Forum PCLab.pl: EA Origin - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (96 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

EA Origin Wątek zbiorczy

#21 Użytkownik jest niedostępny   MarcysxD 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2576
  • Dołączył: Nd, 09 Lis 08

Napisany 30 Wrzesień 2011 - 16:42

Ktoś ma problemy z odpaleniem BF3 ? Wyskakuje mi błąd że aplikacja przestała działać i finito ...

Jak ktoś by miał podobny błąd z BF3.exe , gra musi być zainstalowana na dysku C ... na innych nie działała.

Ten post był edytowany przez MarcysxD dnia: 02 Październik 2011 - 12:41


#22 Użytkownik jest niedostępny   .Damian. 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 88
  • Dołączył: Cz, 01 Wrz 11

Napisany 30 Wrzesień 2011 - 17:56

UP@ Wyłącz zbędne programy, oraz wyłącz Aero i spróbuj.

#23 Użytkownik jest niedostępny   DonCorleone666 

  • supermoto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1759
  • Dołączył: Pt, 15 Maj 09

Napisany 30 Wrzesień 2011 - 18:14

Czy Origin jest tak samo madry jak steam i mozna pobierac na raty jedna rzecz? :D

Ok juz wiem, dziala to ;p

Ten post był edytowany przez DonCorleone666 dnia: 30 Wrzesień 2011 - 18:25


#24 Użytkownik jest niedostępny   korbelsky 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1799
  • Dołączył: Nd, 08 Kwi 07

Napisany 30 Wrzesień 2011 - 18:32

Zobacz postDonCorleone666, o 30 Wrzesień 2011 - 18:14, napisał(a):

Czy Origin jest tak samo madry jak steam i mozna pobierac na raty jedna rzecz? :D

Ok juz wiem, dziala to ;p


Steam moze pobierac wiele plikow naraz ;)

#25 Użytkownik jest niedostępny   DonMateok 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5373
  • Dołączył: Cz, 01 Lut 07

Napisany 30 Wrzesień 2011 - 19:56

Zobacz postkorbelsky, o 29 Wrzesień 2011 - 21:06, napisał(a):

@up
nie, nie skanuje juz.


zmiana nie jest mozliwa(niestety, k%^$#a), Steam rulez!


Samemu sie nie da, ale jezeli by sie pisalo z supportem moze by zmienili.

Ja rok temu mialem glupi nick (automatycznie jakies cyferki dalo) wiec tam napisalem i sie z panem pomocnikiem jakos dogadalismy, o tyle ze ofc. bylo trzeba zrobic nowy profil w grze i grac od nowa.

#26 Użytkownik jest niedostępny   eez 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 218
  • Dołączył: Pt, 28 Sie 09

Napisany 01 Październik 2011 - 08:05

A ja nie wiem co mam rzec... nie mogę się zalogować i już!! Nie wiem co jest nie tak ale przez to gówno nie moge ściągnąć bety BF3:(

Ten post był edytowany przez eez dnia: 01 Październik 2011 - 08:06


#27 Użytkownik jest niedostępny   Ivan161 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 570
  • Dołączył: Wt, 15 Gru 09

Napisany 01 Październik 2011 - 11:54

Witam
Panowie chcialem kupic BC2 od uzytkownika pclab ktory nie gra juz ponad rok. Mowi ze logujac sie wczoraj na konto origin po przerwie zapytalo go czy chce BC2 konto delux czy zwykle. Twierdzi ze klikajac zwykle posiada aktualnie BC2+ dodatek Vietnam. Jak jest w rzeczywistosci??
Zrzut ekranu. http://imageshack.us...bc2vietnam.jpg/

#28 Użytkownik jest niedostępny   korbelsky 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1799
  • Dołączył: Nd, 08 Kwi 07

Napisany 01 Październik 2011 - 13:18

u mnie (bc2 de luxe+vietnam) jest inna okladka gry w bibliotece, niz na tym screenie :Up_to_s:

#29 Użytkownik jest niedostępny   VAMET 

  • UTAVATU
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2679
  • Dołączył: Wt, 19 Paź 10

Napisany 01 Październik 2011 - 15:57

Witam uprzejmie

Hmm, prabab dziękuję za przyklejenie tematu, będzie przynajmniej porządek :)

Z poważaniem

#30 Użytkownik jest niedostępny   qjin 

  • Przy Tawernie pod Pijanym Kogutem
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 34049
  • Dołączył: Pn, 24 Sty 05

Napisany 01 Październik 2011 - 16:07

Zobacz postIvan161, o 01 Październik 2011 - 12:54, napisał(a):

Witam
Panowie chcialem kupic BC2 od uzytkownika pclab ktory nie gra juz ponad rok. Mowi ze logujac sie wczoraj na konto origin po przerwie zapytalo go czy chce BC2 konto delux czy zwykle. Twierdzi ze klikajac zwykle posiada aktualnie BC2+ dodatek Vietnam. Jak jest w rzeczywistosci??
Zrzut ekranu. http://imageshack.us...bc2vietnam.jpg/

Chodzi Ci o potwierdzenie, czy dodatek Wietnam jest dolaczony, bo nie bardzo rozumiem? :hmm:

Zobacz postkorbelsky, o 01 Październik 2011 - 14:18, napisał(a):

u mnie (bc2 de luxe+vietnam) jest inna okladka gry w bibliotece, niz na tym screenie :Up_to_s:

U mnie jest taka sama, a posiadam cyfrową edycję specjalną BC2 + Vietnam.

