Forum PCLab.pl: Samsung B 7722 Dual sim pytanie wiadomosci sms! - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Uwaga! Uwaga! Lubisz gry w klimatach fantasy? Zmierz się z tysiącami graczy, zagraj za darmo w grę Fragoria!

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Samsung B 7722 Dual sim pytanie wiadomosci sms! Samsung B 7722 Dual sim pytanie wiadomosci sms! Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   lukoo Ikona

• Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 08 Luty 2012 - 19:10

Witam wszystkich, musze znac odpowiedz na bardzo wazne pytanie,poniewaz to zalezy od zakupu mojego telefonu, moja uwage przyciagnal telefon Samung B 7722 a mianowicie funkcja dual sim, chce wiedziec jak to jest z tzw "przelaczaniem karty sim" z uwagi ze pisze bardzo duzo smsow , chcialem robic tak zebym pisal z jednego numeru a przysylali mi smsy na drugi, tylko wlasnie musze wiedziec jak jest z "przelaczaniem kart" po wyslaniu smsa z pierwszego nr musial bym przelaczac karte sim na druga? , zeby odebrac wiadomosc a jak tak to ile czasu mi to zajmie i i czy jest to skomplikowane? ,czy wiadomosc sms mogl bym odczytac bez zadnego przelaczania kart? wyswietlila by sie od razu?

#2 Użytkownik jest niedostępny   cervandes Ikona

• Telefonolog nadzwyczajny
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 08 Luty 2012 - 22:56

wszystko będzie tak jak chcesz - wysyłasz z tej z której chcesz, nawet w trakcie pisania możesz zmieniać kartę z której połączenie czy sms wyjdzie - natomiast w kwestii połączeń przychodzących obie karty są aktywne cały czas a smsy i połączenia są widoczne na wspólnej liście, rozróżnia się je po ikonce danej karty - takiej jaką sobie sam ustawisz. Ustawia się też nazwę karty więc nie masz SIM1 SIM2 a np Plus, Play. Gdy jesteś w menu to aktywna karta jest wyróżniona podświetleniem kresek zasięgu, nawet na sekundę przed wykonaniem połączenia możesz zmienić guzikiem z boku obudowy kartę z której nastąpi połączenie.

Też miałem takie obawy ale jak kupiłem Samsunga z dual sim to byłem zachwycony tym jakie to proste i genialne.

Strona 1 z 1