamiętać o podaniu rzeczywistego adresu ulicy i kodu pocztowego. Jest to jak dotąd jedyne rozwiązanie tego problemu, które nota bene czasami także się nie sprawdza. Firma Cenega, która jest dystrybutorem gry na terenie Polski chwilowo stara się nie komentować sytuacji, chodź jak można się domyślać, planuje wydanie stosownego oświadczenia w tej sprawie.

W związku z szerzącym się spamem w wątkach poświęconych GTA IV pragnę poinformować wszystkich userów o szczególnym regulaminie tego tematu.

Zabronione jest pisanie nie na temat, powtarzanie informacji zawartych w tym poście, bezsensowne narzekanie, dyskusje o pirackiej wersji gry, wklejanie nadmiernej ilości screenów mającej na celu pokazanie marną ilość fps oraz podżeganie do kolejnych kłótni z cyklu "konsole vs pc" oraz "ati vs nv". Apeluję także o zdrowy rozsądek i nie próbowanie obchodzenia tego mini regulaminu w celu wykazania się poczuciem humoru lub jak kto woli inteligencji(??). Nie stosowanie się do w/w zasad skutkować będzie procentami, a w skrajnych wypadkach banem, którego czas trwania ustala moderator.

Garść filmików z popularnego serwisu YouTube.com, które pojawiały się w poprzednich wątkach. Proszę o nie wklejanie ich ponownie:

http://pl.youtube.co...feature=channel
http://pl.youtube.co...h?v=O0oyQTM5nAg
http://pl.youtube.co...h?v=C8aW8SuQnSg
http://pl.youtube.co...feature=related

Zapraszam do miłej dyskusji w cywilizowany sposób.
Jest to najprawdopodobniej ostatnia szansa dla takiego topicu na Pclab.pl, a głupio żeby tak gęsto zaludnione forum nie miało tematu głównego na temat jednej z najbardziej popularnych i oczekiwanych gier tego roku.

UPDATE


Link podesłany przez kolegę goly, mały tutorial opisujący proces rejestracji GTA IV:

http://forum.gtasite...p?topic=45527.0

================================================================================

Lista błędów wraz z wytłumaczeniem co oznaczają, znaleziona przez kolegę giez:

MMA10 Out of memory - Please re-boot your system
RMN20 Windows Vista: Need to have Service Pack 1 or higher to proceed.
RMN30 Windows XP 64 / Server 2003: Need to have Service Pack 2 or higher to proceed.
RMN40 Windows XP: Need to have Service Pack 3 or higher to proceed.
DD3D50 D3D Error - DirectX 9 video card required
TEXP110 D3D Error - Failed to create texture - Please restart the game
DWIN20 D3D Error - Failed to query memory. Please re-start the game.
DD3D10 D3D Error - Please re-boot your system
DD3D10 D3D Error - Please re-boot your system
DD3D30 D3D Error - Please re-boot your system
DWIN30 D3D Error - Please re-boot your system
DD3D20 D3D Error - Please re-install the game and/or re-install DirectX
DWIN10 D3D Error - Please restart the game
DD3D60 D3D Error - Shader Model 3.0 or higher is required
DD3D70 D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
GPUP10 D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
TEXP20 D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
TEXP30 D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
TEXP80 D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
DD3D40 D3D Error - Unable to retrieve device capabilities. Please install latest video card driver and/or re-install DirectX
TEXP10 D3D Error - Unable to retrieve device capabilities. Please install latest video card driver and/or re-install DirectX
DD3D80 D3D reset failed - Please restart the game.
STRB10 Failed to delete file - Please re-boot your system
RMN10 Failed to read file - Please re-boot your system
STRM10 Failed to read file - Please re-boot your system
STRM20 Failed to read file - Please re-boot your system
BNDL10 Failed to write file ? Please re-boot your system
STBF10 Failed to write file ? Please re-boot your system
VOIC10 Fatal voice chat error - Please restart the game
RESC10 Out of video memory - Please re-boot your system
BA10 Out of virtual memory - Please re-boot your system
EA10 Out of virtual memory - Please re-boot your system
TEXP60 Unable to create color render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver.
TEXP70 Unable to create depth render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver.
AE10 Insufficient Memory to Start Game - Please close some applications and restart the game
PC10 Unable to retrieve D3D Device - Please reboot your machine or reinstall your display driver
TF10 Unable to write to disk - Please restart the game
WS20 InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
WS30 InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game

