Forum PCLab.pl: black water 2x120 , swiftech mcr 3x120 ,laing - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Uwaga! Uwaga! Lubisz gry w klimatach fantasy? Zmierz się z tysiącami graczy, zagraj za darmo w grę Fragoria!

Otwarty

Informacja

Przed założeniem nowego tematu zapoznaj się z regulaminem działu. Wątki niezgodne z regulaminem lub bez podanej ceny przedmiotów będą usuwane.

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

black water 2x120 , swiftech mcr 3x120 ,laing bitfenix survivor , płyny , i wiele innych Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   plastekk Ikona

• ojciec mateusz
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 09 Luty 2012 - 16:49

Black Water Ultimate 122 rev 3.0 - stan bdb , grube , nowa rewizja! - 90zł ( mam 3 sztuki )

Logitech MX laser w stanie bdb - Sama myszka z zestawu bezprzewodowego - niestety bez ładowarki i odbiornika - 30zł

Laing DDC-T1-niestety juz bez gwarancji - 140zł

TOP do pompki laing\swiftech firmy OCLAB - 40zł

Obudowa BitFenix Survivor Core Midi-Tower - black - kupiona w sklepie Cooling.pl , w stanie idealnym , w komplecie wszystko jak ze sklepu. Dodatkowo wycięte zostało okno laserem ( 70zł ) i wstawiona szyba dymiona na brązowo! ( 50zł ) także porobiłem oploty na kable od front panelu itp także buda jest lekko upiekszona - 280zł

Asus L50 Vn T9600 2.8GHz 9650m GT BLU-RAY SKÓRA hdmi itp - bardzo mocny laptop obszyty skórą , niespotykany model , bardzo zadbany egzemplarz - 1500

Feser fluid - rózne kolory - 25zł sztuka

Swiftech MCR 320 Quiet Power - nowe , praktycznie nie używane - 140zł

Enermax UCTB12 TB Silence -120mm - nowe , nigdy nie używane , w pudełku z gwarancją w cooling.pl - 29ł sztuka ( mam 2 )

Aquacomputer Double Protect Ultra 1000ml - czerwony - litr nowy , nie używany - 32zł , litr używany - 25zł

Phobya Stand Triple Bench Edition 3x120mm - stojak na trzy chłodnice 3x120 , stan bardzo dobry , na gwarancji w cooling.pl - 199zł

EK backplate pod socket 1366 nowe , nie używane - 9zł

Kabel SATA Revoltec RC053 bardzo długi metrowy kabel sata - 7zł sztuka ( mam trzy ) nowe nie używane

Gwarantuje tanie i szybkie wysyłki. Mogę wysłać za pobraniem. Mogę wystawić na allegro ( 370 pozytywów w 100% )
Wysyłam pocztą polską lub kurierem na życzenie.
Zdjęcia przedmiotów dla zainteresowanych na życzenie

Kontakt:
GG 2261140
PW

Strona 1 z 1