1. Potrzebuję zmienić jakiś podzespół aby dostać kopa w nowszych grach,zastanawiam się nad wymianą mojego HD5670 DDR5 1GB podkręcony z 775mhz/950mhz na 900mhz/970mhz na coś pokroju HD6770/HD6790 i dokupienia dysku sata chociażby 80gb/160gb i podpiąć w RAID0.Miło by było,jakby dysk pochodził dłużej niż rok i cena nie przekraczała 150zł (mniej = lepiej) Poprosiłbym o propozycję dysku z allegro i karty graficznej z Morele.net (jaki producent)
2. Mam na sekcji zasilania procesora założone radiatorki enzotech MOS-C1,czy włożenie do tej płyty (asrock n68c-us ucc) Phenoma II 960T jest rozsądne i sekcja zasilania się nie spali / będzie wyrabiać z tym procesorem ?
3. Nie chciałbym wymieniać płyty głównej,gdyż nie oczekuję aby wszystkie gry chodziły w FULLHD na ultra,mam monitor który obsługuje maksymalnie 1280x1024 i fajnie by było,jakby większość gier pochodziło chociażby na wysokich ustawieniach nawet bez AA .
4.
5. Czy moje pamięci ograniczają OC? Ten ATHLON nie chcę iść na 3.5ghz stabilnych.. Wiem,że sekcja płyty nie grzeszy wydajnością,ale żeby o 200mhz wyżej nie poszedł?
Ten post był edytowany przez fliperpl dnia: 08 Luty 2012 - 18:12

Zaloguj się

ASUS OC School
Ostatnio dodane tematy
Nowe artykuły
Najnowsze pliki

Wróć do góry
Multi cytowanie