#2 Użytkownik jest niedostępny   Tommo 

  • Merry Christmas... And Happy Go To Hell!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 21847
  • Dołączył: Nd, 13 Cze 04

Napisany 04 Grudzień 2008 - 01:52

Po dwóch "głównych" zamkniętych wątkach o tej grze ten ma moje "błogosławieństwo".

Jakikolwiek w nim spam piractwo/aluzjki pirackie będą karane warnami/banami (z naciskiem na to drugie).

Ma być wątek o tej grze to będzie. Ale naprawdę radzę się zastanowić nad tym co się w nim napisze. I jak.

#3 Użytkownik jest niedostępny   LFSmaniAc 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 170
  • Dołączył: So, 18 Paź 08

Napisany 04 Grudzień 2008 - 02:04

Wątek "smietnikowy" zamkniety, wiec kontynuuje tutaj :)

Wreszcie udalo mi sie cos dluzej pograc- o dziwo nawet rozdzielczosc sie udalo zmienic na 1024/768 bez wywalenia do windowsa :)
Detale tez nie byly na minimum, suwaki tak w okolicach srodka a reszta low/medium i 8600gt radzil sobie z tym calkiem dobrze, nawet duzo lepiej niz sie spodziewalem ;)

Teraz pytanie do tych co im dziala bezproblemowo na 8600gt- jakich sterownikow uzywacie? Bo mnie juz wkurzac zaczyna odpalanie po 5-6 razy gta IV i to jeszcze w trybie awaryjnym...
Bo raczej to nie jest wina za slabej karty, skoro jesli juz sie gra łaskawie odpali to ciagnie ja w przyzwoitej jakosci wizualnej.

#4 Użytkownik jest niedostępny   Morek 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 42
  • Dołączył: Pn, 14 Sty 08

Napisany 04 Grudzień 2008 - 02:31

Mam 1 pytanie, mam radeona 4850 . . . Opłaca mi się teraz zamawiać grę, czy poczekać na nowe sterowniki od Ati, tudzież łatę od R ? Bo z tego co czytałem to gra chodzi lepiej na poczciwym 8600 niż na radeonach serii 48xx, a dzieli je wielka przepaść :mad:

#5 Użytkownik jest niedostępny   3nder 

  • pitch in
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy lokalni
  • Postów: 3120
  • Dołączył: Wt, 11 Lis 08

Napisany 04 Grudzień 2008 - 02:33

Witam, równiez mam 8600gt i zainstalowane sterowniki w wersji 178.24, wydaje mi sie ze podobnie nam to chodzi z tym że ani razu nie wywaliło mi gry(obawiałem sie juz tragedii ,a nie jest źle), 1024 rozdzielczosc, low/med ustawienia, tylko cienie i costam jeszcze ustawione na max co mogłem. Zastanawiam sie czy nie dało by sie jakos wyedytować configu żeby uzyskac wyzsza rodzielczosc bo tak na oko 1280 spokojnie powinno dac rade. Zwłaszcza że przy 1024 i odsw. 100 mam ramki czarne wiec dalekie to do komfortu. Jakoś tylko nie moge znaleść gdzie - ani w rejestrze, ani w katalogach gry/profilu. Anyone?

Ten post był edytowany przez 3nder dnia: 04 Grudzień 2008 - 02:37


#6 Użytkownik jest niedostępny   HDR'o 

  • Już tylko 10,5 zarzutów na nowe forum z 11stu :P
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 23454
  • Dołączył: Wt, 08 Sie 06

Napisany 04 Grudzień 2008 - 02:46

Niektóre motywy powalają szczególami, przyznam, że niektóre 1 klasa, ale skacze bez redukcji na połowę (na 1280x1024 textury na medium i każda opcja full na takim procku jak mój tylko 9600gt i 2 gb ram).

