Forum PCLab.pl: IPKO karta kodów - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

IPKO karta kodów Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   EnErGy917 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 705
  • Dołączył: So, 21 Maj 11

Napisany 09 Kwiecień 2012 - 19:52

Witam ;)

Jakims cudem wpisalem 3 razy błedny kod z karty kodów i teraz karta jest zablokowana i nie moge aktywowac nastepnej przez internet ;/ czytalem ze jak sie 3 razy błedny kod wpisze tomożna jakimś sposobem ją odblokowac a wie ktos jak?

#2 Użytkownik jest niedostępny   Neon1992 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 929
  • Dołączył: Wed, 01 Paź 08

Napisany 09 Kwiecień 2012 - 19:57

Musisz iść do oddziału banku, miałem podobną sytuację.
Weź starą kartę i nową tej starej Ci już nie odpalą, aktywują Ci od razu nową (tak było w moim przypadku).

Ten post był edytowany przez Neon1992 dnia: 09 Kwiecień 2012 - 20:02


#3 Użytkownik jest niedostępny   FXmAniac Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 587
  • Dołączył: Pn, 08 Maj 06

Napisany 09 Kwiecień 2012 - 19:58

Trzeba zadzwonić na infolinię PKO. Sam tak raz robiłem. Innego sposobu raczej nie ma, więc odblokujesz ją najwcześniej jutro rano.
Jak się mylę, to niech mnie ktoś poprawi :)

#4 Użytkownik jest niedostępny   EnErGy917 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 705
  • Dołączył: So, 21 Maj 11

Napisany 09 Kwiecień 2012 - 20:13

ajj miałem nadzieje,że jakos przez internet mi sie uda no ale trudno jutro zadzwonie

#5 Użytkownik jest dostępny   grall Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1887
  • Dołączył: Cz, 28 Cze 07

Napisany 09 Kwiecień 2012 - 23:07

Tak w ogóle polecam kody SMS zamiast karty kodów ;) jak dla mnie 100x bardziej wygodniejsze obecnie . ;)

#6 Użytkownik jest niedostępny   blaugrana_ Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 390
  • Dołączył: So, 19 Cze 10

Napisany 10 Kwiecień 2012 - 00:37

jak wyżej, również mialem zablokowane, niestety musiałem dzwonić na infolinie

#7 Użytkownik jest niedostępny   cyroniok Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3283
  • Dołączył: Wed, 20 Sty 10

Napisany 10 Kwiecień 2012 - 09:56

Zobacz postblaugrana_, o 10 Kwiecień 2012 - 01:37, napisał(a):

jak wyżej, również mialem zablokowane, niestety musiałem dzwonić na infolinie



chyba stety,po to sa zabezpieczenia zeby ci kasy nie gwizdneli.


ps. jak zablokałes dostep wyskoczyła informacja co dalej,widocznie tak samo wpisywałes te kody jak czytałes instrukcje banku

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych