Forum PCLab.pl: Zagwozdka: PS3->Karta graficzna->Monitor - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Uwaga! Uwaga! Lubisz gry w klimatach fantasy? Zmierz się z tysiącami graczy, zagraj za darmo w grę Fragoria!

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Zagwozdka: PS3->Karta graficzna->Monitor Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   pekupq93 Ikona

• Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 05 Luty 2012 - 16:00

Witam i proszę o podpowiedź. Mam chęć podłączyć PlayStation 3 w moim pokoiku. Mam monitor bez wejścia HDMI. Jednak w moim kompie znajduje się wątpliwej mocy karta Radeon HD 2600, która - nomen omen - ma wejście HD.

Teraz powstaje dla mnie problem. Czy wpinając ps3 do karty graficznej będę mógł oglądać obraz z konsoli na ekranie monitora? Ma się rozumieć, kiedy wszystko łączę to nic się nie dzieje, ale zakładam, że może istnieć jakiś program, który sprawi, że wszystko będzie działać tak jakbym chciał (to łatwa wersja) lub trzeba użyć jakichś nieznanych mi informatycznych zdolności (trudna wersja).

Ten post był edytowany przez pekupq93 dnia: 05 Luty 2012 - 16:03

#2 Użytkownik jest niedostępny   Kryjan Ikona

• Everything is permitted
  • PipPipPipPip

Napisany 05 Luty 2012 - 16:17

Zgaduję że ta Twoja karta ma nie wejście tylko wyjście HDMI, jeśli tak to nic z tym nie zrobisz :) możesz kupić przejściówkę HDMI-DVI lub HDMI-DSUB w zależności jakie masz wejścia w monitorze, lub taki kabel klik.

Ten post był edytowany przez Krystianlol dnia: 05 Luty 2012 - 16:20

#3 Użytkownik jest niedostępny   pekupq93 Ikona

• Małomówny
  • Pip

Napisany 10 Luty 2012 - 14:22

Zobacz postKrystianlol, o 05 Luty 2012 - 16:17, napisał(a):

Zgaduję że ta Twoja karta ma nie wejście tylko wyjście HDMI, jeśli tak to nic z tym nie zrobisz :) możesz kupić przejściówkę HDMI-DVI lub HDMI-DSUB w zależności jakie masz wejścia w monitorze, lub taki kabel klik.

Fakt, o takim czymś nie pomyślałem i tak z pewnością jest. Dzięki za rozwianie wątpliwości ;)

Strona 1 z 1