Forum PCLab.pl: Problem z chrome - Błąd bezpieczeńśtwa - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Problem z chrome - Błąd bezpieczeńśtwa Certyfikat bezpieczeństwa tego serwera został unieważniony! Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   lolz Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 869
  • Dołączył: Pt, 14 Kwi 06

Napisany 22 Listopad 2012 - 08:38

Od dwóch dni coś popsuł mi się chrome. Przy próbie wpisania jakiegokolwiek hasła w pasku przeglądarki, oraz podczas wchodzenia na niektóe strony pojawia się błąd:
"Certyfikat bezpieczeństwa tego serwera został unieważniony!
Próbujesz wejść na www.google.pl, ale serwer przedstawił certyfikat unieważniony przez wystawcę. Oznacza to, że dane uwierzytelniające podane przez serwer są zupełnie niewiarygodne. Możliwe, że komunikujesz się z intruzem.
Nie można przejść dalej, ponieważ operator strony poprosił o zwiększenie bezpieczeństwa w tej domenie."

Czy ktoś miał taki problem i wie jak sobie z nim poradzić ?
Jaki powinien być adres do wyszukiwarki w opcjach chrome ?
Pozdrawiam

#2 Użytkownik jest niedostępny   Thorns Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1427
  • Dołączył: Nd, 06 Lip 08

Napisany 22 Listopad 2012 - 09:30

Sprawdź czy masz prawidłową datę w komputerze

#3 Użytkownik jest niedostępny   Patrykopoulos Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 504
  • Dołączył: Pn, 30 Lip 12

Napisany 22 Listopad 2012 - 09:42

komunikujesz się z intruzem

niestety nic na to nie poradzisz


ps.żartuje :) miałem to samo , wpisz kod z obrazka to będzie gut

#4 Użytkownik jest niedostępny   lolz Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 869
  • Dołączył: Pt, 14 Kwi 06

Napisany 22 Listopad 2012 - 17:15

no date mam prawidłową synchronizowana z internetem,
A obrazka zadnego nie ma.
Problem jesttaki ze nic nie mogę wyszukac w chrome ;/

#5 Użytkownik jest niedostępny   lolz Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 869
  • Dołączył: Pt, 14 Kwi 06

Napisany 22 Listopad 2012 - 18:56

Problem rozwiązany, miałem wirusa.
Combofix naprawił problem

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych