Forum PCLab.pl: Poczta Onet - logowanie - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Poczta Onet - logowanie Nie można się zalogować na pocztę Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   alvi1989 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Wt, 27 Wrz 11

Napisany 12 Kwiecień 2012 - 12:13

Witam wszystkich, mam problem z zalogowaniem się na pocztę onetu. Po wpisaniu poprawnych danych pojawia się komunikat " Niepoprawny login lub hasło". Komunikat ten mam tylko u siebie na komputerze natomiast na innym logowanie przechodzi bezproblemowo. Próbowałem różnych przeglądarek, żadnego efektu. Używam systemu Win 7 Home Premium x64. Skanowałem komputer programami AVAST 7 oraz Malwaresbytes, nic nie znalazł. Czyściłem pliki tymczasowe, rejestr ( Ccleaner, Glary Utilities,TFC). Poniżej dodaje logi z Combofixa(załącznik) i OTL(linki). Log z combofix pokazuje, że mam zainfekowany explorer.exe.... o dziwo żaden antywir tego nie widzi...

OTL:

http://www.wklej.eu/...p?id=d762a4f521
http://www.wklej.eu/...p?id=d901a93ae5

Z góry dzięki za pomoc :)

Załączone pliki



#2 Użytkownik jest niedostępny   filutka78 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10911
  • Dołączył: Pn, 15 Lis 10

Napisany 12 Kwiecień 2012 - 13:25

Zobacz postalvi1989, o 12 Kwiecień 2012 - 12:13, napisał(a):

Log z combofix pokazuje, że mam zainfekowany explorer.exe.... o dziwo żaden antywir tego nie widzi...

Jednak, tak na wszelki wypadek, załóż temat na >http://www.fixitpc.pl/
Może tam @Picasso wyjaśni sprawę tego "explorer.exe"?


Sprawa logowania do Onetu może być wyjaśniona tutaj, o ile ktoś tu będzie wiedział, w czym problem.

F.

Ten post był edytowany przez filutka78 dnia: 12 Kwiecień 2012 - 13:25


#3 Użytkownik jest niedostępny   vhp Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8774
  • Dołączył: Wed, 13 Sty 10

Napisany 12 Kwiecień 2012 - 13:33

Może Malwarebytes przeszkadza?

Ten post był edytowany przez vhp dnia: 12 Kwiecień 2012 - 13:33


#4 Użytkownik jest niedostępny   alvi1989 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Wt, 27 Wrz 11

Napisany 14 Kwiecień 2012 - 22:25

Malwaresbytes nie mam uruchomione, ale wyłączyłem również avasta , wyczysciłem jeszcze raz historię , rejest itd ale niestety nadal to samo... dziś byłem u znajomego a ma ten sam problem co ja z tym, że combofix nie alarmuje, że explorer.exe jest zainfekowany.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych