Forum PCLab.pl: Jak robić zdjęcia za pomocą kamerki internetowej? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Jak robić zdjęcia za pomocą kamerki internetowej? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   AnnYa Ikona

  • Dyskutantka
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: Pt, 21 Sty 05

Napisany 08 Kwiecień 2005 - 10:52

wraz z kamerką dostałam programik AMCAP za pomocą którego mogę nagrywać tylko filmy, nie mogę natomiast robić zdjęć. Czy ktoś zna jakiś programik za pomocą którego mogłabym robić zdjęcia?

#2 Użytkownik jest niedostępny   pcland Ikona

  • Extreme User
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1094
  • Dołączył: So, 08 Sty 05

Napisany 09 Kwiecień 2005 - 08:23

Jezeli kamerka ci nie pozwala to nic nie zrobisz. Przykro mi. Ja mam to rozwiazane tak: Wchodze w moj komputer, na dole mam nazwe kamerki->wchodze w nia i tam w malym okienku pokazuje mi aktualny obraz. Obok mam opcje ZROB ZDJECIE. Pozdro.

#3 Użytkownik jest niedostępny   AnnYa Ikona

  • Dyskutantka
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: Pt, 21 Sty 05

Napisany 09 Kwiecień 2005 - 19:03

pcland, o Apr 9 2005, 08:23, napisał(a):

Jezeli kamerka ci nie pozwala to nic nie zrobisz. Przykro mi. Ja mam to rozwiazane tak: Wchodze w moj komputer, na dole mam nazwe kamerki->wchodze w nia i tam w malym okienku pokazuje mi aktualny obraz. Obok mam opcje ZROB ZDJECIE. Pozdro.



przecież to niemożliwe żeby nie można było przechwytywać pojedynczego kadru z kamerki A obraz chwycony przez windows jest do d...

#4 Użytkownik jest niedostępny   klupek Ikona

  • Abuser.
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 932
  • Dołączył: Nd, 07 Lis 04

Napisany 09 Kwiecień 2005 - 21:23

jakies corel photopainty nie potrafia zrobic zdjecia? tam gdize sie normalnie skanuje, pobierz obraz i chyba mozna wybrac kamerke :]

#5 Użytkownik jest niedostępny   ZoLfO Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8
  • Dołączył: Nd, 10 Kwi 05

Napisany 13 Kwiecień 2005 - 07:32

Napisz moze jaka masz ta kamerke (model i firme). Jesli nie mozna nia robic zdjec to musi byc jakiejs bardzo kiepskiej i nieznanej firmy, albo kosztowac 10 PLN, az mi sie wierzyc nie chce w to co piszesz. Sprobuj albo zainstalowac inny program, albo sciagnac moze aktualizacje do swojego moze :/

#6 Użytkownik jest niedostępny   Codec Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7
  • Dołączył: So, 15 Maj 04

Napisany 13 Kwiecień 2005 - 09:43

Spox.
Wraz z AMCAP dostałaś napewno VideoImpression 1.xx i tutaj masz opcje (ikonka scanu i foto) ;)
Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez Codec dnia: 13 Kwiecień 2005 - 09:50


#7 Użytkownik jest niedostępny   AnnYa Ikona

  • Dyskutantka
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: Pt, 21 Sty 05

Napisany 16 Kwiecień 2005 - 14:15

APOLLO multimedia.....czy jakoś tak

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych