Forum PCLab.pl: LENOVO SERIA: Yxx0 [500, 510 oraz 550, 560, 570, 580] i najnowszy Y50/70 --> TEMAT ZBIORCZY - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (156 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

LENOVO SERIA: Yxx0 [500, 510 oraz 550, 560, 570, 580] i najnowszy Y50/70 --> TEMAT ZBIORCZY # zasady w 1 poście #

#61 Użytkownik jest niedostępny   malakian5 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1363
  • Dołączył: Wed, 18 Sie 10

Napisany 01 Październik 2012 - 09:37

@up
Komentarz zbędny. Znowu Ci nie wyszło.

Wszelka forma krytyki jest wskazana, na takim forum człowiek też powinien się uczyć.
A jeśli model a egzemplarz to jest precyzyjne stwierdzenie tego samego to pozdrawiam Ciebie, najlepiej w szkole...

#62 Użytkownik jest niedostępny   dario27 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8553
  • Dołączył: Cz, 12 Sie 04

Napisany 01 Październik 2012 - 10:06

Panowie spokojnie :D piszmy tu o laptopie:)

ps.moze moderator przypnie temat, czy śpi sobie:)

#63 Użytkownik jest niedostępny   sas123 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 36
  • Dołączył: Pt, 10 Paź 08

Napisany 01 Październik 2012 - 17:35

Witam,
tak przeglądam wasza debate o tym lenowku y580 i wtrynie sie tu jeśli moge, chce zakupić jakiś laptop głównie do gier typu(cod mw2 i 4 oraz diablo 3 jeśli by dało sie ;p ) ogólnie to jeszcze filmy i internet z niego bym obczajał, i zeby mi sie nie rozleciał po roku czasu ;]

I coraz bardziej mnie przekonuje tym bardziej ze nikt mi nie polecił nic sensownego w cenie ok. 3000PLN

A Wy co doradzilibyście jeszcze moze coś innego czy Lenovo zwycięża w tym przedziale cenowym.

#64 Użytkownik jest niedostępny   dario27 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8553
  • Dołączył: Cz, 12 Sie 04

Napisany 01 Październik 2012 - 17:40

zwycieza

#65 Użytkownik jest niedostępny   PanDziecko 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 493
  • Dołączył: So, 21 Lip 12

Napisany 01 Październik 2012 - 19:22

Zobacz postmalakian5, o 01 Październik 2012 - 09:37, napisał(a):

@up
Komentarz zbędny. Znowu Ci nie wyszło.

Wszelka forma krytyki jest wskazana, na takim forum człowiek też powinien się uczyć.
A jeśli model a egzemplarz to jest precyzyjne stwierdzenie tego samego to pozdrawiam Ciebie, najlepiej w szkole...


dokładnie, nawet mi się nie chciało odpisywać ;)

Co do promocji to w xkomie model z i7 i matrycą hd był za 3300zł

sas: y580 do filmów takim dobrym rozwiązaniem to nie jest, matryca w wersji hd ma słabe kolory i kąty widzenia, do tego może przeszkadzać trochę słońce

#66 Użytkownik jest niedostępny   dario27 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8553
  • Dołączył: Cz, 12 Sie 04

Napisany 01 Październik 2012 - 19:55

PanDziecko testowales Crysis 1 na swoim clevo?

#67 Użytkownik jest niedostępny   sas123 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 36
  • Dołączył: Pt, 10 Paź 08

Napisany 01 Październik 2012 - 20:24

ekranik mat był by najlepszym rozwieszaniem ?

o co chodzi z tym ze pisza np. matowy podswietlany led albo blyszczacy podswietlany led czym one sie różnią od siebie ?

Ten post był edytowany przez sas123 dnia: 01 Październik 2012 - 20:31


#68 Użytkownik jest niedostępny   PanDziecko 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 493
  • Dołączył: So, 21 Lip 12

Napisany 01 Październik 2012 - 21:22

błyszczący (glare)
przy ciemnych kolorach/niskim podświetleniu, możesz się przeglądać i poprawić fryzurę, na dworze jeszcze gorzej

jeśli masz słoneczny pokój, pracowałeś na matowej matrycy może cię to denerwować

krzysia nie testowałem, mam 7 64bit i chyba byłyby problemy z tym

Ten post był edytowany przez PanDziecko dnia: 01 Październik 2012 - 21:25


#69 Użytkownik jest niedostępny   KacperLimerick 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 358
  • Dołączył: So, 20 Sty 07

Napisany 02 Październik 2012 - 01:55

Witam!