#31 Użytkownik jest niedostępny   Ivan161 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 570
  • Dołączył: Wt, 15 Gru 09

Napisany 01 Październik 2011 - 18:29

Cytuj

Chodzi Ci o potwierdzenie, czy dodatek Wietnam jest dolaczony, bo nie bardzo rozumiem? :hmm:

Dokladnie chodzi mi czy to jest screen konta z BC2 + Vietnam czy samo BC2??

#32 Użytkownik jest niedostępny   korbelsky 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1799
  • Dołączył: Nd, 08 Kwi 07

Napisany 01 Październik 2011 - 18:47

u mnie wyglada to tak:link
a Vietnama odpalasz w menu samego BF2

#33 Użytkownik jest niedostępny   Kszyrztow 

  • HAWP i RHCP
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9426
  • Dołączył: Cz, 22 Maj 08

Napisany 02 Październik 2011 - 10:44

Zobacz postVAMET, o 30 Wrzesień 2011 - 14:21, napisał(a):

Zazdrość? Mnie to pasuje, jako klientowi. Czym więcej takich platform, to lepiej dla klientów.
Akurat Ci nie powinni płakać. Konkurencja zawsze jest wskazana, tutaj akurat ciężko mówić o konkurencji, bo EA jest to wąskie grono gier.
Zobaczymy...

Są w tym plusy. Tak jak mówisz konkurencja sama w sobie zawsze wychodzi konsumentowi na dobre (w teorii przynajmniej). Mimo to ja nie widzę tego tak różowo. Niedługo dojdzie do sytuacji, gdzie każdy wydawca czy producent wprowadzi swoją platformę na wzór Steama, której gra będzie wymagać do działania. Je temu mówię NIE. Rozumiem, że EA jest łakome na ten tort cyfrowej dystrybucji, którym w całości niemal zajada się Valve. Ja jednak bym wolał jedną, sprawdzoną usługę, a nie pierdyliard innych do każdej gry z osobna (bo tak to już zaczyna wyglądać). Steam jest na rynku od wielu lat i to naprawdę b.dobra platforma. Jakiś wydawca chce zabezpieczyć grę na blaszaku to wystarczy, że skorzysta ze Steamworks i ma problem z głowy. Nie neguję jakoś Origin, bo monopol to też nic dobrego, jednak nie widzę tego w tak jasnym świetle.

No i mam pierwszy problem. Chcę założyć konto i pokazuje mi, że adres pocztowy jest niedostępny. Super...

#34 Użytkownik jest niedostępny   Badalaman 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8743
  • Dołączył: Pt, 05 Sie 11

Napisany 02 Październik 2011 - 12:11

Im wiecej takich uslug tym lepiej. Chcac przyciagnac klientow do siebie moze zaczna walke cenowa badz dadza wiecej promocji.

#35 Użytkownik jest niedostępny   calibra22 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1661
  • Dołączył: Nd, 03 Gru 06

Napisany 02 Październik 2011 - 14:10

czy można w ORGIN zrobić sobie backup gry jak w steam ??

#36 Użytkownik jest niedostępny   Nigihayami 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1365
  • Dołączył: Wt, 13 Mar 07

Napisany 02 Październik 2011 - 15:30

Zobacz postBadalaman, o 02 Październik 2011 - 13:11, napisał(a):

Im wiecej takich uslug tym lepiej. Chcac przyciagnac klientow do siebie moze zaczna walke cenowa badz dadza wiecej promocji.

Albo, żeby przyciągnąć klientów, zacznie się okres kiedy nie kupimy na steamie gier EA bądź innego producenta.

#37 Użytkownik jest niedostępny   Arakin 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 60
  • Dołączył: Nd, 12 Cze 11

Napisany 02 Październik 2011 - 17:26

Tak dla sklepów, gdzie można kupić kody. Nie dla platform, koniecznych do działania gry. Sam Steam wystarczy.

#38 Użytkownik jest niedostępny   Crew 900 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8591
  • Dołączył: Cz, 28 Sie 08

Napisany 02 Październik 2011 - 17:43

Tragedia program. Steam zżera 20,000 pamięci a to aż 70,000

#39 Użytkownik jest niedostępny   MarcysxD 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2576
  • Dołączył: Nd, 09 Lis 08

Napisany 02 Październik 2011 - 20:17

Tragedia jest wtedy gdy BF3 odpala przeglądarkę i wpierdziela 400mb ;D + Origin + Gra

#40 Użytkownik jest niedostępny   smilehunter 

  • AMD, ufam tobie!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10377
  • Dołączył: So, 30 Maj 09

Napisany 02 Październik 2011 - 20:33

Tragedia? Jeszcze 1,5 miesiąca temu 4GB ramu kosztowało 75zł. Przecież to są śmieszne pieniądze. Każdy może sobie pozwolić na taką rozbudowę, bo potem nie płakać przez odpaloną przeglądarkę w tle :lol2:

Fakt, ceny teraz troszkę skoczyły. Jakieś 85zł / 4GB 1333mhz.

  • (96 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych