Forum PCLab.pl: FIFA 12 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Uwaga! Uwaga! Lubisz gry w klimatach fantasy? Zmierz się z tysiącami graczy, zagraj za darmo w grę Fragoria!

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

• (182 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

FIFA 12

#1 Użytkownik jest niedostępny   Kazubin Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 20 Maj 2011 - 22:08

Właściwie zacząć należy od jednej, ale dla nas najważniejszej informacji:

.... jak zapowiada Rutter: „ciężko pracujemy i robimy, co w naszej mocy, aby w tym roku edycja PC była dokładnie taka sama jak na Xboksa 360 i PlayStation 3”. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z tym planem, FIFA 12 będzie pierwszą od kilku lat odsłoną serii identyczną na wszystkich głównych platformach sprzętowych.

info z gry-online.pl

:D

#2 Użytkownik jest niedostępny   kosa1906 Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 20 Maj 2011 - 22:15

no fajnie, ale do premiery jeszcze ok pół roku :P

#3 Użytkownik jest niedostępny   Kazubin Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 20 Maj 2011 - 22:18

Jak faktycznie tak będzie kupuję w dniu premiery, a jak znowu dostaniemy "realną 11" to czekam na promocję klasyki :)

#4 Użytkownik jest niedostępny   PełenLuz Ikona

• Gaduła
  • PipPipPip

Napisany 21 Maj 2011 - 10:53

Zapowiedź z GOla

KLIK

#5 Użytkownik jest niedostępny   CANTONA77 Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 21 Maj 2011 - 11:21

Pewno będzie ciut gorsza od wersji konsolowej ale mnie to w zupełności wystarczy :)

#6 Użytkownik jest niedostępny   kosa1906 Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 21 Maj 2011 - 12:44

byle była lepsza niż 11 i już będe sie cieszył :P szczegolnie gra ciałem : >

#7 Użytkownik jest niedostępny   GoreK. Ikona

• Juventino
  • PipPipPipPipPip

Napisany 21 Maj 2011 - 12:48

Tą fife muszę kupić :D
Razem z padem x360 :D

#8 Użytkownik jest niedostępny   Kazubin Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 21 Maj 2011 - 12:53

Są dwa wyjścia; dostaniemy 11 z konsol w najgorszym wypadku, albo jak się uda to wersje 12 z nowym silnikiem fizycznym identyczną z NGami, bo nie będą się specjalnie rozdrabniali i marnowali czas na cięcia po to aby specjalnie pogorszyć ją.

Trzymam za słowo Ruttera :)

#9 Użytkownik jest niedostępny   JayJay Ikona

• Gaduła
  • PipPipPip

Napisany 21 Maj 2011 - 13:53

Filmik prezentujący nowości w Fifie 12
KLIK!

#10 Użytkownik jest niedostępny   kaka95 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPip

Napisany 27 Maj 2011 - 16:20

Nowy trailer: click
Co do gry - mam nadzieję, że dostaniemy pełnowartościowa "dwunastkę". Co prawda patrząc na praktyki EA w poprzednich latach jest to mało prawdopodobne, ale już ostatnia edycja udowodniła,udowodniła, że jest to możliwe. Oby EA nie zapomniało także o poprawieniu kluczowych elementów gry, które były największymi bolączkami pecetowej "11" - m.in. absurdalnych goli z połowy, padającymi za często i systemu ataku - żeby frustrująca sytuacja braku wsparcia od kolegów podczas szybkiej kontry zdarzała się jak najrzadziej.

#11 Użytkownik jest niedostępny   Adi-C Ikona

• Zombrex user
  • PipPipPipPipPip

Napisany 27 Maj 2011 - 16:20

http://www.eurogamer...-reveal-details

However, the Impact Engine will only power the PS3 and Xbox 360 versions of the game. FIFA 12 will also be released on PC, Wii, PS2, 3DS, PSP and the iOS trinity of platforms.

LAWL.

#12 Użytkownik jest niedostępny   przybyl138 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPip

Napisany 27 Maj 2011 - 16:24

Panowie , z niecierpliwością czekam na nową odsłonę fify 12 , zapowiada się duża rewolucja ;d . nad tym wydaniem pracuje koleś co pracował nad tegoroczną edycję gry na konsole więć prawdopodobnie fifa bd taka sama jak na konsolach jupi xD .

#13 Użytkownik jest niedostępny   Sponsi Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 27 Maj 2011 - 16:39

Chrzanić grę ciałem i tricki-combosy, jakieś bzdury dookoła głowy i inne 360 stopni.
Taktyka, gra zespołowa, ustawianie się komputera z mojej drużyny (AI!), dodatkowe ciekawostki typu poprawiona widownia, rozgrzewający się gracze, różnorodność cieszynek, itd. itp. - jest masa rzeczy do poprawienia, a nie jakieś obijanie się ciałem - no come on, to przecież nawet śmiesznie brzmi : )

I NAJWAŻNIEJSZE: reakcja ludzików na ekranie momentalna na ruchy gracza! A nie, że ślamazarni, opóźnieni w stosunku do przycisków (na klawiaturze, nie na padzie!) grajkowie na murawie biegają wolniej niż reprezentacja Polski...