Czy napęd dvd posiada funkcje lightscribe? Nigdzie nie mogę znaleść info.

Dzięki, pozdrawiam

Edit: PanDziecko - ładnego masz demona prędkości (sig)

Ten post był edytowany przez KacperLimerick dnia: 02 Październik 2012 - 01:56


#70 Użytkownik jest niedostępny   dario27 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8553
  • Dołączył: Cz, 12 Sie 04

Napisany 02 Październik 2012 - 08:37

Zobacz postKacperLimerick, o 02 Październik 2012 - 02:55, napisał(a):


Edit: PanDziecko - ładnego masz demona prędkości (sig)



i gra w pasjansa :D

#71 Użytkownik jest niedostępny   PanDziecko 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 493
  • Dołączył: So, 21 Lip 12

Napisany 02 Październik 2012 - 15:01

czasem zagram :cool:


raczej fifka + mw3 przez neta, 17 cali i podzespoły przydają mi się w pracy ale demonem to go nazwać nie można( zdarzyło mi się korzystać z lepszych stacjonarek)

a wracając do tematu to napęd nie ma takiej funkcji

#72 Użytkownik jest niedostępny   Laddero 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 273
  • Dołączył: Cz, 02 Sie 12

Napisany 02 Październik 2012 - 15:16

Zobacz postdario27, o 01 Październik 2012 - 19:55, napisał(a):

PanDziecko testowales Crysis 1 na swoim clevo?

U siebie na 680m z i7-2670qm testowałem (bez OC to porównywalne układy). Wszystko max tak z 40 klatek mam przy największej rozwalce. Średnio ponad 60. Demonem po OC można nazwać 680m, ale 7970m też nie jest złe :)

Ten post był edytowany przez Laddero dnia: 02 Październik 2012 - 15:20


#73 Użytkownik jest niedostępny   adrianpop16 

  • Szpecjalista od zestawów komputerowych
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1237
  • Dołączył: Pt, 09 Lip 10

Napisany 02 Październik 2012 - 16:12

OC :hmm: !!!???

#74 Użytkownik jest niedostępny   dario27 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8553
  • Dołączył: Cz, 12 Sie 04

Napisany 02 Październik 2012 - 18:55

nom sa spece co kreca w lapkach:)

#75 Użytkownik jest niedostępny   PanDziecko 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 493
  • Dołączył: So, 21 Lip 12

Napisany 02 Październik 2012 - 18:57

680 ładnie się kręci, 7970... gdyby nie sterowniki od amd :kwasny:

Ten post był edytowany przez PanDziecko dnia: 02 Październik 2012 - 20:01


#76 Użytkownik jest niedostępny   dario27 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8553
  • Dołączył: Cz, 12 Sie 04

Napisany 02 Październik 2012 - 19:30

tzn?

#77 Użytkownik jest niedostępny   Laddero 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 273
  • Dołączył: Cz, 02 Sie 12

Napisany 02 Październik 2012 - 21:13

Może o Enduro chodzi (utylizacja czyli użycie karty graficznej jest na poziomie 40-99%, zależnie od gry). Jest to wkurzający problem który da naprawić wyłączając Enduro, niestety da się je wyłączyć tylko w laptopach Alienware. Clevo p370em w ogóle nie ma tej niedopracowanej technologii, więc utylizacja GPU w tym laptopie jest na normalnym poziomie (99%). Radeon HD7970m kręci się do 7200 pkt w marku 11. Więcej się nie da bo są ograniczenia termalne (info z notebookreview.com -> dział gaming i temat o OC 7970m).

Ten post był edytowany przez Laddero dnia: 02 Październik 2012 - 21:14


#78 Użytkownik jest niedostępny   dario27 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8553
  • Dołączył: Cz, 12 Sie 04

Napisany 03 Październik 2012 - 14:11

a w geforcach znowu wystepuje na 2 jajch efekt narztu

#79 Użytkownik jest niedostępny   Maxel 

  • HONDA
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12142
  • Dołączył: Pn, 21 Maj 07

Napisany 10 Październik 2012 - 23:46

Pytanko, czy wszystkie Y580 są full hd?

#80 Użytkownik jest niedostępny   adrianpop16 

  • Szpecjalista od zestawów komputerowych
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1237
  • Dołączył: Pt, 09 Lip 10

Napisany 11 Październik 2012 - 04:14

Zobacz postMaxel, o 11 Październik 2012 - 00:46, napisał(a):

Pytanko, czy wszystkie Y580 są full hd?


Nie. Są wersje z ekranem HD.

  • (156 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych