Forum PCLab.pl: Do usunięcia! - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Uwaga! Uwaga! Lubisz gry w klimatach fantasy? Zmierz się z tysiącami graczy, zagraj za darmo w grę Fragoria!

Otwarty

Informacja

Przed założeniem nowego tematu zapoznaj się z regulaminem działu. Wątki niezgodne z regulaminem lub bez podanej ceny przedmiotów będą usuwane.

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Do usunięcia! Zmiana rodzaju sprzedaży Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   wiligraph Ikona

• Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 09 Luty 2012 - 11:49

Witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Tym razem oferuje dwie, bardzo wydajne karty Asus HD6950 DirectCu II (1GB, GDDR5). GPU oczywiście w 100% sprawne i gotowe do zabawy. Są to boxowe komplety z 3 letnią gwarancją (licząc od listopada, zostało jeszcze 32 miesiące). Zapytacie pewnie - w jakim celu sprzedaje te karty graficzne, skoro wszystko z nimi w porządku i na chwilę obecną pociągną bez problemu każdą, najbardziej wymagająca grę? Już wyjaśniam... Crossfire (bo należy wspomnieć, że w takim trybie karty dotychczas działały) jaki z nich stworzyłem, był tylko rozwiązaniem przejściowym. Byłem ciekaw takiego połączenia, a w docelowej platformie miały znaleźć się ostatecznie 3x 7970 (kiedy kupowałem wszystkie podzespoły PC - jeszcze nie było ich na rynku). Karty były oszczędzane przez cały okres (3 miesiące) swojej pracy. Chodziły po kilka dni w tygodniu, do 3 godzin dziennie max. Nic w nich nie grzebałem i nie podkręcałem. Cena 850zł + kw.

Możliwy odbiór na terenie Warszawy, jednakże wysyłka też mnie interesuje (koszty wysyłki kurierskiej UPS, to zaledwie 19zł). Transakcja za pośrednictwem allegro to także żaden problem. Kontakt GG 6016436, tel. 602 861 555. Pozdrawiam

EDIT dla rytek: Tak, cena dotyczy jednej sztuki. Co do chłodzenia - 1GB DCII 6950 mają dwu-slotowe, a 2GB trzy-slotowe (tak jak jest już w 6970).

Ten post był edytowany przez wiligraph dnia: 09 Luty 2012 - 20:02

#2 Użytkownik jest niedostępny   rytek Ikona

• Małomówny
  • Pip

Napisany 09 Luty 2012 - 12:07

Rozumiem, że cena za sztukę? ;)

I takie pytanie, to jest wersja z chłodzeniem 2-slotowym? Bo z tego co kojarzę, 1GB były z 2-, 2GB z 3-slotowym.

Ten post był edytowany przez rytek dnia: 09 Luty 2012 - 12:09

#3 Użytkownik jest niedostępny   Skyrim Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 09 Luty 2012 - 12:09

Zobacz postrytek, o 09 Luty 2012 - 12:07, napisał(a):

Rozumiem, że cena za sztukę? ;)

No wątpie żeby za dwie karty :E
To by byla okazja roku :D

Ten post był edytowany przez Skyrim dnia: 09 Luty 2012 - 12:09

Strona 1 z 1