Mam nadzieję, że nie zbesztacie mnie od samego stworzenia nowego tematu biorąc pod uwagę, iż na forum jest mnóstwo podobnych i powinienem z nich wyciągnąć wnioski. Ale właśnie w tym sęk w każdym temacie jest ciut inne zapotrzebowanie na podzespoły które mają znaleźć się w odpowiednim przedziale cenowym. Sa oczywiście prawidłowości pewnych sprzętów polecanych przez was, ale czy to jest to czego ja właśnie potrzebuje, nie wiem.
Jeszcze nigdy tak otwarcie nie prosiłem o pomoc w złożeniu zestawu, jednak od mojego ostatniego przegrzebania się w temacie upłynęło trochę czasu i nie ukrywam, że się zakręciłem i nie wiem co jest teraz "dobre", a przede wszystkim będzie ze sobą współgrać.
Ale przejdźmy do konkretów o ile w ogóle podejmiecie temat
Wykorzystanie:
- Komputer nie ukrywam ma posłużyć głównie do gier, a przede wszystkim do nadchodzącej premiery Tery Online.
- OC, jeśli się da podkręcam bo czemu tego nie zrobić, ale nigdy nie prę do granic możliwości danego podzespołu bazując na stabilnym długotrwałym OC, nigdy nie tykam pamięci są w moim odczuciu zbyt kłopotliwe a zysk minimalny jak dla mnie.
Potrzebuje:
- Procesor
- płyta
- pamięć
- grafika - niebawem mają się pojawić nowe radeony serii 7, czy warto czekać?
Posiadam:
- Zasilacz - Corsair CMPSU-520HXEU
- Chłodziwo na proc - Prolimatech Megahalems Rev. B więc tu będę prawdopodobnie potrzebował dokupić podstawkę na 1155, no chyba że polecicie AMD

Zaloguj się

ASUS OC School
Ostatnio dodane tematy
Nowe artykuły
Najnowsze pliki

Wróć do góry
Multi cytowanie