Chce zrobic tak ,że jak najade kursorem myszki na "Strona glowna" itp to mi sie pojawia 2 obrazek zamiast tego 1 tyle ,ze z podswietleniem (mam juz gotowe obrazki).To juz na mojej stronie bylo zakodowane lecz stary index wgralem bo cos rozwalilem.
Strona
http://my-resistance.pl
Kod dla podswietlenia strona glowna,pobieralnia,druzyna,artykuly,osiagniecia,forum,kontakt.
Wiem ,ze ten kod mial cos w stylu "onmouse ... outmouse" itp ale nie wiem dokladnie a po 2 nie wiem jak go zastosowac bo jestem laikiem.
Ogolne mam taki kod (i tu trzeba dodac te onmouse chyba) :
<li><a href="index.php" class="glowna"><span class="glownaa" style="display:none"></span></a></li>
<li><a href="index.php?site=files" class="artykuly"><span class="artykulya" style="display:none"></span></a></li>
<li><a href="index.php?site=squads" class="dywizje"><span class="dywizjea" style="display:none"></span></a></li>
<li><a href="index.php?site=articles" class="mecze"><span class="meczea" style="display:none"></span></a></li>
<li><a href="index.php?site=awards" class="osiagniecia"><span class="osiagnieciaa" style="display:none"></span></a></li>
<li><a href="index.php?site=forum" class="dema"><span class="demaa" style="display:none"></span></a></li>
<li><a href="index.php?site=contact" class="kontakt"><span class="kontakta" style="display:none"></span></a></li>
Ten post był edytowany przez tigrom dnia: 03 Luty 2012 - 16:19

Zaloguj się

ASUS OC School
Ostatnio dodane tematy
Nowe artykuły
Najnowsze pliki

Wróć do góry
Multi cytowanie