Forum PCLab.pl: Alcatel One Touch 918D - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Alcatel One Touch 918D Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   kubanet6 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 536
  • Dołączył: Pt, 05 Lis 04

Napisany 16 Kwiecień 2012 - 18:09

Chcialbym kupic TEN o to telefon. Nie mialem nigdy stycznosci z Androidem i chcialbym sie dowiedziec, jak smiga wlasnie ten w wersji 2.3 i czy fabrycznie bedzie w nim polski jezyk i klawiatura.

#2 Użytkownik jest niedostępny   YogiCK Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1765
  • Dołączył: Nd, 01 Paź 06

Napisany 16 Kwiecień 2012 - 20:41

Nie używałem go nigdy, ale generalnie jeżeli ma być coś na Androidzie, radził bym poszukać czegoś co jest chociaż trochę popularne i ma support na różnych forach związanych z tym systemem. A z tego co widzę ciężko znaleźć o nim gdziekolwiek jakieś konkretniejsze informacje.

#3 Gość_OmgCat_*

  • Grupa: Goście

Napisany 16 Kwiecień 2012 - 20:46

Jedyny plus tego telefonu to dual-sim i tu się jego zalety kończą :E

System to android, więc myślę, że ew. dograć język Polski trudno nie będzie.

#4 Użytkownik jest niedostępny   xadrian Ikona

  • (O.o)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9289
  • Dołączył: Pt, 22 Sie 08

Napisany 16 Kwiecień 2012 - 20:47

yyy jak za 111 euro to się nie opłaca.. w tym telefonie siedzi stary procek 650MHz więc działać będzie tak że się na dobre zrazisz do Androida :kwasny:

#5 Użytkownik jest niedostępny   kubanet6 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 536
  • Dołączył: Pt, 05 Lis 04

Napisany 17 Kwiecień 2012 - 16:58

Chodzi mi wlasnie, o obsluge 2 kart jednoczesnie bo moja obecna Nokia X1-01 zaczyna swirowac. Nic w mojej okilicy nie znalazlem oprocz tego Alcatela.

#6 Użytkownik jest niedostępny   YogiCK Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1765
  • Dołączył: Nd, 01 Paź 06

Napisany 17 Kwiecień 2012 - 18:35

Gigabyte ma kilka modeli dual sim, rozejrzyj się za nimi.

#7 Użytkownik jest niedostępny   kubanet6 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 536
  • Dołączył: Pt, 05 Lis 04

Napisany 18 Kwiecień 2012 - 18:14

Kupilem ten wynalazek i musze powiedziec, ze dziala nie najgorzej. Poznaje po woli Androida :P

#8 Gość_Kiciok_*

  • Grupa: Goście

Napisany 18 Kwiecień 2012 - 18:22

Jak masz chwile to zrób jakąś recenzję i wstaw na forum. Ciekawią mnie te alcatele, bo są mega tanie :hmm:

#9 Użytkownik jest niedostępny   kubanet6 Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 536
  • Dołączył: Pt, 05 Lis 04

Napisany 18 Kwiecień 2012 - 18:57

W tym tygodniu bedzie ciezko, moze cos po weekendzie zmajstruje. Ogolnie odnosze pozytywne wrazenie co do telefonu. Wszystko dziala dosc szybko i plynnie. Obecnie jestem na etapie konfiguracji ;) Jedyne co mnie denerwuje to standardowa klawiatura, przydalaby sie jakas "wieksza" bo na tej ciezko mi utrafic moim wlelgachnych paluchem w wybrane znaki :E

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych