Forum PCLab.pl: Asus K52j - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Asus K52j Słaba wydajność

#1 Użytkownik jest niedostępny   maverick79 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 468
  • Dołączył: Pn, 14 Cze 04

Napisany 10 Wrzesień 2011 - 21:34

Witam.Kupiłem wczoraj tego lapka. Jest na quad karta Hd 6370 M 4gb ranu itp. Przetestowałem go 3d markiem 06 wynik 4023.Gra wiedzmin 2 przycina test wydajnosciowy komputera 5.0. Co może być z nim nie tak ?

#2 Użytkownik jest niedostępny   larry.bigl Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9444
  • Dołączył: Pn, 22 Gru 08

Napisany 10 Wrzesień 2011 - 21:53

Karta graficzna bez rewelacji. Nie dziw się

#3 Użytkownik jest niedostępny   gambiting Ikona

  • Phyrexian missionary
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2534
  • Dołączył: Nd, 26 Paź 08

Napisany 10 Wrzesień 2011 - 22:22

Tak jak poprzednik - grafika jest słabiutka,mimo ciekawego numerka :P Trzeba było zapytać przed zakupem, to byś usłyszał,że dowolne radeony z trójką na drugim miejscu to karty które mają ledwo zastąpić integry a nie służyć do grania.

#4 Użytkownik jest niedostępny   Maxx73 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 783
  • Dołączył: Wed, 26 Sie 09

Napisany 10 Wrzesień 2011 - 22:23

Fakt to normalna ilość punktów dla tej karty.
Tutaj masz probooka z taką samą kartą i ma niewiele więcej punktów w 3DMark
http://www.fudzilla....e-goods?start=2

#5 Użytkownik jest niedostępny   maverick79 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 468
  • Dołączył: Pn, 14 Cze 04

Napisany 10 Wrzesień 2011 - 23:11

Dzieki za odpowiedz to akurat laptop mojego kuzyna ja mam akurat samsunga kupionego wczesniej z katra 310 M.Tez sie troche pospieszyłem bo mogłe kupic wtedy 330 M ale akurat mało gram.Chodz mam pytanie czyć mogł bym ja wymienić w przyszłosci na inna.Dzieki za info.

#6 Użytkownik jest niedostępny   larry.bigl Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9444
  • Dołączył: Pn, 22 Gru 08

Napisany 10 Wrzesień 2011 - 23:15

Zależy czy jest to układ na płycie głównej czy w specjalnym slocie. Zapewne na płycie więc lipton.

#7 Użytkownik jest niedostępny   Maxx73 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 783
  • Dołączył: Wed, 26 Sie 09

Napisany 10 Wrzesień 2011 - 23:35

Temat: [Problem]K52J - wymiana karty graficznej

Cytuj

Proszę o wybaczenie, za te pytania ale co do laptopów to jestem całkowitym laikiem. Jest możliwość wymiany karty graficznej np na taką samą, w razie zepsucia lub na inną np lepszą?

Cytuj

..nie, karta vga jest wlutowana na stałe w płytę główną.

Źródło

To oczywiście dotyczy komputera Twojego kuzyna - modelu Twojego laptopa nie znam ale pewnie jest podobnie.

Ten post był edytowany przez Maxx73 dnia: 10 Wrzesień 2011 - 23:36


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych