Pisze do was z proźbą o pomoc, mam nadzieje ze jako znawcy i kompetentne osoby mi pomozecie w wyborze telefonu
A wiec na poczatku kwota jaka dysponuja jest to 500 zl -- tak tyle mam kosztem paru miesiecy osczedzania zabawy sylwestrowej i oczywiscie sprzedaża swojego starego fona
Telefon którego szukam powinien:
-mieć Wi-Fi - oczywiscie dostep do Fb i szybkiego dostepu do wikipedii- domyslcie sie po co
-powinien robic fajne zdjecia chodzi glownie o notatki, i zdjecia z imprez czyli zdjec przy troche gorszym swietle,
-powinien czytac pdf no i o ile to mozliewe .doc:D (nie znam sie, wiec nie wiem czy jest to osiagalne, ale jak tak to chce to!)
-pisze z rególy dużo smsów wiec jakas fajna klawiatura moze byc querty lecz niekoniecznie, wazne by dośc szybko reagowała,
-bateria powinna byc jakas sęsowna, poniewaz codzienne ladowanie telefonu nie wchodzi w gre:D
-no i wiadomo powinien sie jakoś prezentować
-chciał bym by model przez was proponowany był nowy, ponieważ zależy mi na gwarancji
-i ostatnia cecha jaką powinien miec telefon to GPS, trudno bez niego trafich czasem po pijaku do mieszkania:D
Te wszyskie cechy moga sie odbic kosztem jakości muzyki poniewaz do tego mam osobny sprzet i nie lękam sie wyłaczania telefonu czy tam zacinaniem
Propozycje jakie znalazlem przeszukując internet to :
-nokia 500
-samsung i5700 galaxy
-sony erixon xperia x10 mini pro
-Lg p500- chodz tu mnie martwii aparat nie wiem czy daje rade...
Ktorego wy byście z nich wybrali? Mile widziane inne propozycje dostosowane do moich potrzeb, i mieszczące sie w moim budzecie;] Z góry dziekuje za odpowiedz.
Ten post był edytowany przez buchra dnia: 31 Grudzień 2011 - 20:16

Zaloguj się

ASUS OC School
Ostatnio dodane tematy
Nowe artykuły
Najnowsze pliki

Wróć do góry
Multi cytowanie