Fifa 12 to będzie konsolowaty szit, kolejny.

Ten post był edytowany przez Sponsi dnia: 27 Maj 2011 - 16:41

#14 Użytkownik jest niedostępny   kaka95 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPip

Napisany 28 Maj 2011 - 12:25

Zobacz postAdi-C, o 27 Maj 2011 - 17:20, napisał(a):

No to FAIL :mad2: .
Jednak zgadzam się ze sponsim, poprawienie gry ciałem - ok, fajnie, ale są tez inne rzeczy do poprawienia. Dorzucił bym jeszcze sytuację, w której komputer "uprze się" i nagle zaczyna mieć nad nami przewagę "znikąd", co zawsze kończy się bramką - też macie takie wrażenie, czy to tylko moja słabość? :E Osobiście wolał bym także zobaczyć lepsze wysuwanie się zawodników - nie wiem czy to nie iluzja, ale wydaje mi się, że już pecetowa 07 była lepsza pod tym względem... :hmm: Nie wiem, czemu, ale późniejsze wersje nie dawały mi już takiej radochy z gry. Stąd wniosek, że powinni uczynić grę nie tylko bardziej wymagającą, czy realistyczną, ale też nie mogą zapomnieć o tym, żeby gra nadal po prostu dawała frajdę.

Kończąc koncert życzeń - cóż, dostajemy pecetową jedenastkę, jak się uda 11.5, ale może za rok...

Ten post był edytowany przez kaka95 dnia: 28 Maj 2011 - 12:30

#15 Użytkownik jest niedostępny   Kazubin Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 28 Maj 2011 - 12:43

Jeżeli PC dostanie 11 konsolową to rezygnuję z zakupu, bo 10 tfuu 11 już mam i płacić za kosmetyki w większej części marketingowe nie mam zamiaru :)

#16 Użytkownik jest niedostępny   przybyl138 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPip

Napisany 28 Maj 2011 - 13:14

powoli zaczynam sie irytować firmą EA ponieważ zamiast wydać taki sam produkt na każdą platforme faworyzują te smieszne konsole . napewno sprzedaż byłaby wieksza gdyby wydawali gry idealnie takie same jak na konsole (mówie o fifie)

#17 Użytkownik jest niedostępny   PełenLuz Ikona

• Gaduła
  • PipPipPip

Napisany 28 Maj 2011 - 13:23

No tak szkoda, że ta gra nie będzie w pełni taka sama na PC i Konsolach
ale z 2 strony.. po premierze fify 10 każdy marzył o fifie na PC z konsol.
To zrobili więc i tak nie robiłbym z tego tragedii tym bardziej, że FIFA 12 na PC (odpowiednik FIFY 11 z konsol + coś nowego ) będzie i tak bardzo dobrą produkcją

#18 Użytkownik jest niedostępny   Kazubin Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 28 Maj 2011 - 13:26

Tylko że różnice między 10 i 11 konsolową są marginalne, a PP okazał się bardziej marketingiem niż poważną zmianą, więc jak 12 będzie 11 w przypadku PC to nie widzę sensu zakupu mimo tego że to dalej dobra produkcja.

#19 Użytkownik jest niedostępny   Moonglow Ikona

• Death is the road to ave
  • PipPipPipPipPip

Napisany 28 Maj 2011 - 15:06

Zobacz postAdi-C, o 27 Maj 2011 - 17:20, napisał(a):

No nie :/. To już jest pewne? Widać obecne PC mają moc obliczeniową na poziomie ps2, wii i psp :E. Ciekawe jakie będą mieć wytłumaczenie. W tamtym roku było to, że nie mogli przenieść aktualnej wersji FIFY gdyż pracowali nad silnikiem, by chodził dobrze na PC. W chwili gdy to robili jedyną skończoną wersją konsolową gry była fifa 10, więc przenieśli ją z małymi aktualizacjami, a inny zespół pracował nad FIFA 11 for consoles. Można to było jeszcze zrozumieć, ale teraz? Gdy mogą równocześnie pracować tez nad wersja PC, bo silnik już gotowy. :/

#20 Użytkownik jest niedostępny   lokiju Ikona

• Orator
  • PipPipPipPip

Napisany 28 Maj 2011 - 15:26

Zobacz postMoonglow, o 28 Maj 2011 - 16:06, napisał(a):

No nie :/. To już jest pewne? Widać obecne PC mają moc obliczeniową na poziomie ps2, wii i psp :E. Ciekawe jakie będą mieć wytłumaczenie. W tamtym roku było to, że nie mogli przenieść aktualnej wersji FIFY gdyż pracowali nad silnikiem, by chodził dobrze na PC. W chwili gdy to robili jedyną skończoną wersją konsolową gry była fifa 10, więc przenieśli ją z małymi aktualizacjami, a inny zespół pracował nad FIFA 11 for consoles. Można to było jeszcze zrozumieć, ale teraz? Gdy mogą równocześnie pracować tez nad wersja PC, bo silnik już gotowy. :/

Nie jest to pewne Francuska,Niemiecka i Włoska strona podają , że impact engine będzie też na PC a pracownicy EA na twitterze zapewniają , że będziemy szczęśliwi.

• (182 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »