Forum PCLab.pl: Google nie działa - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Google nie działa Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   faraon8 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20
  • Dołączył: Wed, 03 Cze 09

Napisany 26 Luty 2011 - 22:48

Witam. Mam problem z otwieraniem sie strony google. Po prostu z dnia na dzień przestała działać ;/ także w firefoxie gdy w pisuje w to małe okienko do szukania wyskakuje mi "Przekroczono limit czasu połączenia. Serwer www.google.pl zbyt długo nie odpowiada."Nie działa na żadnej przeglądarce, Win 7. Wszystkie inne strony otwierają sie beż zarzutu. Co ciekawe wyszukiwarka onet.pl też chyba działa na bazie google a mimo to mi działa. Jakiś pomysły ?:)

#2 Użytkownik jest niedostępny   lukech Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1076
  • Dołączył: Wt, 17 Sie 10

Napisany 26 Luty 2011 - 22:56

Wejdź w start->uruchom->cmd-> wpisz: ping www.google.pl -t (aby przerwać wciśnij ctrl+c).
Pinguje?

#3 Użytkownik jest niedostępny   faraon8 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20
  • Dołączył: Wed, 03 Cze 09

Napisany 26 Luty 2011 - 23:01

wyskakuje " upłyną limit czasu żądania"

Ten post był edytowany przez faraon8 dnia: 26 Luty 2011 - 23:02


#4 Użytkownik jest niedostępny   Mglisty Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2275
  • Dołączył: Wt, 18 Kwi 06

Napisany 26 Luty 2011 - 23:03

Ban na Google :E

#5 Użytkownik jest niedostępny   faraon8 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20
  • Dołączył: Wed, 03 Cze 09

Napisany 26 Luty 2011 - 23:15

a poważnie ? :D

#6 Użytkownik jest niedostępny   Snajper44 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 605
  • Dołączył: Wt, 04 Lis 08

Napisany 26 Luty 2011 - 23:22

wirus :E

#7 Użytkownik jest niedostępny   Evelan Ikona

  • i++
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6665
  • Dołączył: So, 17 Lis 07

Napisany 26 Luty 2011 - 23:25

Prawdopodobnie osiągnąłeś za wysoki level aby korzystać z google :E

#8 Użytkownik jest niedostępny   faraon8 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20
  • Dołączył: Wed, 03 Cze 09

Napisany 26 Luty 2011 - 23:41

;/

#9 Użytkownik jest niedostępny   Boro666 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 44349
  • Dołączył: Wt, 08 Paź 02

Napisany 26 Luty 2011 - 23:46

Jaki masz internet? Winny moze byc DNS twojego dostawcy

#10 Użytkownik jest niedostępny   faraon8 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20
  • Dołączył: Wed, 03 Cze 09

Napisany 27 Luty 2011 - 10:28

internet bezprzewodowy PLAY, koleżanka też ma PLAYa i jej działa.

Ten post był edytowany przez faraon8 dnia: 27 Luty 2011 - 10:32


#11 Użytkownik jest niedostępny   B166ER Ikona

  • Hope Of Light
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 11104
  • Dołączył: Wed, 07 Kwi 04

Napisany 27 Luty 2011 - 10:45

Zablokowałeś zbyt wiele przy pomocy zapory przeciwogniowej?

#12 Użytkownik jest niedostępny   faraon8 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20
  • Dołączył: Wed, 03 Cze 09

Napisany 27 Luty 2011 - 10:54

Wyłączam zaporę i to samo ;/ zauważyłem także ze gmail również nie działa. Co prawda strona logowanie sie otwiera ale zalogować sie nie da.

Ten post był edytowany przez faraon8 dnia: 27 Luty 2011 - 12:25


#13 Użytkownik jest niedostępny   Prezydent Elektryk Ikona

  • Here's Johnny!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1736
  • Dołączył: Wt, 15 Wrz 09

Napisany 27 Luty 2011 - 19:46

Kiedyś też mi nie działało Google. :E Trwało to chyba z godzinę, przeszło samo.
Najlepsze jest to, że naturalny odruch przy jakimkolwiek problemie to wejście na google i szukanie odpowiedzi... tylko, co zrobić jak google nie działa? :E

#14 Użytkownik jest niedostępny   faraon8 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20
  • Dołączył: Wed, 03 Cze 09

Napisany 27 Luty 2011 - 19:57

mi juz 3 dzień nie działa :kwasny:

#15 Użytkownik jest niedostępny   vhp Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8406
  • Dołączył: Wed, 13 Sty 10

Napisany 27 Luty 2011 - 20:27

A opłaciłeś GoogleAbonament?

A serio - spróbuj otworzyć http://74.125.230.83

#16 Użytkownik jest niedostępny   anubis01 Ikona

  • Wszystko należy upraszczać jak tylko można, ale nie bardziej.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3489
  • Dołączył: Cz, 25 Sty 07

Napisany 27 Luty 2011 - 20:32

Zepsules google :E

A tak na powaznie to przeskanuj system i poczekaj, samo przejdzie

#17 Użytkownik jest niedostępny   thantor Ikona

  • The Ambassador of Pain
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1108
  • Dołączył: So, 20 Lis 10

Napisany 27 Luty 2011 - 21:01

Możliwe jest by Google banowało pojedyńczych użytkowników...?
Zdarzają się takie przypadki czasem w ogóle?

#18 Użytkownik jest niedostępny   anubis01 Ikona

  • Wszystko należy upraszczać jak tylko można, ale nie bardziej.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3489
  • Dołączył: Cz, 25 Sty 07

Napisany 27 Luty 2011 - 21:06

A po co mieli by to robic?

#19 Użytkownik jest niedostępny   faraon8 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20
  • Dołączył: Wed, 03 Cze 09

Napisany 27 Luty 2011 - 21:27

jest taki dodatek do firefoxa w którym zaznacza sie kawałek jakiegoś tekstu i wyskakuje opcja aby szukać dany teks w google po czymś takim przechodzi mi na google i działa. Natomiast strona startowa firefox i gdy wpiszę w przegladarce google.pl jest lipa ;/ na IE to samo ;/

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych