Forum PCLab.pl: Galaxy S zmiana dzwonka - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

Galaxy S zmiana dzwonka

#1 Użytkownik jest niedostępny   scarecrow Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 16:36

witam, jak moge zmienic dzwonek na moja mp3 z karty ??

#2 Użytkownik jest niedostępny   PiotreQ! Ikona

  • eniacoC
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11660
  • Dołączył: Wed, 10 Wrz 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 16:44

przytrzymaj palec na piosence i ustaw jako....

#3 Użytkownik jest niedostępny   xadrian Ikona

  • (O.o)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9289
  • Dołączył: Pt, 22 Sie 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 16:44

W pamięci telefonu najlepiej zrobić takie katalogi (chyba że już masz) media, a w nim audio, a w nim ringtones <- i to właśnie do tego katalogu wrzucać dzwonki. Będą one wtedy widoczne w zakładce wyboru dzwonków. Odpal odtwarzacz muzyki znajdź ten dzwonek naciśnij na niego i przytrzymaj wybierz ustaw jako i wybierz dzwonek telefonu

Ten post był edytowany przez xadrian dnia: 06 Marzec 2011 - 16:46


#4 Użytkownik jest niedostępny   PiotreQ! Ikona

  • eniacoC
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11660
  • Dołączył: Wed, 10 Wrz 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 16:48

naciska to się w oporowych , tu się dotyka ;)

#5 Użytkownik jest niedostępny   xadrian Ikona

  • (O.o)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9289
  • Dołączył: Pt, 22 Sie 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 17:06

Czepiasz sie :E

#6 Użytkownik jest niedostępny   PiotreQ! Ikona

  • eniacoC
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11660
  • Dołączył: Wed, 10 Wrz 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 17:18

oj , tak ku gwoli ścisłości ; )

#7 Użytkownik jest niedostępny   scarecrow Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 18:43

a da sie wrzucic na karte pliki wieksze jak 4gb karte ma 16gb ale system plikow tochyba Fat wiec przyjmuje tylko do gb chyba a jak sformatuje na ntfs to nie widzi karty i chce ja sformtowac

#8 Użytkownik jest niedostępny   PiotreQ! Ikona

  • eniacoC
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11660
  • Dołączył: Wed, 10 Wrz 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 18:45

na pamięć wew. wrzucałem 6gb full hd filmów , miałem 2x sgs ale w żadnym nie miałem zew. karty pamięci ;)
wal na wewnętrzną

#9 Użytkownik jest niedostępny   scarecrow Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 18:49

Zobacz postPiotreQ!, o 06 Marzec 2011 - 18:45, napisał(a):

na pamięć wew. wrzucałem 6gb full hd filmów , miałem 2x sgs ale w żadnym nie miałem zew. karty pamięci ;)
wal na wewnętrzną


no wlasnie wolalbym na karte skoro mam 16gb, tez chcialem wlasnie wrzucic film HD i zobaczyc czy dziala

#10 Użytkownik jest niedostępny   PiotreQ! Ikona

  • eniacoC
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11660
  • Dołączył: Wed, 10 Wrz 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 18:50

wierz mi na słowo - działa :)
Jeżli masz taką karte to tam trzymaj wszystkie małe pliki jak muzyka , dokumenty , gry , programy , a na wewnętrznej duże jak filmy HD

#11 Użytkownik jest niedostępny   scarecrow Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 18:53

cholera na wewnetrzna tez nie chce mi wgrac 4,5gb *.mkv pliku, robie to z pod total comandera, male pliki nie ma problemu

#12 Użytkownik jest niedostępny   PiotreQ! Ikona

  • eniacoC
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11660
  • Dołączył: Wed, 10 Wrz 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 19:20

podłącz telefon > pamięć masowa > i upnij gdzie kolwiek na wewnętrznej i tam on sam to potem segreguje
musi trybic

#13 Użytkownik jest niedostępny   rafik16 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 627
  • Dołączył: So, 10 Mar 07

Napisany 06 Marzec 2011 - 19:52

Na fat nie wgrasz większego pliku jak 4GB.

#14 Użytkownik jest niedostępny   scarecrow Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: So, 08 Lis 08

Napisany 06 Marzec 2011 - 20:15

Zobacz postrafik16, o 06 Marzec 2011 - 19:52, napisał(a):

Na fat nie wgrasz większego pliku jak 4GB.


no wlasnie mi sie tak wydaje dlatego pytam czy istnieje mozliwosc wgrania pilku 7gb do tego telefonu dokladnie karte sd ??

#15 Użytkownik jest niedostępny   wiegul Ikona

  • Tytuł / Ranga użytkownika
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 21572
  • Dołączył: Cz, 19 Wrz 02

Napisany 06 Marzec 2011 - 21:17

http://forum.pclab.p...-sierpień-2010/

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych