Chodzi mi o to że przy ściąganiu mam strasznie małe prędkości, przykładowo to co ściągałem ostatnio jeszcze na Neo z prędkością 125 kb\s +\- (powiedzmy), teraz na Neti o dziwo " 10mb " ściągam to samo z prędkością 40kb +\-, o co chodzi ?? czemu to tak wolno działa ??, a i ogólnie jak patrzę to i Youtube też zamula, a i sprawdzając przed chwilą na stronie " internet Speed test " ping wyświetla mi ms 190, a przed chwilą jak kliknąłem ponownie nagle zrobiło się 50 i tak sobie skacze a download Mbps wyświetliło na koniec testu 0.3
O co chodzi ?? bo jeśli to ma tak działać to ja tego badziewia nie chcę... i jeszcze ten kabel, widać że oni nastawiają się głównie na laptopy a nie komputery stacjonarne bo zamiast dawać wifi na usb i mieć problem z głowy to wolą naładować zbędnych kabli (do tego " długich " jak zwykle i innych zbędnych pierdół)...
niech ktoś pomoże
o teraz pokazuje ms 1048... no bravo Netia
aha i jeszcze takie pytanie, jak oni mi to już przysłali do domu to umowa jest podpisana, Tylko czy mogę ją jeszcze ewentualnie zerwać i oddać im to wszystko bez problemu ??, bo jeśli tak to odnosząc stary internet neostrade livebox mógłbym wziąć sobie go ponownie i podpisać nową umowę z neo tylko że mając zniżki\promocje\większą prędkość jako " nowy klient ", Czy da się tak ??
Ten post był edytowany przez Amphilyon dnia: 03 Luty 2012 - 13:53

Zaloguj się

ASUS OC School
Ostatnio dodane tematy
Nowe artykuły
Najnowsze pliki

Wróć do góry
Multi cytowanie