Forum PCLab.pl: Sprzedam płytę główną Asus P5E-VM DO + P4 3.2 + 2GB RAM - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Uwaga! Uwaga! Lubisz gry w klimatach fantasy? Zmierz się z tysiącami graczy, zagraj za darmo w grę Fragoria!

Otwarty

Informacja

Przed założeniem nowego tematu zapoznaj się z regulaminem działu. Wątki niezgodne z regulaminem lub bez podanej ceny przedmiotów będą usuwane.

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Sprzedam płytę główną Asus P5E-VM DO + P4 3.2 + 2GB RAM Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Kazik949494 Ikona

• Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 08 Luty 2012 - 18:54

Witam, mam na sprzedaż zestaw: płyta główna Asus P5E-VM DO z procesorem Intel Pentium 4 3.2GHZ/2M/800mhz i 2x1gb Kingston DDR2 667mhz. Zestaw jest w pełni sprawny. Procesor posiada BOXowe chłodzenie. Na życzenie mogę przeprowadzić testy sprawdzające.

Fotki:

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek

Cena 140zł do negocjacji +kw.

Zdaję sobie sprawę że za pewne nikt nie będzie chciał kupować od osoby z małą ilością postów więc jak najbardziej istnieję możliwość załatwienia sprawy przez allegro, jednak najbardziej pasuję mi odbiór osobisty na terenie Poznania :)

Wszelkie pytania proszę kierować pod maila Kazik9494@gmail.com lub gg 11568336

Miałbym na dniach jeszcze na sprzedaż raz użyty (okazał się za słaby) zasilacz Chieftec Iarena GPA-450S8(450W) w cenie około 130zł i kartę graficzną Evga 9800GTX SSC Edition w cenie 200zł, w razie zainteresowania proszę pytać :)

Ten post był edytowany przez Kazik949494 dnia: 08 Luty 2012 - 19:50

Strona 1 z 1