#7 Użytkownik jest niedostępny   Kastor Krieg 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1604
  • Dołączył: Cz, 12 Lip 07

Napisany 04 Grudzień 2008 - 03:05

A ja mam coś dziwnego. Na moim sprzęcie, przy jakimkolwiek OC proca, gra jest niestabilna, zaraz po logach Rockstar / Rockstar North wywala się do pulpitu z błędami adresowania pamięci. Przy wyłączonym OC proca mam 2.1 Ghz i niestety jest to za mało do komfortowej gry. Podkręcenie grafiki nic nie daje.

Mam tylko 320 MB VRAM i nie mogę tekstur lepszych niż Medium wybrać, zasięg widoczności góra 32, mimo switcha "brak ograniczeń" zastosowanego. Co dziwnym jest, bo inne zasięgi na maksa lecą. Pomiędzy renderingiem High/V.High/Highest nie widzę różnicy. Rendering Low wygląda jak idź i nie wracaj, Medium jest znośne (to poziom konsoli, prawda?), High ciut ostrzejsze np. na podłożach... I już. Gra uparcie udaje, że nie wie co to antyaliasing (może i dobrze), za to wydaje mi się, że forsuje Anizo, mimo ubicia w sterownikach.

Mam jednak 180.48 WHQL i nic nie mogę zrobić, żeby uzyskać płynny obraz. 800x600 w low/low i "1" wszędzie przycina się minimalnie, zaś 1280x960 w medium/highest, "22", "32", "100", "0" jest względnie na progu używalności. Jest tak, jakby ustawienia praktycznie nic nie zmieniały, jeśli o płynność chodzi.

Ktoś się z czymś takim spotkał, coś poprawił? Znane są jakieś tweaki? Ktoś już przy tym grzebał? Gość z tweakguides.com miał skończyć po FC2 i F3, a tweaków do FC2 nadal nie ma, więc pewnie nie tknie już GTA4 :/

Nie wiem co mogę sobie pomóc, niby wąskie gardło w 2 x 2.1 GHz, ale przecież Crysisy, Far Cry i Fallouty chodziły mi cacy, a tu taka siurpryza :?

#8 Użytkownik jest niedostępny   puexam 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1360
  • Dołączył: Cz, 31 Mar 05

Napisany 04 Grudzień 2008 - 05:02

Ok, to kilka spraw (autor wątku w sumie mógłby edytować pierwszy post w miarę napływu nowych informacji na temat gry, tworząc swoiste kompendium wiedzy)
1. Gra NIE działa pod Windowsem 2008.
2. Pod Windowsem XP Pro SP3 gra nie radzi sobie z obsługą dwóch rdzeni.
3. Generanie na takim zestawie jak w stopce #1 - wyciąga wg benchmarka 8 fps, a tak realnie na oko około 3, 4. Kompletnie niegrywalne.
4. Trochę prywaty: zapraszam na http://noczgta4.blox.pl/ - blog który uruchomiłem specjalnie z myślą o GTA4 i jego live review wykonywanego przeze mnie, jako że mam sprzęt klasy powiedzmy średniej i myślę, że wiele osób byłoby zainteresowanych tym, jakie są wrażenia z korzystania z takiego sprzętu. W planach mam jeszcze przeprowadzenie testów na X1950Pro z 512mb, no i porównanie tego z Vistą, może tam będzie jakoś to lepiej działało. Tam też jest więcej informacji na tematy wyżej poruszone.

