Forum PCLab.pl: Jak rozmawiac przez kamerke w jakosci hd przez skype ? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Jak rozmawiac przez kamerke w jakosci hd przez skype ? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   stiVox Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 52
  • Dołączył: Wt, 14 Sie 12

Napisany 17 Sierpień 2012 - 14:56

Witam

Rozmawiam wlasnie z ojcem i jakies 15 minut temu przyszla do mnie kamerka Creative Live Chat 720p HD
Szukalem w ustawieniach skype ale nie ma tam zmiany jakosci a wydaje mi sie ze rozmawiam
przez ta najgorsza jakosc help :hmm:

Pozdrawiam

Ten post był edytowany przez stiVox dnia: 17 Sierpień 2012 - 14:56


#2 Użytkownik jest niedostępny   Marduk666 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 212
  • Dołączył: Wed, 22 Kwi 09

Napisany 17 Sierpień 2012 - 15:03

Musisz mieć wersję skype premium http://www.skype.com.../prices/premium

#3 Użytkownik jest niedostępny   ketton Ikona

  • Heartbeats
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 582
  • Dołączył: So, 04 Lut 12

Napisany 17 Sierpień 2012 - 15:06

czy osoba z którą rozmawiasz również ma kamerkę HD, jeżeli nie to już masz odpowiedź.

#4 Użytkownik jest niedostępny   stiVox Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 52
  • Dołączył: Wt, 14 Sie 12

Napisany 17 Sierpień 2012 - 15:22

czyli musze miec i premium i obie strony kamerki HD :mad2: :hmm:

#5 Użytkownik jest niedostępny   gaaazzz Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1711
  • Dołączył: So, 10 Wrz 05

Napisany 17 Sierpień 2012 - 15:25

Zobacz postMarduk666, o 17 Sierpień 2012 - 16:03, napisał(a):

Musisz mieć wersję skype premium http://www.skype.com.../prices/premium


Bzdura

Nie trzeba żadnego premium.

HD w skype uruchamia się samo:
1. Program wykrywa kamerke HD
2. Program testuje łącze i uruchamia transmisje HD ( trwa to ok minuty po nawiązaniu połączenia )

Nie ma również wymogu aby dwie osoby musiały posiadać kamerkę HD


Twoja kamerka prawdopodobnie nie jest kompatybilna ze skype w HD.
Mogłeś kupić logitecha C270 tak jak Ci polecali w temacie http://forum.pclab.p...-720p-1280x720/

:E

Ten post był edytowany przez gaaazzz dnia: 17 Sierpień 2012 - 15:28


#6 Użytkownik jest niedostępny   stiVox Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 52
  • Dołączył: Wt, 14 Sie 12

Napisany 17 Sierpień 2012 - 15:26

znalazlem taki program to zmiany na hd w skype KLICK
jak myslicie moze dzialac?

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych