Gra (Minecraft) normalnie się włącza, wszystko pięknie działa, a po chwili (zazwyczaj chwila/czasem dłużej) robi się coś takiego jak przy zmianie rozdzielczości (na chwile czarny ekran) i pokazują się takie oto komunikaty w tym samym czasie:
http://img534.images...2667/1111fa.png
Dzieje się tak również przy pracy w Photoshopie CS5
-Zasilacz : 350W
-Ram : 3GB
-Dysk : ATA 80GB (Tak wiem że mało xd)
-Przy włączonej, jak i wyłączonej Synchronizacji pionowej, błąd nadal wyskakuje.
-Na początku miałem wgranego DirectX 11 . Potem za radą znajomego przeinstalowałem na wersję 9.0c i nadal wyskakuje ten sam błąd...(Aktualnie wersja 11)
- Chciałbym także dodać, iż na Youtube gdy włączam filmik nic się nie dzieje, do czasu zwiększenia okna na Full Screen.. Wtedy Robi się Czarny ekran jak przy zmianie rozdzielczości. Komputer się zacina do tego stopnia że nie da się nic zrobić. Dodatkowo słychać tak jakby spowolniony dźwięk (Taki robot).
Czasem przy małym oknie. Również robi się black screen i po powrocie do normalnego stanu, w miejscu filmiku pojawia się zielone "tło"
Naprawdę nie wiem już co robić, liczę na waszą pomoc i Pozdrawiam.
zapomniałem wspomnieć także, iż błąd Ze screena wyżej (ten o sterowniku ekranu) wyskakuje mi nie tylko w Minecraft'cie ale także przy ogólnej 'pracy'
A na Dodatek gra Counter Strike 1.6 Działa bez zarzutu i żadnych błędów OpenGL nie mam.
Moje Ustawienia W Counter Strike'u : http://imageshack.us...525/33333n.png/
Nie mam pewności czy to karta graficzna(chociaż błąd na to wskazuje), ponieważ zakupiłem GForce'a GT 220, wyskakiwały błędy te same, wiec odesłałem ją, i przysłali tą samą wersję ale inną (wiem, bo tą co wysyłałem zaznaczyłem markerem ^^) i nadal jest to samo.
Ten post był edytowany przez Cartonick dnia: 21 Styczeń 2012 - 15:19

Zaloguj się

ASUS OC School
Ostatnio dodane tematy
Nowe artykuły
Najnowsze pliki
Wróć do góry
Multi cytowanie