PS. Jeśli ktoś chciałby współtworzyć ze mną tego bloga, proszę PM. :)

Ten post był edytowany przez puexam dnia: 04 Grudzień 2008 - 05:53


#9 Użytkownik jest niedostępny   Crank1 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 286
  • Dołączył: So, 29 Lis 08

Napisany 04 Grudzień 2008 - 06:01

Ja uzyskałem w benchmarku taki wynik:

Dodaj obrazek

Po formacie i wgraniku sterów 8,11 jest dużo lepiej w grze jest płynnie:) praktycznie zawsze 35-40 fps(czasem spadnie do 25 ale żądko)

#10 Gość_hoodedman_*

  • Grupa: Goście

Napisany 04 Grudzień 2008 - 06:20

Mam takie glupie pytanie. Czy moge sobie zainsalwoac GTA4 na 2 kompach? I grac oczywiscie jednoczesnie tylko na jednym, ale czy mozna sobie grac raz na notebooku raz na desktopie - oto jest pytanie :-)

Crank1 nie lepiej zmniejszyc detale ale wzucic natywna rozdzialke monitora?

Ten post był edytowany przez hoodedman dnia: 04 Grudzień 2008 - 06:23


#11 Użytkownik jest niedostępny   Kura 

  • ԶԹԽԻՀԿԾՃՆ&
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2054
  • Dołączył: Nd, 01 Paź 06

Napisany 04 Grudzień 2008 - 07:17

Nie da się

No gierka mega nie żałuję ani trochę :thumbup:

Trochę śmiać mi się chce R* wczoraj o 18 mówił do piratów żeby się nie siłowali bo i tak nie odpalą gry a o 21 z łamali i gierka odpaliła normalnie nawet grać się dało tylko występował jeden bug częśienie kamery :E ale R* sie postarał z zabezpieczeniami mógł równie dobre postarać się o optymalizacje. U mnie chodzi akurat przyzwoicie ale jeszcze stery zaktualizuje :P

#12 Użytkownik jest niedostępny   King Nothing 

  • Internetowy Napinacz.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5339
  • Dołączył: Nd, 16 Mar 08

Napisany 04 Grudzień 2008 - 07:22

Mółgłby ktos tu napisac te komendy ktore pozwalaja zmienic detale i rozdziałkę ?

#13 Użytkownik jest niedostępny   PawełG. 

  • "mam certyfikat z Holiłudu"
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1299
  • Dołączył: So, 24 Cze 06

Napisany 04 Grudzień 2008 - 07:27

Zobacz postCrank1, o 4 Grudzień 2008, 06:01, napisał(a):

Ja uzyskałem w benchmarku taki wynik:

Dodaj obrazek

Po formacie i wgraniku sterów 8,11 jest dużo lepiej w grze jest płynnie:) praktycznie zawsze 35-40 fps(czasem spadnie do 25 ale żądko)


no to mnie troche pocieszyles.
ja docelowo bede chcial ustawic rozdzialke 1920x1200, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jesli bedzie nedznie to ustawie tak samo jak Ty.

Czekam na grę z allegro ze sklepu gameover - zamawial tam ktos ?

#14 Użytkownik jest niedostępny   Damz0r 

  • -.-
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1168
  • Dołączył: Nd, 17 Cze 07

Napisany 04 Grudzień 2008 - 07:30

Szacun dla autora tematu bo wreszcie to porządnie wygląda. Wczoraj kupiłem w Empiku i moje "doznania":

Plusy:
- Fizyka
- Dźwięki
- Inteligencja policji
- Ogrooomne miasto
- Gadżety których nie było w poprzednich częśćiach gry.

Minusy:
- Gram na Low :D
- Niko biega jak ciota
- Animacje chodzenia są denerwujące, Niko wszystko robi 2 razy wolniej w stosunku do San Andreas.
- Konieczność logowania do Windows Live i Social Club'u

#15 Użytkownik jest niedostępny   Darek94 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 520
  • Dołączył: Nd, 28 Wrz 08

Napisany 04 Grudzień 2008 - 07:41

A jak chodzi na Athlonach X2?
bo kolega pisał że na Athlon 6000+ i GF8800GS 384 MB ma na max low około 5 FPS ?

To wina karty czy procka ?

