Tym razem oferuje dwie, bardzo wydajne karty Asus HD6950 DirectCu II (1GB, GDDR5). GPU oczywiście w 100% sprawne i gotowe do zabawy. Są to boxowe komplety z 3 letnią gwarancją (licząc od listopada, zostało jeszcze 32 miesiące). Zapytacie pewnie - w jakim celu sprzedaje te karty graficzne, skoro wszystko z nimi w porządku i na chwilę obecną pociągną bez problemu każdą, najbardziej wymagająca grę? Już wyjaśniam... Crossfire (bo należy wspomnieć, że w takim trybie karty dotychczas działały) jaki z nich stworzyłem, był tylko rozwiązaniem przejściowym. Byłem ciekaw takiego połączenia, a w docelowej platformie miały znaleźć się ostatecznie 3x 7970 (kiedy kupowałem wszystkie podzespoły PC - jeszcze nie było ich na rynku). Karty były oszczędzane przez cały okres (3 miesiące) swojej pracy. Chodziły po kilka dni w tygodniu, do 3 godzin dziennie max. Nic w nich nie grzebałem i nie podkręcałem. Cena 850zł + kw.
Możliwy odbiór na terenie Warszawy, jednakże wysyłka też mnie interesuje (koszty wysyłki kurierskiej UPS, to zaledwie 19zł). Transakcja za pośrednictwem allegro to także żaden problem. Kontakt GG 6016436, tel. 602 861 555. Pozdrawiam
EDIT dla rytek: Tak, cena dotyczy jednej sztuki. Co do chłodzenia - 1GB DCII 6950 mają dwu-slotowe, a 2GB trzy-slotowe (tak jak jest już w 6970).
Ten post był edytowany przez wiligraph dnia: 09 Luty 2012 - 20:02

Zaloguj się

ASUS OC School
Ostatnio dodane tematy
Nowe artykuły
Najnowsze pliki

Wróć do góry
Multi cytowanie