Pytam ponieważ chce się dowiedzieć czy mi poleci

Ten post był edytowany przez Darek94 dnia: 04 Grudzień 2008 - 07:50


#16 Użytkownik jest niedostępny   chriser 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 106
  • Dołączył: So, 25 Paź 08

Napisany 04 Grudzień 2008 - 07:55

Cytuj

bo kolega pisał że na Athlon 6000+ i GF8800GS 384 MB ma na max low około 5 FPS ?

coś ma z systemem, bo 5fps to ewidentnie za mało na taki sprzęt, no chyba że ma 512 ramu

Mój sprzęt:
korek2duo 3,0ghz
ram 2gb 1066
gefka 9800GT 1gb

Ustawienia gry
1440x900
textury medium
render quality high
view: 25
detail dist: 60
vehicle densit: 30
shadow density: 10

Resource usage: 422 / 1009

Działa zarąbiście około 40fps w grze, wygląda też niczego sobie, aczkolwiek krawędzie troche ostre pomimo ustawień nvidia w systemie na wysoką jakość wygładzania.

Wy też widzicie te krawędzie?

Ten post był edytowany przez chriser dnia: 04 Grudzień 2008 - 08:14


#17 Użytkownik jest niedostępny   mateo1977 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 589
  • Dołączył: Pt, 02 Gru 05

Napisany 04 Grudzień 2008 - 07:58

No ja też czekam na jakieś nowe stery bo w w 8.11 potrafią być czasem przekłamania chodź porównując do innych nie mam tragedii.

Załączone pliki

  • Załączony plik  ben.jpg (81.41K)
    Ilość pobrań: 212


#18 Użytkownik jest niedostępny   SMAKOSZ 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1131
  • Dołączył: Nd, 07 Paź 07

Napisany 04 Grudzień 2008 - 08:12

Zobacz postmateo1977, o 4 Grudzień 2008, 07:58, napisał(a):

No ja też czekam na jakieś nowe stery bo w w 8.11 potrafią być czasem przekłamania chodź porównując do innych nie mam tragedii.

http://news.ati-foru...2-beta-download - 8.12 Beta, nie testowałem bo nie mam Visty.

#19 Użytkownik jest niedostępny   Vegobot 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8280
  • Dołączył: Pt, 04 Sty 08

Napisany 04 Grudzień 2008 - 08:13

odpalał ktos gre na karcie 256 mb?

#20 Użytkownik jest niedostępny   Papa Smerf 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 214
  • Dołączył: Pt, 12 Sie 05

Napisany 04 Grudzień 2008 - 08:16

Ja kupiłęm wczoraj w MM i jakie są moje wrażenia?

ładne pudełko mapa :)
GODZINNA!!! instalacja! i to dosyć skomplikowana!
i pierwsza sprawa: wkłądam, płytę do napędu chce zainstalować a tu wyskakują jakieś chińskie napisy! PARANOJA!
Na moim sprzęcie przy max ustawieniach (tyle ile da sie ustawić) fps czasem spadnie i do 18 ! szok dla mnie i jest na co narzekać, dzisiaj na spokojnie jak będę grał zjade z detalami trochę i będzie ok. W benchmarku średnio miałem na tych ustawieniach 35 klatek.

Co do gry. Ciekawa ale bugów jest faktycznie trochę, obiekty przenikają ściany, model sterowania jest moim zdaniem dziwny, nawet postacie z gry na skrzyżowaniach jeżdżą na 2 kołach bo tak auto się zachowuje. Grafika obleci, misje ciekawe ale pewnie zaraz zaczną się takie których nie cierpię - na czas.
Spotkałem już Panie Smerfetki że tak powiem ... i ciekawie się to prezentuje wizualnie :)
Policja jest jakaś dziwna nie mogą mnie złapać. Na razie tyle. Czy żałuję - nie bo gra jest Świetna a to co napisałem to tylko małe niuanse i skutek nieprzespanej nocy , oczywiście nieprzespanej przez GTA :D

P.S acha multi mi nie działa ten błąd wyskakuje co wszystkim.

  • (939 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych